Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








MORGA: element de context ce pune accent pe amintirile individului, acele lucruri uitate din trecut, care pot reveni in actualitate, chestiuni reinviate, necesitatea de a analiza actiunile din trecut, pentru a trage niste concluzii necesare in prezent, fara de care nu se poate merge mai departe, trecerea in revista a trecutului. Suparare, dezamagire, tristete si sentiment de frustrare, dorinta de izolare, de a fugi, soarta schimbatoare. Semn rau, de mare mahnire si suparare.

OPERATIE (la un organ intern): schimbare a modului in care actionezi in viata de zi cu zi, a elementelor de context, a modului de punere in practica a propriilor idei.

OPERATIE (la organe genitale sau de schimbare de sex): nevoie de schimbare a modului in care privesti relatiile cu sexul opus, transformarea relatiilor sentimentale in iubire pura, trecand interesul sexual pe un plan secund, reprimarea sau controlarea instinctelor erotice.

ORGA: sensibilitate, pasivitate, lipsuri materiale, talente neexploatate suficient.

ORGA (vezi): bucurie.

ORGA (auzi): agitatie multa, dar inseamna si ca ai ginduri curate fata de persoanele apropiate

ORGANE (interne): atrage atentia asupra unor probleme profunde, interne, inclusiv legate de sanatate sau indica nevoia de a aprofunda o situatie pana in cele mai adanci niveluri, seriozitate, concentrare, atentie sporita, implicare, renuntarea la superficialitate.

ORGANE (de animal, taiate sau detasate de corp): piedici, ganduri negative, temeri ascunse, defecte, complexe.

ORGANE (genitale):








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole