Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








ABUR (rece): incercarea de a te concentra profund intr-o problema.

AER (rece): noi aspecte in plan profesional; revigorare, un nou inceput.

APA (rece): purificare, dezmeticire, realizezi ceva despre tine si despre cei din jurul tau.

BAIE (prea rece): ai grija, caci dusmanii se pregatesc sa-ti faca un rau.

CALORIFER (rece): cearta, ostilitate, posibili dusmani sau rivali, conflict, antipatie, distantare, neintelegeri.

DUS (rece): trezirea la realitate, amintirea unor principii in care crezi dar pe care nu prea le-ai mai respectat, curatenie sufleteasca si purificare.

MAMA (in realitate mama e rece si distanta): lipsa de afectiune, deruta emotionala, incapacitate de a exprima trairile, centura, reprimare a sentimentelor, insatisfactii sentimentale.

RAU (altcineva trece prin el): cineva intervine in relatia ta sentimentala, risc de infidelitate din partea partenerului.

RECE: trebuie sa ramai detasat si lucid in acel plan care este descris de obiectul care este rece in vis (apa rece, aer rece, incapere rece etc) pentru a putea lua o decizie inteleapta, analizeaza cu mintea, cauta adevarul.

RECE (tu esti): boala apropiata.

RESTAURANT (se petrece actiunea): face referire la viata ta publica, legatura ta cu societatea, depinde de actiunea care are loc aici.

SOARECE : castig.

SOARECE (rontaie): vei avea o mare bucurie.

SOARECE (il omori): vei primi o veste buna.

TRAMVAI (trece pe langa tine): pierdere de bani.

ZEBRA (trecere de pietoni): obligativitatea respectarii unor reguli impuse, limitarea libertatii, formalism in comunicare, limbaj tinut sub control, atentie sporita la formulare, incapacitatea de a te exprima liber, cenzura, frustrari, sentimentul ca esti controlat.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole