Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








HOT (tu furi): situatii jenante, care necesita solutii incorecte, perioada dificila, situatie materiala precara; lacomie, pierderea controlului asupra propriilor fapte, sentiment de culpabilitate. Te complaci sa faci lucruri care nu iti fac placere, pierderi banesti, posesivitate excesiva intr-o relatie.

HOT (altul fura): te simti frustrat si doresti sa capeti ceva ce crezi ca este al tau, nedreptati, teama de esec sau de pierdere. Dusmani, lucruri rele spuse despre tine de altii, conflicte sociale, teama de a nu pierde ceva ce consideri ca ti se cuvine (cu precadere in cazul unei relatii emotionale).

HOT: mai multi bani in curand.

HOT (intra in casa ta): nu trebuie sa te temi de dusmani.

HOT (il prinzi): vei avea suparari.

HOTEL: stare de provizorat, de scurta durata, fara sansa de a da nastere unor rezultate sau efecte durabile. Instabilitate emotionala, nestatornicie, cautarea unor locuri si a unor relatii care sa te implineasca, efemeritate. E semn de parteneri nestatornici.

HOTEL (luxos, impozant): noroc in relatiile intime.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole