Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








CERTIFICAT (de nastere): un nou inceput, constientizarea identitatii proprii, individualitate si siguranta de sine.

NASTERE: tine de tot ce iese din mintea si mainile umane, de rezultatele palpabile ale propriilor idei, descrie posibilitati de directie ale unor evenimente sau viitorul, dar fata de care se simte anxietate si teama, nestiind ce te asteapta. Realizari nemaipomenite, cu rasunet public.

NASTERE (tu nasti): necesitatea de a aborda o noua atitudine fata de propriile tale eforturi, de a-ti asuma responsabilitati, implicare, inspiratie, spirit practic. Capacitatea de a crea ceva, semn ca tot ceea ce faci, este facut cu sufletul; noi inceputuri. Salvarea dintr-o situatie dificila.

NASTERE (altcineva naste): prevestirea unor noi inceputuri sau a unor noi perspective.

NASTERE (usoara): creativitate, spirit constructiv, proiecte pe care sa fie puse in practica, rezultate bune, recompense.

NASTERE (dificila): rezultate, dar prin eforturi.

NASTERE (cineva urmeaza sa nasca):

NASTERE (la animale): aparitia unor ocazii in care ies la iveala inamici noi.

NASTERE (asisti): speranta, proiectia propriilor tale dorinte de succes, viziunea asupra vitorului, alter-ego-ul tau, adica chemarea copilului interior, a ceea ce esti tu in stare pura, nealterata de educatie, principii, prejudecati, stereotipuri. Cinste si belsug.

NASTERE (tu te nasti): noroc.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole