Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A CADEA (fructe): nefericire.

A CULEGE (fructe, legume, recolta): laude, recompense.

ARBORE (incarcat cu fructe): afacerile iti vor merge din plin.

COPAC (inflorit sau cu fructe): stare de sanatate buna, speranta, optimism, incredere, mari asteptari de la propria persoana, suflu nou in viata actuala, noutati, schimbari favorabile, speranta; imaginatie, inspiratie, aspect placut; simpatie.

COS (cu fructe sau cu mancare): intentii de drum; sperante de reusita; asteptarea unor rezultate favorabile.

FRUCTE (in pom sau necoapte): nevoia de a munci mai mult decat ceilalti pentru a recupera un handicap; pregatire slaba, incompetenta; lipsa de maturitate, infantilism, naivitate.

FRUCTE (culese): rezultate concrete ale muncii, efecte vizibile, repercusiuni ale unor actiuni terminate, finalizarea unor actiuni incepute demult.

FRUCTE (stricate, strivite, putrezite): greseli, erori greu de reparat in activitatea proprie, atitudine gresita, nevoia de a face o schimbare inainte de a porni din nou, incapacitatea de a-ti accepta defectele.

FRUCTE (exotice sau citrice): energie, pasiune, aventura, nevoie de detasare de realitate, nevoia de visare, atitudine distanta, rece, critica; cinism.

FRUCTE (frumoase si coapte): prosperitate.

FRUCTE (necoapte): ghinion, pierderi.

FRUCTE (cazute din pom): nefericire si oboseala.

LIVADA (inflorita sau cu fructe): speranta, optimism, incredere, mari asteptari de la ceilalti, suflu nou in relatiile actuale, noutati, schimbari favorabile, speranta, simpatie.

MAR (copac fara fructe): element de decor ce atrage atentia asupra potentialului creativ al propriei persoane.

MAR (copac cu fructe sau fruct in copac): tine de calitatile si talentele individului, de capacitatea sa de creatie, de ideile si actiunile sale, teama de a nu reusi, de a nu-si atinge scopurile.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole