Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A INVINGE: complexitate, sentimentul inferioritatii, batjocora, dorinta de a fi respectat si apreciat.

A VINDE (ti se vinde ceva): trebuie sa oferi ceva in schimbul acelor lucruri care ti se pun la dispozitie, multumeste-le celor care te ajuta; nu totul ti se cuvine, trebuie sa dai ceva in schimb; invata sa si oferi ceva atunci cand ti se da.

A VINDE (tu vinzi): atrage atentia asupra acelor eforturi pe care le pui in slujba altora, ce ai tu de oferit, dar care trebuie recompensat; esti avertizat sa nu oferi totul pe gratis, ci sa ceri ceva in schimbul eforturilor tale; nu munci pe gratis.

ACVARIU (privind dinauntru in afara): ai avea nevoie de mai multa libertate de actiune sau de exprimare in relatiile sentimentale in care esti implicat; nu esti multumit cu mediul in care traiesti; te simti strans cu usa, constrans, limitat; ai nevoie de un concediu sau de o pauza.

ACVARIU (privind dinafara inauntru): nu poti actiona in nici un fel la problemele nou aparute; esti un simplu spectator.

ARMATA (invinsa): e semn rau.

CERCEI (ii vinzi): vei dobandi un castig la jocurile de noroc.

COARNE (mari, de cerb sau de bovine): risc de tradare, teama de a fi atacat, pericol.

DUSMANI (ii invingi): vei avea parte de prieteni credinciosi.

FEREASTRA (privind dinauntru in afara): dorinta de schimbare, optimism, speranta.

FEREASTRA (privind din afara inauntru): nevoia de introspectie, de cunoastere a propriei valori sau capacitati inainte de a recurge la o schimbare; dorinta de autocunoastere.

GRAU (il vinzi): noroc.

INAMICI (ii invingi): mare bucurie.

LOCUINTA (o vinzi): pierdere.

MARE (un lucru e mai mare decat in realitate sau devine ): element de context ce atrage atentia asupra posibilitatilor de evolutie a unor lucruri, ceva care trebuie sa iti sara in ochi, sa te socheze, sa iti suscite atentia; amplificare, exagerare, abuz, dezechlibru.

MARFA (vinzi): necazuri.

MIC (un lucru e mai mic decat in realitate sau devine m): element de context ce atrage atentia asupra posibilitatilor de evolutie a unor lucruri, ceva care trebuie tinut sub control, analizat cu mai multa atentie, dezvoltat pe parcurs, acel lucru ce contine unele slabiciuni sau la care mai trebuie depuse eforturi, rezolvarea unor probleme, optimism, sperante de rezolvare. Imaturitate, nevoie de evolutie, aparente inselatoare, influentabilitate, caracter aparent puternic, dar care poate avea un punct vulnerabil, lipsa de experienta, modestie, umilinta, acceptarea propriilor limite.

OCHI (mai multi ochi privind intr-o directie): atentie sporita, nevoie de concentrare, sentimentul ca esti urmarit sau verificat.

PATLAGELE (vinete): suparare.

PIATRA PRETIOASA (o vinzi): vei suferi o pierdere.

RAU (mic ce devine mare sau mai adanc): relatia in care esti implicat va cunoaste o amplificare, va deveni mai mare decat ai fi dorit, poate spre sufocare, posesivitate, depinde de senzatia din vis.

RAU (mare ce devine mic sau mai putin adanc): riscul de a pierde o iubire, relatia in care esti implicat se stinge sau a devenit subreda, dragostea nu mai este ca la inceput, nu te simti iubit atat cat ai dori, nu primesti aceeasi iubire fata de cat oferi.

VALURI (in crestere, venind spre tine sau spre mal, lovind): perioada de mari trairi emotionale, stres, anxietate, probleme sentimentale, te simti coplesit de probleme.

VIN (bun, scump): rezultatele bune ale eforturilor tale, atrage atentia asupra potentialului tau, asupra valorii tale si calitatilor tale deosebite.

VIN (rau, acru, amar): rezultate nedorite in munca ta, greseli care au facut sa pierzi tot ce ai incercat sa faci, efecte neplacute ale eforturilor tale; una ai urmarit, si altceva ai obtinut; schimbare nedorita de sens; intentiile tale bune au avut efect contrar.

VIN (alb): delicatete, sensibilitate, viata ta sentimentala pura, sufletul tau.

VIN: sanatate, fericire dupa o veste buna.

VIN (bei): trai bun.

VINERI: element de context ce aseaza actiunea intr-un moment de destindere, de detasare de greutati sau de miezul problemei, eliberare de tensiuni sau de stress, relaxare, pregatire de final.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole