Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A COASE: trebuie sa ai rabdare pentru a obtine ceea ce vrei, repararea unor greseli comise, recastigarea unei pozitii sociale sau a increderii unor oameni.

BIJUTERII (valoroase): noroc.

DEGETE (scurte sau groase): lipsa de indemanare, stangacie, munca in zadar, lipsa cunostintelor necesare in activitatea de zi cu zi.

FLORI (frumoase): e semn bun, de mare bucurie. Romantism, fragilitate, sensibilitate, creativitate, simplitate, speranta, inocenta, multumire.

FRUCTE (frumoase si coapte): prosperitate.

FRUNZE (verde, mari, frumoase): stare de sanatate buna, multumire, incredere in fortele proprii, speranta.

GHEARA (animal cu ghearele scoase): amenintare, avertisment.

MINA (de carbune, de aur sau pietre pretioase, de minere): plaseaza visul in zona resurselor interioare ale individului, asupra propriilor sale talente, asupra calitatilor pe care si le-a dezvoltat sau nu, asupra creativitatii sale nedescoperite, asupra unor atitudini subconstiente ce se cer valorificate, introspectie, auto-analiza, nevoie de auto-cunoastere.

OASE: posibilitate de a fi liantul unui grup, regrete si amintiri ale trecutului ce deseori se manifesta in prezent, fizic e semn de lipsa de rezistenta. Venituri semnificative si nesperate.

OASE (de peste): ruina si boala.

OASE (te dor): boala care te pandeste.

OASE (de mort sau dezgropate): descoperirea unor raspunsuri, a unor marturii, efecte ale trecutului ce ies la iveala.

OPERATIE (la oase): nevoia de a modifica o structura, o organizare anterioara, de a cladi o cu totul alta viziune, schimbare din temelii.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole