Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A INVATA: perfectionare profesionala, simti ca nu ai depus destul efort intr-o situatie.

A INVATA (ceva nou): necesitatea de a apela la persoane competente pentru a primi un sfat, cautarea unor raspunsuri prin studiu sau din intelepciunea altora, dorinta de perfectionare, ascultare, supunere, necesitatea de a acumula noi cunostinte inainte de a-ti atinge scopurile.

A INVATA (ceva pe de rost): nevoia de a urma indeaproape instructiunile altuia, supunere oarba, umilinta, modestie, personalitate slaba, acceptarea conducerii altuia.

A INVATA: mari satisfactii si castiguri.

BEBELUS (merge sau invata sa mearga): in proiectele pe care le-ai inceput, primele rezultate incep sa prinda contur; sperante mari, promisiuni.

CRAVATA (la un barbat): dominare, prestanta, autoritate, imagine buna.

CRAVATA (faci nodul): dorinta de a face impresie buna.

CRAVATA (de pionier sau cercetas): angajament, disciplina, nevoia de a face parte dintr-un grup, lucru in echipa.

CRAVATA: respectarea convenctiilor sociale ceea ce iti creaza frustrari si nemultumiri, iti refuzi placerile vietii din responsabilitate sociala, sentimental esti legat de cineva mai multi din obisnuinta si obligatie decat din sentiment.

FACULTATE (cladirea unde ai invatat sau inveti): proiecte in desfasurare cu sansa de reusita, dorinta de a fi apreciat si laudat.

NOD (la cravata): formalism, imagine personala, diplomatie, politete, nevoia de a te prezenta bine intr-o anumita situatie.

VATA: minciuni, aspecte umflate, aparente inselatoare.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole