Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








APARAT FOTO (vechi): afli detalii despre rude, povesti despre trecut, nostalgie, romantism.

CASTEL (vechi sau darapanat): lipsuri materiale, probleme in casnicie, dezamagiri.

FIER (vechi sau ruginit): slabiciune fizica, incapacitate de a actiona la timp, oportunitati ratate, oboseala, nevoie de recuperare si odihna, stare de sanatate precara.

HAINE (ponosite, cernite, vechi, cenusii, negre, de doliu): teama de pierdere a unei pozitii favorizante; risc, anxietate; dorinta de autocompatimire sau consolare, pierderea curajului si a initiativei, pasivitate.

INVECHIRE : semn de noutate.

PANTOF (vechi): lancezeala, lipsa de curaj si de initiative.

RUFE (murdare, patate, mototolite, vechi, rupte): te simti vinovat de niste greseli; imagine publica stirbita; nu ai o impresie prea buna despre tine si despre viata ta intima; ai ceva de ascuns din viata ta intima; ti-e teama sa nu si se descopere unele greseli. Te asteapta eforturi mari.

VECHI (obiecte): experienta de viata, cunostinte acumulate anterior, bagajul tau intelectual sau mental, trecutul tau, aspecte deja cunoscute, amintiri; elemente de context care plaseaza actiunea visului in evenimente de demult.

VESMINTE (vechi): ai grija, esti in primejdie, pericol de foc.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole