Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A VARSA: crize, emotii extreme, trairi intense, care te iau prin surprindere, vesti neasteptate; depinde si de ce se varsa in vis.

ACVARIU (privind dinauntru in afara): ai avea nevoie de mai multa libertate de actiune sau de exprimare in relatiile sentimentale in care esti implicat; nu esti multumit cu mediul in care traiesti; te simti strans cu usa, constrans, limitat; ai nevoie de un concediu sau de o pauza.

ACVARIU (privind dinafara inauntru): nu poti actiona in nici un fel la problemele nou aparute; esti un simplu spectator.

ACVARIU: cautare interioara, sentimental incerci sa iti dai seama de ceea ce se ascunde in inima ta, de ceea ce vrei, de ceea ce simti.

ADEVARAT: lucruri cunoscute deja, sigure, evidente, fara ascunzisuri.

BULEVARD: o cale noua se deschide in fata, noi perspective, liber arbitru dar si reponsabilitatea alegerii.

CAFEA (varsata): agitatie psihica, nesiguranta, oboseala, extenuare, pierdearea controlului.

CERNEALA (varsata): imaginatie debordanta.

COLAC (de salvare): nevoie de a primi ajutor; neputinta, disperare, posibilitatea de a face fata unei situatii dificile; sansa de a trece cu bine printr-o problema. Urmeaza o perioada de liniste la locul unde muncesti sau in familie.

CREION (cu varful rupt sau foarte scurt): lipsa de inspiratie, rezultate slabe in activitati creatoare de orice fel; dezamagire; teama de a continua.

GIRUETA (pe varful casei, nemiscata): lipsa momentana a oricaror solutii, stagnare, pasivitate.

GIRUETA (invartita de vant): deruta, dar cu sanse de a gasi solutii.

IMPOVARAT:

LAPTE (se varsa): vei avea o pierdere.

MAGAR (impovarat de bagaje): vei avea mult de lucru.

POVARA: vei castiga noi prieteni.

RIDURI (esti la varsta maturitatii): are legatura cu trecutul; faci bilantul unor evenimente care s-au desfasurat pana acum; sentimentul ca unele situatii au evoluat prea repede.

SALVARE (de la inec): odihna, calmare, linistire dupa o perioada plina de emotii, rupere de orice probleme, indiferenta.

SALVARI : nu trebuie sa te grabesti in luarea deciziilor.

SAMOVAR (care fierbe): vei avea multe necazuri.

SAVARINA (mananci): imbelsugare.

VAR: element de context ce pune actiunea visului in legatura cu persoane apropiate, cu anturajul imediat, cu persoane cu care ai legaturi de multa vreme. Semn de schimbare a locuintei.

VARA: element de context ce atrage atentia asupra miezului problemei, asupra apogeului unei actiuni, asupra perioadei de maxima stralucire si realizare, este vorba de planuri in plina desfasurare, mijlocul actiunii, punctul de maxim potential; detalii in prim plan, puse in lumina; stare de bine general, lipsa de griji, odihna, dinamism, actiune.

VARF: element de context care atrage atentia asupra unor teluri marete, a unor scopuri finale, a unor idealuri proprii. Depinde ce alt element este in varf, pentru ca acel aspecte trebuie sa devina un scop major in perioada actuala.

VARF (rupt sau tocit): esti derutat, ai ramas fara energia necesara de a ajunge la un scop, esti lipsit de curaj sau de ambitie, nu ai capacitatea de a-ti vedea un tel implinit.

VARSAT DE VANT (varicela): vei primi bani.

VARSTA: batranete; noroc, sanatate buna si viata lunga.

VARTEJ (de aer, de apa): deruta, perioada foarte agitata, esti prins in mijlocul unei actiuni foarte incurcate, stari de ameteala, zapaceala.

VARZA: incurcaturi, deruta, aspecte greu de inteles, perioada ambigua a vietii, nu stii pe ce lume traiesti, esti absent, stare de totala nebuloasa, agitatie, stres, suprasolicitare, oboseala, greseli comise din neglijenta.

VARZA (mananci): doresti sa faci economii.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole