Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








MUNTE: stabilitate, siguranta, incredere, ambitie, vointa, perseverenta de a depasi obstacolele, idealuri, capacitatea de a-ti atinge telurile. Esti propria ta calauza in viata, semn de evolutie, introspectie si incredere in tine, efort psihic care se poate sfarsi cu rezultate foarte bune, capacitate de munca, calitati intelectuale, explorarea talentelor ascunse, fericire.

MUNTE (urci): ambitie in atingerea telurilor, incurajare, vointa, idealuri inalte, acceptarea unei provocari, asumarea propriilor actiuni, nevoia de a acumula experienta, curaj, incredere, sperante, optimism, perioada buna, capacitatea de a te ridica si a merge mai departe. Vei avea griji in afaceri.

MUNTE (cobori): descurajare, pesimism, neincredere in fortele proprii, incapacitatea de a invata din greseli, lipsa de experienta, rezultate nesatisfacatoare, teama de a merge mai departe, frica de esec, perioada dificila, neimplicare, incapcitatea de a-ti atinge telurile din cauza propriilor limite si piedici, delasare in fata greutatilor, acceptarea esecului. Nedreptate.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole