Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A IMPUSCA (esti impuscat): surprize neplacute, evenimente neasteptate socante, care te iau pe nepregatite, vesti incredibile, teama de a fi supus tu barfelor, criticilor excesive, agresivitatii. Renuntare, frica, conflicte, stres, pericol, asumarea unor responsabilitati prea mari.

ARBORE (uscat): ai grija caci te ameninta o nenorocire sau o paguba mare.

ARCA LUI NOE (pe uscat): avertisment cu privire la greutati care urmeaza sa vina; fii pregatit pentru orice eventualitate; sentiment de protectie.

ASTERNUT (pus la uscat): nevoia de impacare dupa o cearta.

BRAD (uscat): mici probleme de sanatate, oboseala fizica, nevoie de odihna sau incetinire a ritmului de munca.

BROASCA (in iarba sau pe uscat): incapacitatea de a actiona, de a schimba ceva pe plan sentimental; blocaj emotional; incapacitate de a-ti exprima sentimentele. Sentiment de autoprotectie, te ascunzi de ceva (posibil sentimente), nu vrei sa vezi sau nu vrei sa fii vazut.

CAMASA (la uscat): impacare; exprimare libera a sentimentelor; generozitate, sacrificiu, altruism.

COPAC (desfrunzit, uscat, fragil, taiat, doborat): stare de sanatate precara, vulnerabilitate, emotivitate sporita, nervozitate, pesimism, devitalizare, oboseala, neincredere, deznadejde, dezamagire, nevoia de a fi ocrotit, stimulat, incurajat.

CREANGA (rupta, desfrunzita sau uscata): fragilitate, neglijenta, uitare, marginalizare, pierderi, riscuri, greseli, lipsa de inspiratie sau de imaginatie.

IARBA (uscata sau arsa): nereusita intr-o mica afacere.

IMPUSCATURA (auzi): durere sau moarte.

LIVADA (desfrunzita, uscata, taiata, doborata): vulnerabilitate, emotivitate sporita, nervozitate, pesimism, devitalizare, oboseala, neincredere, deznadejde, dezamagire, nevoia de a fi ocrotit, stimulat, incurajat.

MARINAR (pe uscat): perioada de pauza sentimentala, dar in asteptarea altei relatii, liniste, calm sufletesc, refacere dupa o perioada incarcata.

MUSCATA (flori): vei fi rasplatit.

MUSCATURA (de animal): pericol, critici, conflict, atacuri, neintelegeri.

MUSCATURA (de caine): cearta.

MUSCATURA (de purici): iti vei spori averea.

RATA (pe uscat): dificultati in a rezolva acum probleme actuale, nu te simti in largul tau, oprelisti, frustrari, intarzieri in rezolvarea problemelor.

RUFE (intinse la uscat): esti pe cale sa rezolvi o problema ce tine de imaginea ta in societate; trebuie sa-ti ceri scuze sau sa repari o eroare comisa fata de altii; sinceritate, dezvaluiri pentru a face lumina intr-o problema intima; confidente.

USCAT: dor, lipsa iubirii in viata ta, ai nevoie de dragoste, te simti singur, lipseste ceva din viata ta personala.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole