Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








ARMATA (lupti impotriva ei): te lupti cu ideile sociale, esti nonconformist.

BERBEC (te lupti cu el): calatorie norocoasa.

BOX (tu lupti): ai grija de sanatate, caci altfel vei avea parte de surprize.

COCOS (lupta intre cocosi): agresivitate, impulsivitate, atacuri verbale sau chiar fizice, certuri, conflicte, dorinta de a iesi invingator din situatii conflictuale.

LUP: agresivitate, atac, dorinte intense, energie, putere de a trece peste probleme, rezistenta, lupta, cooperare, spirit de echipa, dar cu dorinta de a detine conducerea, combativitate pentru un interes propriu. E semn rau, ai dusmani ascunsi.

LUP (in haita): razboi.

LUP (te ataca): vei trece printr-o primejdie.

LUP (il omori): scapi de dusmani.

LUPA: element de context ce vizeaza evenimente sau lucruri cotidiene, care necesita o analiza mult mai aprofundata, nevoia de a descoperi eventuale fisuri, nereguli, greseli, pentru a sti cum sa le remediezi, atentie, concentrare sporita, tendinta spre exagerare. E semn ca vei primi vesti de departe

LUPTA (esti implicat): competitie, combativitate, dorinta de a castiga, de a reusi, efort, furie, agresivitate, dorinta de a face dreptate, conflict, exteriorizare, eliberare de energie, creativitate, spirit constructiv, indrazneala, capacitatea de a infrunta pericolul, ambitie.

LUPTA: Nevoia de a te impune, revolta fata de ceva constrangator in familie sau la serviciu. E semn de manie, bataie, dusmani.

LUPTA (te lupti cu cineva): ingrijorare.

LUPTA (te lupti cu animale): vei avea de infruntat greutati cotidiene.

TOREADOR (se lupta): fereste-te de boala.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole