Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








CORABIE (pe apa): evolutie lenta, nesigura, instabila; emotivitate sporita, teama de actiona, dar esti constient ca trebuie sa infrunti greutatile si necunoscutul.

CORABIE (in port): teama de a actiona; liniste aparenta; izolare, neimplicare; distantare, dorinta de a sta deoparte; timiditate, cu teama de a infrunta greutatile.

CORABIE (cu pirati sau prinsa in furtuna): pericole; sentimentul ca poti gresi din clipa in clipa; teama de a infrunta pericolele; incertitudini, temeri profunde, complexe, inhibitii, impunerea de constrangeri de unul singur pentru a nu gresi.

CORABIE (in deriva, abandonata sau parasita): deruta, dezorientare, izolare, tendinta de a-ti face rau singur, sentimentul ca esti parasit, abandonat, uitat, marginalizat, dispretuit, neapreciat de catre ceilalalti, si mai ales de catre prieteni si persoane apropiate.

CORABIE (naufragiu): mari probleme pe plan emotional, suprasolicitare nervoasa, stres, emotivitate, zbucium sufletesc, neintelegeri in cuplu sau in relatiile cu cei dragi; depresie, pesimism, ganduri negative, disperare, neincredere in viitor.

CORABIE: calatorie, un nou inceput, posibila plecare in strainatate, evadare, nesiguranta emotionala si insecuritate, sentimentul ca aventuri multe te asteapta altundeva decat acolo unde esti, speranta dar si actiune irationala si impulsiva. Vei primi vesti, dar neinteresante.

CORABIE (pe o mare agitata): nemultumire sexuala, agitatie interioara si multi nervi adunati, frustrare sexuala si emotionala.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole