Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A ZUGRAVI (tu zugravesti): viata lunga si castig.

ALBA CA ZAPADA (o privesti): invidie, calomnie, ura, barfa, incercarea de a-i face un rau cuiva.

BINOCLU (privesti prin el): ai grija de ochi: te poti imbolnavi.

CAL (te loveste): e semn bun, de bogatie.

CHEIE (care nu se potriveste): se cere schimbarea directiei pe care actionai pana acum; cautarea de noi solutii.

CIOCAN (te lovesti peste degete): teama de a gresi, piedici din cauza complexelor sau temerilor ascunse; descurajare, frica de a continua; avertisment cu privire la unele greseli personale sau la directia de evolutie a unei situatii.

COT (te lovesti): suferinta intima temporara, pe care incerci sa nu o arati si altora; nepasare aparenta.

DEAL (il privesti de departe): speranta.

FLORI (vestede, ofilite): fereste-te de imbolnaviri. Tristete, dezamagire, deziluzie, abandon, teama de despartire.

FOTOGRAFII (le privesti): vei revedea pe cineva.

FRUNZE (vestede): slabiciune, delasare, lanceazeala si lipsa motivatiei, depresie, suferinta interioara, nostalgie si pasivitate, lacrimi.

GENUNCHI (te lovesti): piedici, critici, necesitatea de a accepta unele constrangeri.

GRADINA (vestejita): sperante desarte, delasare, lene, lipsa de initiativa. Dusmani, seceta si castiguri slabe.

IARBA (galbena sau vesteda): stare de sanatate precara, vulnerabilitate, emotivitate sporita, nervozitate, pesimism, devitalizare, oboseala, neincredere, dezamagire, nevoia de a fi ocrotit, stimulat, incurajat.

LOVITURA (te lovesti): cearta in familie.

MAGAR (il lovesti sau il bati): intristare sau suparare.

OGLINDA (privesti in oglinda sau vezi imaginea ta oglindita): nevoia de a-ti schimba opinia despre un lucru, posibile pareri gresite sau subiective, interes exagerat pentru imaginea personala, pentru parerea celor din jur, orgoliu, vanitate, infatuare, egoism. Vei fi tradat de cei apropiati.

ORIZONT (vezi ceva, privesti sau te indrepti spre el): sperante, incredere, asteptare, perspective, actiuni in desfasurare.

POM (vested): stare proasta.

RANGA (lovesti cu ea): vei avea dificultati in afaceri.

RUJ (nu se potriveste, nu-ti sta bine, intins urat pe f): reputatie proasta, barfe, zvonuri, nu lasi o impresie prea buna in societate; nu poti scapa de o imagine negativa creata de altii.

VEST: nevoie de directie, element de context ce vizeaza activitati sau evenimente in care nu iti mai pui sperante, pe care le privesti cu pesimism, finalizari, sfarsit de etapa, declin, renuntare, abandon, ajungere la capat, cu mici sanse de a mai reveni la normal, evenimente in declin, aspecte ce vizeaza planul emotional, sentimental si afectiv.

VESTE BUNA (primesti): intristare, boala, moarte.

VESTED: pierderi, disperare, nu mai speri ca un aspect mai poate fi rezolvat, pesimism, nostalgii, doruri, atrage atentia asupra unor aspecte din trecut, care nu au fost rezolvate la timpul lor.

VESTIAR: pregatiri pentru a te implica intr-o problema importanta, etape pregatitoare, adunarea elementelor ce-ti vor fi utile mai tarziu, cand vei fi in miezul problemei; tatonarea terenului, ucenicie.

ZMEU (personaj de poveste): anticipare a unor evenimente urmatoare, avertismente primite, perspective infricosatoare, greutati, teama, panica.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole