Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








ACCIDENT (de metrou): obligatia de a schimba o anume atitudine fata de cineva, opinii eronate, sentimente negative ce afecteaza subconstientul, cosmaruri, modificari la nivel psihic, criza profunda, ce va schimba radical ceva din comportamentul individului,

METROU: tine de relatiile intime, sentimentele ascunse pentru o anumita persoana sau un anumit grup de persoane, relatii secrete, comunicarea subconstienta, ce inteleg ceilalti din atitudinea individului. Intimitate cu cineva, semn de implicare sentimentala, de cunoastre aprofundata a celui de langa tine, sentimente nedezvaluite, manifestarea subconstientului care vrea sa iti arate ceva despre tine, atitudine reflexiva, intuitie buna si vizuine profunda asupra lucrurilor, posibila deruta emotionala, introvertire si frica de a te lasa exploata de altcineva, orice probleme exterioare au solutii interioare, inlauntrul tau, increderea in propria intuitie si in propriul tau discernamant.

METROU (mergi cu el sau cobori la el): curiozitate, dorinta de a cunoaste mai bine pe cineva, nevoie de introspectie, de auto-cunoastere, de a cobori pana in cele mai ascunse niveluri ale propriei fiinte, pentru a gasi un defect ce impiedica evolutia acestuia, nevoia de revizuire a unor atitudini de care individul nu este constient.

METROU (iesi de la el): solutii primite din subconstient, buna intuitie, presentimente, descoperiri importante legate de propriul fizic, mai multa incredere in fortele proprii.

METROU (il astepti): cautarea unor solutii din interiorul fiintei, vise intense, anxietate puternica, stres, nevoie de odihna la nivel psihic, agitatie, auto-analiza a propriilor defecte sau atitudini, reprimare a unor sentimente.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole