Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








BEBELUS (se naste): dorinta de implinire, de realizare personala intr-un domeniu al vietii, dinamism, energie, viitor promitator; creativitate, inventivitate, imaginatie, capacitate de creatie exceptionale.

CERTIFICAT (de nastere): un nou inceput, constientizarea identitatii proprii, individualitate si siguranta de sine.

COPIL (se naste): moarte.

EUTANASIE: egoism, depresie, sentiment al neputintei, al renuntarii la ceea ce crezi, ruperea unei relatii de iubire, dorinta de a abandona tot si de a pleca in alta parte, de a fi singur.

GEMENI (nasti sau vezi): responsabilitati greu de asumat, oboseala, extenuare, exces de zel, depasirea oricaror limite sau posibilitati; parere exagerata despre fortele proprii.

GIMNASTICA: sociabilitate, mobilitate, adaptabilitate, acceptarea schimbarii, lipsa oricarei atitudini rigide. Trebuie sa te adaptezi situatiile noi, acceptarea inovatiei, flexibilitate in gandire, renuntarea la limitari si dogmatica, diplomatie si efort in munca.

MANASTIRE: nevoia de a-ti revizui propriilor idei si actiuni, nevoia de a chibzui profund, nevoia de reculegere si meditatie, nevoie de protectie, cautarea unei cai. E semn bun, de nunta in familie, viata linistita.

MANASTIRE (cladirea in sine): respect, admiratie, liniste, maturitate, acumulare de experienta sau de intelepciune, eliberare de stres, calm.

MANASTIRE (manastire cu maici si calugari): izolare, nevoie de liniste, oboseala psihica, meditatie.

MANASTIRE (locuiesti acolo): sentiment de marginalizare, de retragere, de izolare, de neimplicare, sentimentul ca timpul trece inutil, fuga de realitate sau de responsabilitate, eschivare din fata greutatilor, nevoie de protectie sau de ajutor, incapacitate de implicare.

MANASTIRE (intri sau treci pe langa ea): nevoia de a-ti revizui actiunile, de a trece in revista ce ai facut, cu nevoia de a repara ce este eronat, atentionare cu privire la directia in care te indrepti, ca ar putea exista unele greseli, nebanuite, nevoia unui ghid, a unui superior care sa te indrume, lipsa de perspectiva, teama de necunoscut.

MANASTIRE (arde): va avea loc un incendiu.

NAS: intuitie, prudenta, spirit analitic, presimtiri, cercetare. Blocarea perceptiilor prin tot felul de ganduri negative sau interpretari gresite ale unor evenimente. Necazuri, certuri inutile pornite din nimic. Vei fi asezat la un loc de cinste.

NAS (jupuit): suparare mare, rusine.

NASTERE: tine de tot ce iese din mintea si mainile umane, de rezultatele palpabile ale propriilor idei, descrie posibilitati de directie ale unor evenimente sau viitorul, dar fata de care se simte anxietate si teama, nestiind ce te asteapta. Realizari nemaipomenite, cu rasunet public.

NASTERE (tu nasti): necesitatea de a aborda o noua atitudine fata de propriile tale eforturi, de a-ti asuma responsabilitati, implicare, inspiratie, spirit practic. Capacitatea de a crea ceva, semn ca tot ceea ce faci, este facut cu sufletul; noi inceputuri. Salvarea dintr-o situatie dificila.

NASTERE (altcineva naste): prevestirea unor noi inceputuri sau a unor noi perspective.

NASTERE (usoara): creativitate, spirit constructiv, proiecte pe care sa fie puse in practica, rezultate bune, recompense.

NASTERE (dificila): rezultate, dar prin eforturi.

NASTERE (cineva urmeaza sa nasca):

NASTERE (la animale): aparitia unor ocazii in care ies la iveala inamici noi.

NASTERE (asisti): speranta, proiectia propriilor tale dorinte de succes, viziunea asupra vitorului, alter-ego-ul tau, adica chemarea copilului interior, a ceea ce esti tu in stare pura, nealterata de educatie, principii, prejudecati, stereotipuri. Cinste si belsug.

NASTERE (tu te nasti): noroc.

NASTURE (rupt, pierdut): lipsa de protectie, anxietate, teama, instabilitate. Instabilitate emotionala, gelozie, teama de a pierde pe cineva drag.

NASTURE (la haina): incredere, curaj, sentiment de autoprotectie, capacitate de autoaparare.

NASTURE (element de sine statator): banalitati, fleacuri, detalii neimportante carora le dai prea multa atentie, timp pierdut.

NASTURE (descheiat): sinceritate, deschidere emotionala, prietenie, incredere.

NASTURE (incheiat): resentimente, regrete, frustrari, inchistare, conservatorism, prudenta, neincredere, inhibitii, izolare, respingere, refuz, susceptibilitate, complexe, defecte, teama.

NASTURE (cusut): perseverenta, curajul de a obtine ceea ce vrei.

NASTURE (gasit undeva): semn de posibile necazuri, sentimentul ca ceva iti lipseste.

NASTURI : cearta cu vecinii si lipsa de bani.

NOU NASCUT:

OPERATIE (la nas): nevoie urgenta de a analiza ceva in profunzime, pentru a nu scapa nici o greseala, prudenta maxima, riscul de a face o mare greseala prin dezinformare sau incredere oarba in altcineva.

SANGE (iti curge din nas): vei afla o noutate.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole