Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A CIOCNI (o masina):

A CONDUCE (masina): nevoia de organizare, implicare, concentrare; asumarea responsabilitatilor; putere, dominare, spirit intreprinzator, autoritate; stabilitate emotionala, necesitatea de a dovedi ca esti un om de incredere.

A CONDUCE (altcineva conduce masina): nevoia de a invata de la altul, inca nu esti apreciat la justa valoare, nevoia de a acumula experienta inainte de a ti se oferi un rol important; imaturitate, pozitie de subaltern.

A PARCA (masina): nevoia de a fi precaut, oboseala, te bazezi foarte mult pe ratiune in ceea ca faci.

ACCIDENT (de masina): blocaje in comunicare, neintelegeri, conflicte in domenii financiare, probleme legate de bani si proprietati.

MASINA: element de context ce descrie planul relational si comunicarea intre oameni. Posibile lipsuri materiale, neplaceri la locul de munca, dorinta de a face altceva decat ceea ce faci, nemultumire legata de profesie, paguba, dorinta de eliberare, prea multe responsabilitati, dorinta de a lua decizii in ceea ce te priveste, singur, fara implicatii exterioare, nevoia de a te adapta oricarei situatii, fie ea si mai dificila.

MASINA (mica): relatia cu partenerul sau cu familia apropiata.

MASINA (de teren): relatia cu unii colaboratori din alte localitati.

MASINA (straina): relatia cu persoanele straine sau din afara tarii.

MASINA (limuzina): relatia cu persoanele fata de care aveti o anume admiratie sau respect.

MASINA (sport): relatia cu prietenii apropiati sau colegii de club.

MASINA (veche): relatia cu prietenii vechi.

MASINA (noua): relatii noi, abia la inceput.

MASINA (stricata, accidentata sau in reparatii): aduce in context relatii distruse, pe cale de distrugere, deficitare sau in care se resimt blocaje de comunicare.

MASINA (care merge): relatii actuale sau in plina desfasurare.

MASINA (in garaj, stationand sau in parcare): relatii rare, intamplatoare, care au ajuns intr-un impas sau care nu au fost intretinute, cu riscul de a fi pierdute sau uitate.

MASINA (ultramoderna sau scumpa): relatii de superioritate sau inferioritate, dupa caz, in care unul din cei implicati detine un anume avantaj ce poate naste invidie.

MASINA (rabla): relatii vechi, lipsite de formalisme, dar care merg in continuare prin simpatie si umor.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole