Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








CER (negru, de furtuna): pierdere, vesti proaste, nesiguranta, temeri mari, pericole.

CORABIE (cu pirati sau prinsa in furtuna): pericole; sentimentul ca poti gresi din clipa in clipa; teama de a infrunta pericolele; incertitudini, temeri profunde, complexe, inhibitii, impunerea de constrangeri de unul singur pentru a nu gresi.

FURT: situatii jenante, care necesita solutii incorecte, perioada dificila, situatie materiala precara; lacomie, pierderea controlului asupra propriilor fapte. Te simti frustrat si doresti sa capeti ceva ce crezi ca este al tau, nedreptati. Minciuni, lipsuri, dorinte neimplinite, rani sentimentale, te simti nedreptatit, revolta interioara.

FURTUNA: mari pericole si probleme, dificultati greu de trecut. Vesti neasteptate, gesturi necugetate, schimbari radicale, atitudini neobisnuite. Infantilitate si experiente prin care trebuie sa mai trec in viata pentru dezvoltarea interioara si evolutia spirituala, greutati, obstaole, renuntare, teama, motivatii impuse pentru a nu face un lucru. Neliniste, frica de viitor.

FURTUNA (te adapostesti): cautarea unui sprijin intr-o perioada dificila, nevoia unui sfat, a unei protectii, cautarea unei solutii pentru a scapa de un pericol.

FURTUNA (esti prins descoperit): infruntarea pericolului, curajul de a-ti asuma responsabilitati.

FURTUNA (mare): semnifica o bogatie rapida.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole