Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A AJUNGE (incerci dar nu ajungi): piedici, obstructii, problema care te preocupa nu va fi rezolvata inca; nevoia de reorganizare, cautarea unei noi cai.

A ALERGA (in cerc): vor veni prietenii la tine.

CERC: dorinta de perfectiune, sentinentul de repetabilitate, inchierea unui ciclu sau a unei etape si inceperea alteia, similara; sentiment de implinire; dorinta de a face lucruri complete, duse la bun sfarsit; senzatie de inchidere intr-un cerc, prizonier intr-o situatie ce se repeta in continuu; intimitate, prieteni apropiati, confidente, secrete destainuite, nevoie sau incercare de apropiere de cei din jur; nevoie de ocrotire, de protectie, de siguranta; uneori sentimentul ca te invarti in loc, fara sa poti inainta nicicum.

CERCEI: barfe, taine impartasite. Aspiri spre mai mult, vrei sa iesi in evidenta.

CERCEI (ii porti): vei face calatoria mult dorita.

CERCEI (ii vinzi): vei dobandi un castig la jocurile de noroc.

CERCEI (ii cumperi): suparare.

CERCETATOR: interes vizavi de orice lucru de care esti pasionat, nevoia de informatie ca detinere a puterii, constiinciozitate, nonconformism.

CRAVATA (de pionier sau cercetas): angajament, disciplina, nevoia de a face parte dintr-un grup, lucru in echipa.

URECHE (cu cercei): nu barfi.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole