Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A CARA (ceva in spate): rezistenta, eforturi, greutati, probleme.

A MERGE (cu spatele): nevoia de a trece in revista cursul unui eveniment de la inceput pana in prezent, incetinirea ritmului din cauza unor piedici sau a unor greseli, nevoia de a lua o pauza inainte de a continua o actiune, moment de recapitulare sau regenerare a resurselor.

A OCUPA (un loc in spate): starea sufleteasca subreda, nu iti gasesti stabilitatea, in acest moment al vietii te afli intr-un con de umbra, intr-un impas emotional, financiar, sentimental.

A TE INTOARCE (cu spatele): indiferenta, refuz, neimplicare, neacceptare, situatii care nu te intereseaza, atitudine negativa, schimbare in rau.

BAGAJ (carat in spate): o serie de dificultati si corvoade, nevoia de a te distanta.

FURNICA (cara ceva prea mare in spate): oboseala, extenuare fizica, nevoie de odihna, energie risipita.

RESTAURANT (treci pe langa sau prin spate): iti doresti sa fii integrat intr-un eveniment monden sau un grup de prieteni; ti se pare ca esti respins de colectiv, ca nu esti integrat sau ca se petrec evenimente la care nu esti martor sau nu esti invitat; te simti in afara grupului in care credeai ca faci parte; ai alte preocupari sau alte sarcini decat viata publica.

RUCSAC (purtat in spate, dar greu): perioada obositoare a vietii, greutati, stres, necazuri, trebuie sa te descurci singur in fata necazurilor; incapacitatea de a face fata stresului.

RUCSAC (purtat in spate, dar usor): te descurci foarte bine in fata greutatilor, stii sa iesi din impas, ai capacitatea si cunostintele necesare pentru a rezolva orice problema.

RUCSAC (nu e purtat in spate, face parte din decor): urmeaza o perioada dificila a vietii tale, te asteapta greutati.

SPATE: probleme sociale.

ZID (esti in spatele lui): cenzura, reprimarea personalitatii, frustrari, incapacitatea de a actiona, lipsa de orizont, neincredere, mari piedici, inchistare, rigiditate, timiditate, izolare, restrictii.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole