Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A MANCA (cu scarba sau fara sa-ti placa mancarea): nevoia de a accepta un compromis, perioada de sacrificiu, insatisfactii materiale.

COS (cu fructe sau cu mancare): intentii de drum; sperante de reusita; asteptarea unor rezultate favorabile.

MANCARE: foame, foamete. Stimulente si laude sau piedici si critici in functie de felul sau aspectul mancarii capacitatea de a merge mai departe, implicare, roadele sau recompensele propriului efort, modul de apreciere a propriilor actiuni. Semn ca fizic trebuie sa ai mai multa grija de tine, nevoia de a fi mai energic, scapari de energie, nevoia de a fi stimulat, motivat. Noroc, dorinta de a chefui.

MANCARE (in farfurie sau in oala): sanse de reusita, aprecieri, multumire de sine, laude din partea altora.

MANCARE (pe jos sau pe masa): lipsa de respect, sentimentul ca nu esti tratat la justa valoare, compromisuri, acceptarea unei pozitii inferioare, complex de inferioritate, critici.

MANCARE (murdar de mancare): laude nemeritate, tentatia de a-ti asuma meritul altora, incorectitudine, reusite necinstite, a profita de altul.

MANCARE (cu multa zeama): sentimentul de tragere de timp, pierdere de vreme, prelungirea inutila a unei situatii, asteptare, pasivitate.

MANCARE (o cumperi): e bine.

MANCARE (fierbe): zile bune.

MANCARE (buna, aleasa): foamete.

MANCARE (obisnuita): nevoi.

MANCARE (o mananci): saracie.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole