Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








VAMPIR: dorinte sexuale puternice, nevoi erotice majore, simti nevoia unei refulari prin sex sau agresivitate; avertisment cu privire la latura ta intunecata, fii atent sa nu descatusezi trasaturile tale ascunse, atractie periculoasa spre rau sau pericole; fii atent in cine ai incredere, dusmani, esti prea slab sau prea influentabil in fata altora care te domina psihic. Ti se va intampla ceva neplacut in viitorul apropiat.

VAMPIR (tu esti): stii sa profiti de altii mai puternici, esti dominator si puternic, altii nu se pot opune vointei tale, poti profita de slabiciunile altora, esti privit cu teama de altii, ai efect negativ asupra altora.

VAMPIR (esti pandit de el): te simti victima unor oameni mai puternici, te simti folosit, altii profita de tine, dar nu te poti opune; slabiciunea sau teama te coplesesc, deci lupta impotriva celor care se folosesc de tine.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole