Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A AJUNGE (incerci dar nu ajungi): piedici, obstructii, problema care te preocupa nu va fi rezolvata inca; nevoia de reorganizare, cautarea unei noi cai.

A ALERGA (de placere): nevoia de a micsora putin ritmul in actiunile tale de zi cu zi.

A ALERGA (in cerc): vor veni prietenii la tine.

A CERE (ceva): lipsuri, nevoi, dorinte neimplinite.

A CERE (iertare): sentiment de vinovatie, greseli ce se cer recunoscute; mandrie exagerata. Timiditate excesiva, nevoi, nemultumire sufleteasca, greutatea exprimarii, dificultatea cu care te faci inteles, sentiment de culpa.

A MANCA (cu pofta sau cu placere): satisfactii, incredere, implicare totala, optimism.

AFACERE: intelegere, impacare; colaborare intr-un scop comun; planuri noi, in comun, de perspectiva; noi contracte sau intelegeri; munca de echipa.

AJUTOR (ceri): esti blocat intr-o situatie dificila, esti dezorientat si ai nevoie de un sfat.

APROBARE (pe o cerere): vesti favorabile de la autoritati sau sefi; dorinta de a ti se recunoaste meritele si eforturile.

BALON (pe cer): sperante noi.

BOLTA CERULUI : avansare in serviciu.

CANCER: frica de boala, blocaje interioare, te minti singur, traiesti in iluzie.

CEARTA (te certi cu un prieten): vei auzi vesti bune de la prieteni.

CER (senin): ocrotire, calm, liniste, armonie.

CER (innorat): griji, probleme, dificultati.

CER (rosu): necazuri in dragoste.

CER (instelat, noaptea): romantism, nevoie de dragoste si afectiune, tandrete.

CER (negru, de furtuna): pierdere, vesti proaste, nesiguranta, temeri mari, pericole.

CERB: adulter, tradare, tentatie de a insela; mandrie, vanitate.

CERB (alearga): iti vei atinge scopul propus.

CERB (il ucizi): nefericire.

CERC: dorinta de perfectiune, sentinentul de repetabilitate, inchierea unui ciclu sau a unei etape si inceperea alteia, similara; sentiment de implinire; dorinta de a face lucruri complete, duse la bun sfarsit; senzatie de inchidere intr-un cerc, prizonier intr-o situatie ce se repeta in continuu; intimitate, prieteni apropiati, confidente, secrete destainuite, nevoie sau incercare de apropiere de cei din jur; nevoie de ocrotire, de protectie, de siguranta; uneori sentimentul ca te invarti in loc, fara sa poti inainta nicicum.

CERCEI: barfe, taine impartasite. Aspiri spre mai mult, vrei sa iesi in evidenta.

CERCEI (ii porti): vei face calatoria mult dorita.

CERCEI (ii vinzi): vei dobandi un castig la jocurile de noroc.

CERCEI (ii cumperi): suparare.

CERCETATOR: interes vizavi de orice lucru de care esti pasionat, nevoia de informatie ca detinere a puterii, constiinciozitate, nonconformism.

CEREALE: energie si sanatate.

CERNEALA (albastra): legaturi cu birocratia; planuri noi; barfe.

CERNEALA (rosie): greseli, avertizare, atragerea atentiei cu privire la unele incorectitudini.

CERNEALA (alte culori): inspiratie in domenii artistice.

CERNEALA (neagra): dificultati si mizerie.

CERNEALA (varsata): imaginatie debordanta.

CERNEALA (in calimara): mari talente artistice, calitati nepuse in evidenta; creativitate, inventivitate, inspiratie, mari resurse creative.

CERNEALA: dificultate de exprimare, dezordine in cap si in ganduri, evenimente ireversibile, care odata ce au fost puse in actiune nu mai pot fi oprite, imaginatie si inspiratie in scris, nevoia de a asterne gandurile in scris pentru a le contura si intelege mai bine. E semn ca dai dovada de credinta si supunere; sau ai prieteni credinciosi.

CERSETOR: nesiguranta, instabilitate, lipsuri, nevoie de ajutor, umilinta, situatii penibile, supunere, deznadejde. Mila, epuizarea energiei gandindu-te la altii, consum interior inutil, umilinta si deznadejde. Un ajutor de la cineva necunoscut. Sprijin din umbra. Castig nesteptat, noroc in afaceri.

CERSETOR (tu esti): vei avea noroc de pace si liniste.

CERTIFICAT (de nastere): un nou inceput, constientizarea identitatii proprii, individualitate si siguranta de sine.

CERTIFICAT (de casatorie): recunoasterea calitatilor; acceptarea ideilor, impunerea individualitatii proprii.

CERTIFICAT (de atestare a unui lucru): corectitudini, nevoia de a actiona corect, sincer, pe fata, legal; siguranta, incredere.

COARNE (mari, de cerb sau de bovine): risc de tradare, teama de a fi atacat, pericol.

COCOR (stol pe cer): speranta, asteptarea vremurilor mai bune, revigorare, amelioare a unei situatii dificile, dorinta unui nou inceput.

CONCERT: inlauntrul tau sta dorinta de a te exprima, adrenalina si nevoia de a tranzita barierele si constrangerile sociale si de a fi asa cum vrei sa fii; anturaj nepotrivit.

CONTRAZICERE: simti ca nu esti ascultata si luat in vizor de catre ceilalti, ceea ce simti nu corespunde cu ceea ce trebuie sa faci sau ceea ce trebuie sa crezi, dorinta de a fi aprobat si de a fi apreciat, te simti nedreptatit.

CRAVATA (de pionier sau cercetas): angajament, disciplina, nevoia de a face parte dintr-un grup, lucru in echipa.

EVREU (faci afaceri cu el): paguba.

FETE (te certi cu ele): casatorie.

FOLOS IN AFACERI : noroc.

HAINE (ponosite, cernite, vechi, cenusii, negre, de doliu): teama de pierdere a unei pozitii favorizante; risc, anxietate; dorinta de autocompatimire sau consolare, pierderea curajului si a initiativei, pasivitate.

HOLDE (seceri): vei primi vesti bune, vei fi vesel.

IERTARE (ceri cuiva): sentiment de culpabilitate, nevoia de a repara o greseala din trecut, atentionare cu privire la modul in care ai tratat pe cineva. Evolutie spirituala, constientizare, iluminare, impacarea cu sinele, apropierea de divinitate, pace sufleteasca.

IERTARE (altcineva iti cere): frustrare, mania persecutiei, autocompatimire, sentimentul ca esti perfect, ca altii iti datoreaza ceva, idealism, parere prea buna despre tine. Orgoliu, asteptari pe care le ai de la altii, cusurgiu, incredere mult prea mare in ceea ce crezi.

IMPRUMUT (ceri): esti blocat intr-o situatie dificila, esti dezorientat si ai nevoie de un sfat; situatia devine descurajanta pentru tine, de aceea e nevoie sa apelezi la o persoana cu mai multa experienta care te poate ajuta in rezolvarea problemei.

METEORIT (pe cer): atentie sporita, concentrare, semnal de alarma cu privire la cursul unor evenimente, prevestire, lipsa de spirit practic, senzatia ca esti cu capul in nori, nu se poate pune baza pe ceva sau cineva, lipsa de incredere in cineva.

ORZ (oricare cereale in afara de grau): va interveni o schimbare esentiala in viata ta.

PREZICERE (profetie): conteaza foarte mult ce simti vizavi de prezicere si ce spune prezicerea. Vrednicie, demnitate.

RAU (senzatie de neplacere, nesiguranta): esti implicat intr-o relatie care nu-ti prieste sau nu-ti place; probleme sentimentale, nesiguranta pentru viitorul relatiei in care esti implicat; singuratatea te copleseste.

RINOCER: doresti sa iesi mai mult in fata, nevoia de afirmare, trebuie sa ai curajul sa-ti impui punctul de vedere, sa te lupti pentru ideile tale, vrei sa iesi primul. Te asteapta o primejdie mare.

SECERA : paguba.

SECERATOARE : voie buna.

SINCERITATE (pentru barbati): grija.

SINCERITATE (pentru femei): lucru fara rost.

SPICE (seceri sau cosesti): ai dusmani secreti.

ULCER: amintiri neplacute, efecte ale trecutului care inca te afecteaza, stres, apasare, neliniste.

URECHE (cu cercei): nu barfi.

VULTUR (in zbor, pe cer, deasupra capului): pericol de a fi atacat de persoane cu mai multa putere, ai concurenti puternici, lupta cu rivalii va fi acerba, fii pregatit oricand de un posibil atac.

ZEBRA (trecere de pietoni): obligativitatea respectarii unor reguli impuse, limitarea libertatii, formalism in comunicare, limbaj tinut sub control, atentie sporita la formulare, incapacitatea de a te exprima liber, cenzura, frustrari, sentimentul ca esti controlat.

ZMEU (de hartie, pe cer): placere, usurinta, superficialitate, aparente inselatoare, perioada buna, lipsita de griji, seninatate, imaturitate, dorinta de a te pastra copil in anumite privinte, nevoie de libertate, dar si de ghidare in acelasi timp, ai impresia ca faci ce vrei, dar esti condus din umbra.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole