Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
ABUR (fierbinte): e simti extenuat, suprasolicitat, nemaifacand fata la aglomeratia de informatii sau evenimente pe care le detii sau le provoci.

APA (fierbinte): relatie periculoasa, pasionala, obsesiva ce te va face sa faci multe lucruri necugetate, decizii periculoase si riscante pe care le-ai luat.

BAIE (prea fierbinte): fereste-te de fapte necugetate, caci vei fi dispretuit din cauza lor.

BANI (de fier): noroc.

DUS (fierbinte): durere, sacrificiu, inselaciuni si suflet ranit.

FIER: energie fizica, putere, capacitate de a actiona, incredere, rezistenta, durabilitate, incapatanare, ambitie, vointa. Tarie psihica dar si raceala emotionala, nu te impresioneaza nimic prea tare si nimic nu pare sa te domine, ambitie, glorie, vointa extraordinara. Multa munca obositoare.

FIER (vechi sau ruginit): slabiciune fizica, incapacitate de a actiona la timp, oportunitati ratate, oboseala, nevoie de recuperare si odihna, stare de sanatate precara.

FIER (de calcat): bucurie si reusita.

FIERASTRAU: nevoia de a actiona intr-o situatie pana acum nesemnificativa; renuntarea la o atitudine pasiva; implicare. Nevoia de a rupe legaturile cu trecutul, fie ca e vorba de o fosta relatie fie ca este vorba de alte elemente ale trecutului de care vrei sa te rupi; impunerea punctului de vedere, tarie de caracter si atitudine dominatoare.

FIERBE: implicare totala, pasiune, nerabdare, actiune entuziasm, nervozitate, disputa, activitate. Iubire pasionala, emotii puternice aproape coplesitoare, incercari la care te supune viata.

FIERBINTE: mare pasiune, dar periculoasa; sentimente ardente atat pozitive cat si negative; exagerare, entuziasm iesit din comun, pierderea controlului. Iubire pasionala, esti capabil de a face orice pentru a-ti implini visele, ambitie si vointa, iubire reala si arzatoare, irationalitate.

GLONT (din fier): curaj.

LAPTE (da in fiert): afaceri reusite.

MANCARE (fierbe): zile bune.

OREZ (fiert sau preparate din orez): compromis pentru a-ti asigura o evolutie pozitiva, lipsa de mijloace de a rezolva o problema, limite, frustrari, piedici.

OU (fiert): planuri durabile, rezistenta, incredere, curaj, spirit practic.

OUA (le fierbi): vorbe rele, cleveteala.

SAMOVAR (care fierbe): vei avea multe necazuri.

SUPA FIERBINTE (mananci): veselie apropiata.
Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări februarie

Nu ești autentificat

Articole