Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A CUMPARA: dorinta de relaxare, de socializare si de exprimare a bucuriei de a trai, lipsuri materiale, sentimente de gelozie si invidie, ego si orgoliu.

AEROPORT (gol, parasit): perioada de plictiseala, de inactivitate, detasare de problemele profesionale, dezinteres.

APARAT (de radio): evenimente la care nu participi, dar care te intereseaza; vei auzi vesti.

APARAT (de masura): trebuie sa cantaresti bine detaliile actiunilor tale, ca nu cumva sa exagerezi sau sa gresesti; autocontrol, autocenzura, prudenta; evitarea exceselor.

APARAT: rutina, teama de banalitate, nevoia de nou; sentimentul ca faci mereu aceleasi lucruri, plictiseala, dorinta de schimbare. Esti legat de un eveniment, principii si idei in care crezi cu tarie, te bazezi pe inteligenta si rationamentul tau pentru a trece peste anumite situatii ale vietii.

APARAT (de fotografiat): vei participa curand la o nunta. Momente ale vietii ce simt ca nu le apreciezi cum se cuvine, dorinta de a opri timpul in loc, nostalgie, melancolie, construirea unei imagini sociale dezirabile.

APARAT FOTO (vechi): afli detalii despre rude, povesti despre trecut, nostalgie, romantism.

APARAT FOTO (modern): dorinta de a face impresie buna.

AUTOGARA (goala, parasita): perioada de lipsuri materiale avand drept cauza inactivitatea, detasarea de problemele profesionale, dezinteresul fata de problemele materiale ale vietii.

CASA (parasita): neliniste.

CORABIE (in deriva, abandonata sau parasita): deruta, dezorientare, izolare, tendinta de a-ti face rau singur, sentimentul ca esti parasit, abandonat, uitat, marginalizat, dispretuit, neapreciat de catre ceilalalti, si mai ales de catre prieteni si persoane apropiate.

CUMPARATURI:

GARA (goala, parasita): perioada de plictiseala, de inactivitate, detasare de problemele profesionale, dezinteres.

GRADINA (paraginita): pierderea interesului, lene, delasare, abandonarea unor proiecte.

IMPARAT : vei primi o slujba importanta.

IMPARAT (si rege la un loc): mare noroc; daca e imparateasa, vei avea parte de cinste si slava

IMPARATEASA: vei avea parte de cinste si slava.

MAL (mergand de-a lungul malului, paralel cu apa): echilibru intre apa si pamant, cautarea armoniei, cautarea unui raspuns, nevoie de calmare, nevoie de reculegere, directii incerte, dar stabile.

MASINA (stricata, accidentata sau in reparatii): aduce in context relatii distruse, pe cale de distrugere, deficitare sau in care se resimt blocaje de comunicare.

MOARA (parasita): asteapta-te la o paguba.

OREZ (fiert sau preparate din orez): compromis pentru a-ti asigura o evolutie pozitiva, lipsa de mijloace de a rezolva o problema, limite, frustrari, piedici.

PARA (mananci): noroc.

PARA (moale): avere.

PARADA: dorinta de ceva nou, de cunostinte noi, de socializare, mirajul aglomerarilor urbane, al multimilor si al petrecerilor. Pregateste-te de distractii.

PARAFA (pui): vei primi un cadou.

PARAPET: blocaj, ciocnirea de necazuri, perioada proasta. Vesti proaste de departe.

PARASUTA: asumarea de riscuri, curaj, initiativa, lipsa de scrupule, reusite. Fii atent, urmeaza griji mari.

PARATRASNET : urmeaza zile bune.

PARAVAN : vei fi barfit.

REPARATII: bani veniti pe neasteptate.

SUPARARE: insotire placuta.

TRON IMPARATESC : te asteapta rang inalt.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole