Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A DORMI (afara, in picioare, incomod, dezvelit, in frig): disconfort, nesiguranta, probleme, piedici, stres, griji, anxietate, teama, incapacitatea de a te rupe de probleme.

A LUA (ceva fara sa-ti fie oferit):

A MANCA (cu scarba sau fara sa-ti placa mancarea): nevoia de a accepta un compromis, perioada de sacrificiu, insatisfactii materiale.

A MERGE (fara tinta): nesiguranta, teama de necunoscut, eschivare, neimplicare in actiunea visului, perspective neclare.

A VORBI (fara sens): probleme de comunicare, nu esti inteles sau nu ii poti intelege pe ceilalti, erori de perceptie, interpretari gresite.

ACVARIU (privind dinauntru in afara): ai avea nevoie de mai multa libertate de actiune sau de exprimare in relatiile sentimentale in care esti implicat; nu esti multumit cu mediul in care traiesti; te simti strans cu usa, constrans, limitat; ai nevoie de un concediu sau de o pauza.

ACVARIU (privind dinafara inauntru): nu poti actiona in nici un fel la problemele nou aparute; esti un simplu spectator.

AFARA (a iesi): retragere dintr-o problema, izolare, refugiu, teama de a actiona direct, neimplicare, eschivare in fata greutatilor.

AFARA (in vis): element de context ce vizeaza situatii in care nu esti implicat direct, evenimente straine de tine, dar de care vei auzi de la altii.

BISERICA (vazuta din afara): vremuri bune, ajutor de la cunoscuti.

BLOCAT (fara a avea cheia): piedici, incapacitate de a actiona, perioada de imobilitate; lipsa de idei, de solutii; intarzieri, intreruperi, piedici in evolutia unei situatii din cauze ce nu-ti sunt sub control.

CADERE (fara frica): dorinta de eliberare, de ducere la bun sfarsit a unor obligatii.

CAMASA (fara): sinceritate.

CAMPIE (goala, fara recolta): pierdere de timp si de energie, directie gresita, sentimentul ca nu esti pe calea cea buna, dezamagire.

CHILOTI (fara): teama de a aluneca in ridicol; negarea instinctului sexual; nevoie exagerata de protectie.

CHIP (fara trasaturi): sentimentul ca nu esti apreciat sau observat; marginalizare.

CUFAR: amintiri uitate, trecut lasat in urma.

FANFARA: relaxare aparenta, nevoia de a nu pierde contactul cu realitatea in momentele aparent calme, nevoia de concentare si organizare chiar si in momente relaxante. Uimire, respect fata de cineva, stai langa o persoana care te fascineaza si te poate foarte usor influenta, patriotism si credinte puternice si de nestramutat.

FAR (aprins): nevoie de a primi un sfat, de a fi ghidat si calauzit intr-o problema emotionala; dorinta de a fi condus in permanenta de altcineva, personalitate slaba in fata persoanei iubite.

FAR (stins, care nu functioneaza): stare de deruta in viata sentimentala, incapacitatea de a gasi o solutie intr-o situatie confuza.

FAR: esti derutat si confuz pe plan sentimental, nu stii ce vrei si de aceea esti foarte usor manipulabil, nu stii ce alegeri sa faci si pe ce drum sa o iei, nevoia de a primi indrumare de la cineva.

FAR : se vor produce schimbari in ideile si atitudile tale, dar le vei regreta.

FARFURIE: element de context ce vizeaza resursele financiare de zi cu zi.

FARFURIE (mica, urata): resursele financiare sarace.

FARFURIE (mare, frumoasa): resursele financiare bogate.

FARFURIE: simti ca nu faci suficient de multe lucruri, trebuie sa fii mai altruist, sa daruiesti mai multa afectiune si iubire din sufletul tau si nu sa astepti de la altii sa iti idea.

FARFURII : in curand vei primi o mostenire.

FARMACIE: organizare, purificare, nevoie de ordine si planificare, nimic nu trebuie facut la intamplare. Te tii cu dintii de un proiect, o anume situatie sau postura in care esti si nu vei sa renunti, posibilitate de imbolnavire, cauti leac pentru a-ti tempera suferinta, impulsurile sufletesti sau sentimentele de vina.

FEREASTRA (privind dinauntru in afara): dorinta de schimbare, optimism, speranta.

FEREASTRA (privind din afara inauntru): nevoia de introspectie, de cunoastere a propriei valori sau capacitati inainte de a recurge la o schimbare; dorinta de autocunoastere.

GAINA (fara pui): intristare adanca.

GURA (fara dinti): exprimare greoaie, idei in care crezi dar pe care nu reusesti sa le exprimi si nu reusesti sa gasesti aderenti, boala si prea multe ganduri rele despre altii.

INFARCT (face altcineva): sentiment de vinovatie fata de cineva caruia i-ai gresit, stres, mustrari de constiinta, teama de a pierde pe cineva drag.

INFARCT (tu faci): stres, oboseala psihica, soc.

LAMPA (fara abajur): exrovertit, deschis catre comunicare si relationare cu cei din jur.

MANCARE (in farfurie sau in oala): sanse de reusita, aprecieri, multumire de sine, laude din partea altora.

MAR (copac fara fructe): element de decor ce atrage atentia asupra potentialului creativ al propriei persoane.

MASA (fara fata de masa): ajutor de la prieteni adevarati, sincer, pe fata, fara formalisme si fara conditii.

NUFAR: fragilitate, vulnerabilitate, gratie, inocenta, prospetime, nevinovatie, imaturitate, admiratie, respect, raritate, riscul de a fi ranit foarte usor, sentimentul ca este vorba de ceva cu totul special, care cere grija sporita. Te lasi dus de val, sentimentalism, suflet bun, puritate, sentimente pozitive, caldura sufleteasca, armonia ta interioara este determinata de nivelul de afectiune pe care il primesti de la altii.

NUNTA (fara rochie de mireasa): neconventionalism, nevoie de independenta, de expansiune, revolta impotriva unor reguli sau constrangeri.

OCHI (ceva fara ochi sau cu un singur ochi): dezinformare, dezinteres, riscul de a gresi prin neglijenta sau neatentie, incredere oarba, vulnerabilitate, ignoranta.

ORZ (oricare cereale in afara de grau): va interveni o schimbare esentiala in viata ta.

PISCINA (fara apa): risc asumat si posibil pericol, nesansa, suferinta.

TEACA (fara albie): liniste.

ZBOR (fara griji si fara teama): multumire, perioada buna a vietii, optimism, capacitatea de a te lasa in voia sortii, cu incredere absoluta in viitor.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole