Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
COADA (de rochie):

NUNTA (fara rochie de mireasa): neconventionalism, nevoie de independenta, de expansiune, revolta impotriva unor reguli sau constrangeri.

ROCHIE (frumoasa, eleganta, curata, noua, de gala): imaginea pe care o lasi in societate este pozitiva, luminoasa, optimista; reputatie foarte buna; esti vazut cu ochi buni.

ROCHIE (luminoasa, vaporoasa, in culori vii): perioada luminoasa a vietii tale, lipsa de griji, nimic grav nu pare sa te deranjeze acum; viata ti se pare frumoasa.

ROCHIE (urata, rupta, murdara, veche, din material prost): imaginea pe care o lasi in societate este negativa, sumbra, pesimista; reputatie proasta, risc de a-ti stirbi imaginea; nu esti vazut cu ochi buni.

ROCHIE (prea mare sau prea lunga, prea scurta sau prea str): iti estimezi gresit capacitatile, nu vei face fata la ceea ce ai inceput; nu ai o parere foarte clara asupra capacitatilor tale de a rezolva o problema.

ROCHIE (neagra): perioada dificila a vietii tale, totul ti se pare grav, trist, pesimismul a pus stapanire pe tine; trebuie sa tratezi totul cu multa seriozitate; viata ti se pare grea sau trista; pierderi, necazuri, lacrimi, doliu.

ROCHIE (alba): logodna sau nunta.
Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări februarie

Nu ești autentificat

Articole