Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A ASTEPTA (in autogara): senzatia ca lucruri noi urmeaza sa se intample pe plan material si financiar.

A CONDUCE (pe cineva la gara): sprijin in probleme relationale sau de comunicare; sfat din partea unor persoane cu experienta.

A CONDUCE (pe cineva la autogara): sprijin in probleme financiare; imprumut, credit, sfat din partea unor persoane cu experienta.

A PLECA (din autogara): dorinta de a gasi o noua sursa de venituri; noi initiative pe plan financiar.

AUTOGARA (aglomerata): obligatii si sarcini multiple in plan financiar, cheltuieli iesite de sub control.

AUTOGARA (goala, parasita): perioada de lipsuri materiale avand drept cauza inactivitatea, detasarea de problemele profesionale, dezinteresul fata de problemele materiale ale vietii.

AUTOGARA (conduci pe cineva): sprijin in probleme financiare; imprumut, credit, sfat din partea unor persoane cu experienta.

AUTOGARA: esti pus in fata unor alageri, necesitatea de a de dezlipi de alte ajutoare si de a te descurca singur in viata, noi oportunitati.

GARA (trenul soseste): noi sarcini si obligatii, vesti.

GARA (trenul pleaca): perioada de repaus, de odihna, departe de orice obligatii.

GARA (aglomerata): obligatii si sarcini multiple pe plan profesional; perioada de incercari, teste, examene, concursuri, dispute intelectuale, suprasolicitare nervoasa si psihica; oboseala, extenuare, stress, toate acestea intr-un context ce nu ofera prea multa liberate de miscare, fiind obligat sa respecti niste reguli stricte.

GARA (goala, parasita): perioada de plictiseala, de inactivitate, detasare de problemele profesionale, dezinteres.

GARA (astepti): senzatia ca lucruri noi urmeaza sa se intample pe plan profesional; noutati, vesti, discutii colegiale; dorinta de a gasi un alt loc de munca sau o alta profesiune; noi initiative pe plan profesional.

GARA (conduci pe cineva): sprijin in probleme profesionale; consiliere, sfatuire din partea unor persoane cu experienta.

GARA: asteptare sau dorinta de plecare, speranta, intrarea int-o noua etapa, sansa, alegere. Calatorie neasteptata. Vei avea oaspeti neasteptati.

GARA (iei trenul): detasare de trecut, renuntare le ceva ce a fost si orientarea catre viitor, renuntarea la atasamete si legaturile emotionale cu trecutul.

GARAJ: element de context ce vizeaza resursele personale. Izolare, dorinta de a te retrage si de a-ti incarca fortele, nevoie de odihna, initiativa, resurse materiale acumulate, proiecte de viitor.

MASINA (in garaj, stationand sau in parcare): relatii rare, intamplatoare, care au ajuns intr-un impas sau care nu au fost intretinute, cu riscul de a fi pierdute sau uitate.

TIGARA : vei trage o spaima.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole