Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








FATA (o vezi in oglinda): consideratie si cinstire din partea superiorilor.

OGLINDA: element ce atrage atentia asupra parerii celor din jur, asupra imaginii personale, indica nevoia de a intelege sau a aprofunda o situatie, nevoie de introspectie, de a trece dincolo de aparente, de a renunta la superficialitate. Reflectarea adevarului din tine, a ceea ce reprezinti tu, necesitatea de a atinge un echilibru interior, vezi dincolo de aparente, dincolo de ceea ce vrei sa vezi, tu cu defecte si calitati. In oglinda calitatile sunt defecte si defectele calitati semn ca este nevoie sa accezi la armonia si echilibrul interior. Acceptarea ta, eliminarea complexelor, a iluziilor, iubire de sine, o mai buna cunoastere a propriei persoane. Trecutul, prezentul si viitorul reunit intr-o singura categorie temporala care are drept rezultat persoana ta, asa cum este ea cu adevarat, si de aici pasul urmator care merge spre perfectionarea de sine. Falsitate, riscuri periculoase.

OGLINDA (privesti in oglinda sau vezi imaginea ta oglindita): nevoia de a-ti schimba opinia despre un lucru, posibile pareri gresite sau subiective, interes exagerat pentru imaginea personala, pentru parerea celor din jur, orgoliu, vanitate, infatuare, egoism. Vei fi tradat de cei apropiati.

OGLINDA (imagine neclara sau deformata): incapacitatea de a-ti forma o imagine reala asupra unei situatii, subiectivism, idealism, sub sau supra-estimarea valorii personale sau a fortelor proprii in functie de imaginea din oglinda, mai mica sau mai mare.

OGLINDA (sparta): gafa imensa, ghinion, piedici majore. Deruta, te lasi in mainile destinului in loc sa iti controlezi singur viata, pierderea reperelor ce ti-au fost date prin educatie si necesitatea de a-ti construi altele in conformitate cu ceea ce simti.

OGLINDA (cu rama): nevoia de a avea o atitudine corecta, dupa tiparele impuse de societate, conventionalism, lipsa de originalitate, cenzura, frustrari, obligatia de a respecta niste reguli.

OGLINDA (cu maner sau de geanta): adaptabilitate, capacitatea de a aborda orice atitudine, la cererea altora, acceptarea unei anumite situatii din mers, capacitatea de a face pe placul altor persoane, fatarnicie, falsitate, politete, linguseala.

OGLINDA (ca element de decor): atrage atentia asupra modului in care te vezi pe tine insuti, ca o anumita parere personala ar putea fi deformata fata de realitate, se cere analiza profunda asupra propriei persoane.

OGLINDA (vezi): moarte.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole