Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








AUTOGARA (goala, parasita): perioada de lipsuri materiale avand drept cauza inactivitatea, detasarea de problemele profesionale, dezinteresul fata de problemele materiale ale vietii.

BANCA (de scoala): nevoia de a acumula noi cunostinte; imaturitate.

BOALA: neplaceri, suparare; avertisment cu privire la starea de sanatate; grija, atentie sporita, pericol. Intarzieri, piedici. O dilema, o situatie de cumpana.

BOALA:

BOALA (a ta): partenerul de afaceri vrea sa te insele.

BOALA (a altuia): caci primejdiile te vor ocoli.

BURSA (la scoala): dorinta de afirmare, de a fi remarcat, de a iesi in evidenta, de a demonstra ceva fie parintilor fie altor persoane.

CADA (goala): izolare, teama de a fi parasit, tristete, singuratate, nevoie de asociere si de afectiune, probleme sentimentale. Esti constient de greselile pe care le faci dar nu ai forta interioara sa te schimbi, izolare, singuratate.

CAMERA (goala sau nemobilata): planuri si ambitii mari, dar lipsa mijloacelor practice de a le pune in aplicare.

CAMPIE (goala, fara recolta): pierdere de timp si de energie, directie gresita, sentimentul ca nu esti pe calea cea buna, dezamagire.

CANA (goala, sau de cafea): e semn rau, de nenorocire.

CARUTA (goala): maniere necizelate, semne de mitocanie sau lipsa de educatie, exprimare vulgara sau ordinara; barfe, discutii nedemne, vorbe urate, jigniri.

CATALOG (la scoala): retrospectiva a activitatii de pana acum, bilant, scadenta; teama de a fi criticat; infruntare directa; sansa de a fi luat in consideratie. Teama de competentele profesionale, stres legat de un proiect de munca, sentiment de nedreptate, mita, santaj, manipulare.

CLASA (goala): necesitatea de a te descurca pe cont propriu, bazandute pe informatiile acumulate pana acum.

COLIVIE (goala): risc de a fi inselat sau posibilitatea de a te elibera dintr-o situatie sufocanta.

GALEATA (goala): esec, pierdere de timp, fara a ajunge la rezultate bune, incapacitatea de a-ti exprima sentimentele, reprimarea emotiilor, timiditate, emotivitate. Sperante desarte, renuntare, suflet ranit, lipsuri materiale.

GARA (goala, parasita): perioada de plictiseala, de inactivitate, detasare de problemele profesionale, dezinteres.

LADA (goala): saracie.

MANCARE (in farfurie sau in oala): sanse de reusita, aprecieri, multumire de sine, laude din partea altora.

MASA (goala): singuratate, izolare, fuga de societate, perioada slaba in plan social.

OALA: supunere, umilinta, libertate limitata, orizonturi stramte, ignoranta, dezinteres pentru alte domenii, dispret, lipsa de respect, dorinta sau incapacitatea de a-ti depasi propria conditie, complex de inferioritate, discriminare. Ciclicitate, impresia ca traiesti aceleasi lucruri, minimalizare si dezinteres fata de munca sau scoala.

OALA (te impiedici de ea): noroc.

OALA (de pamant): chef.

OALA (sparta): vei avea o paguba mare.

VALIZA (goala): lipsa unor conditii de a-ti atinge un scop, nu ai toate informatiile sau cunostintele necesare pentru a rezolva o problema, lipsa de energie, lipsa de experienta.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole