Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








AC (cosi): spor in ce ai de realizat.

AER (intunecos): fereste-te de durere si de suparare caci vrajmasii se gindesc la tine.

COCOS: mandrie, vanitate, aroganta, incredere deplina in fortele proprii, dorinta de a domina, caracter autoritat, conducator. Egocentrism si orgoliu excesiv care nu te lasa sa iti vezi defectele, siguranta si stapanire de sinte, ai tendinta de a vrea sa controlezi pe cei din jurul tau, spirit de autoritate, lidership.

COCOS (lupta intre cocosi): agresivitate, impulsivitate, atacuri verbale sau chiar fizice, certuri, conflicte, dorinta de a iesi invingator din situatii conflictuale.

COCOS (il vezi): vei primi o veste buna.

COCOS (canta): noroc in dragoste si succes in afaceri.

COCOSAT: griji apasatoare, stres, suprasolicitare, oboseala; umilinta, modestie, injosire, acceptarea unei pozitii defavorizante, parere proasta despre sine.

COCOSTARC : prieten credincios, sincer.

COS (de rachita): romantism, naturalete, intoarcerea la lucrurile simple, simplitate, lipsa pretentiilor; indemanare, pricepere.

COS (de hartii): renuntarea la un proiect, element de context ce vizeaza pierderea timpului cu lucruri inutile; relatii cu oficialitatile.

COS (de fum, horn): element de context ce vizeaza consecinte concrete, elemente vizibile, evidente ale unor actiuni actuale; eliberare de lucruri inutile. Ploi multe, inundatii.

COS (cu flori): fericire, dragoste, nevoie de afectiune si atentie; recunoasterea unor merite; dorinta de succes.

COS (de baschet):

COS (cu fructe sau cu mancare): intentii de drum; sperante de reusita; asteptarea unor rezultate favorabile.

COS (cosuri pe fata): teama de compromitere, de rusine, de a gresi; dorinta de a face impresie buna; nemultumiri; incercarea de a inlatura o neplacere; incercarea de a-ti salva reputatia; influentabilitate in fata barfelor si intrigilor; teama ca nu faci fata situatiei; ezitare, izolare, fuga din fata greutatilor; timiditate, rezerva, frica.

COS: ciclicitate, temeri ce se reintorc pana scapi de ele, nevoia de a trata lucrurile cu iubire, aprecierea a ceea ce este simplu, pentru ca banalitatea este cea care aduce bucuria de cele mai multe ori in viata ta.

COS (rasturnat): saracie si lipsuri.

COSCIUG : cei bolnavi se vor insanatosi.

COSMAR: recunosti, constientizezi faptul ca ai temeri, mai trebuie sa iti dai seama si de cauza acestor temeri; mintea ta concepe iluzii si halucinatii ce iti creaza o stare de panica dar realitatea este ca nimic nu este de nerezolvat.

COSMETICA: simti ca nu mai ai timp de tine, vrei sa pari ceea ce nu esti, complexitate, construirea unei imagini sociale dezirabile.

COSMOS: problemele incep sa ti se para inutile, important devine ceea ce simti cu adevarat.

COST: evaluare corecta a unor situatii, nevoia de a te aprecia la justa valoare.

COST (prea mare): lucruri pe care nu ti le poti permite, mari sacrificii ce trebuie facute cu buna stiinta, lipsuri materiale, limite, constrangeri; supraapreciere; tendinta spre ingamfare, aroganta, mandrie, incredere prea mare in fortele proprii.

COST (prea mic): posibilitati mai mari decat cele folosite, calitati nefolosite, talente ascunse, inactivitate, pasivitate, neimplicare, desi esti capabil de realizari deosebite; subapeciere, modestie, trai decent, fara excese; cumpatare, echilibru.

COSTUM (de haine, barbatesc): relatii oficiale, de serviciu, seriozitate, sobrietate, necesitatea de a face impresie buna.

COSTUM (de haine, femeiesc): seriozitate, necesitatea de a-ti demonstra bunele intentii si calitati.

COSTUM (de baie): necesitatea de a te limita la strictul necesar; sinceritate, corectitudine, prudenta.

COSTUM (de scafandru, de protectie): nevoie de protectie in fata greutatilor.

COSTUM (de carnaval): atmosfera placuta, veselie, dar fatarnicie, superficialitate si falsitate in relatiile cu ceilalti.

CREMA (cosmetica): vulnerabilitate fizica, nivel scazut al preturii de sine, organismul iti spun ca are nevoie sa fie ingrijit si mangaiat.

FAN (abia cosit): romantism, odihna, relaxare.

FUM (iese pe cos): liniste sufletasca, pace, calm, confort, sentiment de ocrotire si protectie. Tristete.

GLOB PAMANTESC (vazut din cosmos): grandoare, admiratie, respectarea valorii, dorinta de a atinge celebritatea.

GLONT (scos din rana): esti intr-o continua expectativa asteptand sa stopezi orice atac venit asupra ta dar care poate fi paranoia sau fricile tale interioare, hipersensibilitate si tensiune nervoasa mult prea mare.

IARBA (o cosesti): griji si necazuri.

OCHI (scos): critici, judecata, vulnerabilitate, riscul de a gresi, reprosuri, sentiment de culpabilitate.

SACOSA (plina): cineva te dusmaneste.

SOARE (intunecos): intristare.

SPICE (seceri sau cosesti): ai dusmani secreti.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole