Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A ARESTA: se cere multa prudenta, pentru a evita necazurile; riscul de a de descoperi unele nereguli care i-ar putea deranja si pe altii de la care ai putea avea de suferit; posibila pedeapsa sau ispasirea unei pedepse usoare; gafe, critici, atentionare cu privire la greselile personale. Esti mult prea imprudent in ceea ce faci, naivitate ce te poate duce catre suferinta, sentimentul ca ai gresit, mustrari de constiinta.

A CRESTE (o planta): evolutie lenta, dar sigura; asteptare pana la primele rezultate pozitive; dorinta de a ocroti pe cineva; instinct matern.

A CRESTE (un om): graba, vrei sa vezi lucrurile in toate perspectivele fara sa iti scape nimic, evolutie spirituala.

A MANCA (la restaurant): actiuni importante, de care depinde imaginea publica sau chiar cariera individului, recompense satisfacatoare, optimism.

A URMARI (urmaresti pe cineva): vrei sa imiti pe altul, nu ai propria parere, astepti o cale deschisa de altii, nu ai capacitatea de a-ti decide singur drumul, astepti solutii de la altii; pasivitate in fata propriului destin.

A URMARI (ti-e frica de cineva care te urmareste): teama de propriile complexe, nu esti sigur pe tine, frica de atacuri sau de dusmani, nu esti capabil sa te aperi, pasivitate in fata dusmanului, neimplicare in fata riscurilor, te lasi doborat de frica si de propriile tale slabiciuni.

AUTOBUZ (calatoresti): implicare intr-un proiect de echipa, cu colegi care au aceeasi tinta sau un eveniment de familie care aduna la un loc mai multe rude.

CAPITALA (doresti sa te muti in ea): planuri marete, cautarea unui drum mai bun, te simti limitat, marginalizat, nevoie de o mai mare libertate de expresie si de miscare.

EXTRATERESTRU (intalnesti sau vezi): dorinta de schimbare, de a trai evenimente iesite din comun, fuga de obisnuit si de banal, extravaganta, imaginatie; sentiment de inadaptabilitate intr-un mediu deja sufocant; sentimentul ca nu esti inteles sau acceptat de ceilalti.

EXTRATERESTRU (esti rapit): teama de necunoscut, teama de a pierde ceva de pret.

EXTRATERESTRU: comuniune cu tine insuti, proiectia a ceea ce esti tu asupra unui personaj imaginat de mintea ta, comunicare extrasenzoriala.

MAGAR (il calaresti): sentimentul ca esti neinteles, singuratate si tendinta de izolare, neacceptarea unor realitati. Vei fi dispretuit, nu te va lua nimeni in seama.

MARE (calatoresti): avere.

PAR (iti creste): agitatie si oboseala.

RASCRUCE (te opresti, esti derutat sau nu stii care e direct): va trebui sa iei o decizie foarte importanta in curand, esti indecis, esti obligat sa faci o schimbare de sens in viata, ai de ales intre mai multe variante, dar nu stii incotro sa mergi, mare deruta in viata ta, perioada de mari incertitudini, nu stii ce-ti aduce viitorul, cauti o cale sau un sens in viata.

REST: este legat de efectele unora din actiunile tale trecute, repercusiuni ale trecutului ce mai afecteaza inca prezentul.

REST (primesti): actiunile din trecut mai au inca efecte in prezent, care se vor face simtite curand; au ramas aspecte neterminate sau nerezolvate in trecut, asupra carora trebuie sa te intorci; amintiri.

REST (nu il primesti): ti se pare ca nu esti rasplatit cum se cuvine pentru ceea ce faci, oferi prea mult, fara sa ti se dea nimic in schimb; te dedici prea mult, fara sa merite; exces de generozitate.

REST (il astepti): ai pretentii mari de la cei pe care i-ai ajutat in vreun fel, doresti sa ti se intoarca un serviciu; speri intr-o recompensa; posibila rasplata tardiva; ai oferit candva un sprijin, si astepti acelasi lucru.

REST (primesti mai mult sau mai putin decat trebuie): dezechilibru intre ceea ce dai si primesti.

REST (uiti sau nu vrei sa dai restul cuiva): nu esti recunoscator unei persoane care te-a ajutat mai demult, fii mai atent cu cei care au un rol in viata ta, ofera si tu ceva in schimb.

RESTAURANT (se petrece actiunea): face referire la viata ta publica, legatura ta cu societatea, depinde de actiunea care are loc aici.

RESTAURANT (intri): apar ocazii de a iesi mai mult in lume; incepe o perioada plina de evenimente mondene; petreceri, nunti. distractii; doresti o viata mai plina in plan social; speri sa fii integrat intr-un grup de prieteni.

RESTAURANT (iesi): te simti exclus din viata sociala, nu te simti bine intr-un anumit grup de cunostinte, esti ignorat, nu ai timp de viata sociala; planul social e sarac in aceasta perioada.

RESTAURANT (treci pe langa sau prin spate): iti doresti sa fii integrat intr-un eveniment monden sau un grup de prieteni; ti se pare ca esti respins de colectiv, ca nu esti integrat sau ca se petrec evenimente la care nu esti martor sau nu esti invitat; te simti in afara grupului in care credeai ca faci parte; ai alte preocupari sau alte sarcini decat viata publica.

RESTAURANT: imbunatatirea imaginii personale, venituri suplimentare.

TRAMVAI (calatoresti cu el): necazuri.

TRESTIE: nefericire intre prieteni, cearta.

VALURI (in crestere, venind spre tine sau spre mal, lovind): perioada de mari trairi emotionale, stres, anxietate, probleme sentimentale, te simti coplesit de probleme.

VALURI (in descrestere, se indeparteaza de tine sau de mal): eliberare de problemele sentimentale, linistire, calmare sufleteasca.

VANAT (urmaresti): vesti noi.

ZID (esti in fata lui, il intalnesti in cale, te oprest): obstacol, frustrari, lipsa de perspectiva esti inchis intre niste ziduri.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole