Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








AER (curat): sanatate, multumire sufleteasca si satisfactii profesionale.

ASTERNUT (curat): dragoste, multumire; fericire in casnicie si dragoste.

BAIE (facand baie in apa curata): vindecare dupa o perioada de boala sau neajunsuri; sanatate, viata lunga, casatorie timpurie; schimbari emotionale profunde, de optica, de mentalitate; relaxare; eliberare de ganduri negative sau rele, de probleme si prejudecati; nevoie de odihna si detasare, de eliberare a mintii de povara grijilor.

BANDAJ (alb, curat): se cere precautie si atentie inainte de a incepe o actiune noua sau o relatie noua. Reprezinta riscurile de care te temi ale unui nou inceput. Poti pati ceva sau poti iesi castigat din acest nou inceput. Totul este sa incerci fara teama.

BEBELUS (urat): lipsa de incredere, griji, probleme, piedici neasteptate in proiectele personale.

BUCATARIE (curata): viziune clara asupra lucrurilor, spirit organizatoric.

CASTRAVETE (murat): nevoia de senzatii tari, ispita, nu poti rezista tentatiei, dorinta de schimbare, de condimentare a vietii de zi cu zi.

CHIP (urat, monstruos): parere proasta despre propria persoana; neinceredere, autocritica, complexe de inferioritate; autosuspiciuni.

COPAC (scuturat): suparare, epuizare sufleteasca cauzata de o despartire, sanatate subreda, neincredere in fortele proprii, complexitate fizica.

COPAC (singuratic): un om mare va cadea.

CURATENIE: iti faci ordine in viata, incerci sa iti dai seama ce vrei, alegeri pe care le faci, decizii pe care va trebui sa le iei si care te deruteaza, gasirea unor solutii, a unor raspunsuri.

DINTI (urati, stricati, cazuti, murdari, rupti): riscul de a-ti strica imaginea personala, reputatie stirbita, teama de a face impresie proasta intr-o situatie importanta, timiditate, neimplicare, retragere de teama de a nu fi la nivelul asteptarilor altora; neincredere in fortele proprii; teama de a-ti exprima parerile. Iti lipseste valorizarea de sine, esti delasator, suferinta cuiva drag, lenevie, boala, dispretul altora.

DINTI (frumosi, albi, curati): incredere de sine, initiativa, curajul de a iesi in fata, parere buna si respect de sine, autocontrol, comunicare eficienta cu cei din jur, curajul propriilor pareri. Frumusete interioara, respect de sine, pretuire de sine, sinceritate, grija pentru propria imagine.

FAINA (curata): mari resurse pentru a da nastere unor rezultate bune; munca eficienta; apreciere la locul de munca; buna pregatire profesionala, posibilitatea unor bune castiguri.

FANTANA (adanca si curata): mari resurse afective, dar greu de scos la iveala; timiditate, incapacitatea de ati exprima liber sentimentele.

FARFURIE (mica, urata): resursele financiare sarace.

GHEATA (apa inghetata curata): rezistenta, economie, stagnare, asteptare, rigiditate, pasivitate.

GURA (urata): vorbe urate, ganduri rele, dizarmonie si neintelegere, comunicare proasta cu ceilalti, impresie proasta, inexpresivitate.

HAINE (noi sau curate): crearea unei imagini favorabile, armonie, comunicare buna, optimism, veselie, incredere in fortele proprii, optimism, atitudine pozitiva sinceritate, corectitudine, caracter placut, simpatie.

INSULA (inconjurata de ape pe care le vezi): vei incepe afaceri rentabile.

LUNA (inconjurata de halou): castig la jocuri de noroc.

MATURATORI (de strada): lipsuri materiale, lipsa de orizont, neincredere in fortele proprii, complex de inferioritate.

MIROS (urat): presimtiri negative, neincredere, suspiciuni.

MURATURI (mananci): veste rea.

NECURATUL : e semn bun.

OCHI (inlacrimati sau urati): zbucium interior, probleme, griji, teama de esec.

PANSAMENT (alb si curat): esti mult prea precaut si te izolezi de cei din jur, atentie la boli si la accidente.

RAU (curge normal, lin, in matca, apa curata, limpede): viata ta sentimentala merge pe un drum bun, esti multumit de viata ta sentimentala, nu exista probleme in cuplu sau eventualele necazuri sunt pe cale sa fie rezolvate.

RESPIRATIE (profunda sau usurata): ai scapat de probleme, este o perioada mai relaxata, in care poti spune ca ce a fost greu a trecut, limpezirea apelor dupa necaz.

ROCHIE (frumoasa, eleganta, curata, noua, de gala): imaginea pe care o lasi in societate este pozitiva, luminoasa, optimista; reputatie foarte buna; esti vazut cu ochi buni.

ROCHIE (urata, rupta, murdara, veche, din material prost): imaginea pe care o lasi in societate este negativa, sumbra, pesimista; reputatie proasta, risc de a-ti stirbi imaginea; nu esti vazut cu ochi buni.

ROSIE (stricata, cruda, urata, lovita): posibile probleme de sanatate, fii mai atent cu corpul tau, fii atent la circulatia sangvina, inima, muschi, piele.

RUFE (curate, albe, calcate, ordonate): viata ta personala este bine organizata, fara pata, nimeni nu se poate lega de vreo greseala personala; te simti nevinovat; perioada buna a vietii tale, esti mandru de tine, poti oricand sa te prezinti in fata oricui, pentru ca te consideri curat.

RUJ (nu se potriveste, nu-ti sta bine, intins urat pe f): reputatie proasta, barfe, zvonuri, nu lasi o impresie prea buna in societate; nu poti scapa de o imagine negativa creata de altii.

SATEAN (inconjurat de mai multe persoane): semn de mare boala, mare suferinta, paguba financiara sau poate cineva iti va aduce o veste proasta, poate sa moara un membru al familei sau vreun prieten apropiat, este posibil sa ai un insucces si o mare dezamagire fie pe plan sentimental fie pe plan profesional.

SPANZURATOARE: noroc, vesti fericite.

URAT: lucruri care nu sunt in regula in viata de zi cu zi, avertismente cu privire la cai gresite, atentionari ca trebuie sa remediezi anumite aspecte, ceva trebuie reparat, ameliorat, imbunatatit; acorda mai multa atentie imaginii pe care o lasi in societate.

ZAPADA (curata): nevinovatie, inocenta, puritate, liniste, pace, adevar, relaxare, emotii pozitive, dar tinute sub control.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole