Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








CADRAN (de ceas): nerabdare, ceva ce nu poti face mai repede.

CAFEA (in ceasca, in ibric): nevoia de a primi un imbold, un stimulent, o impulsionare, incurajare, imbarbatare; necesitatea de a munci indelung, rezistenta fizica si psihica; musafiri, vizite, viata sociala bogata, noi cunostinte, sueta, discutii, barfe.

CEAS: organizare, ordine, disciplina, obligatii, termen limita; anxietate cu privire la apropierea unui moment important; teama de batranete; anxietate cu privire la trecerea timpului, sentimentul ca stai pe loc si timpul trece; sentiment de inutilitate; necesitatea de a trece la actiune, de a lua initiativa. Senzatia ca timpul trece prea repede si ca nu apuci sa termini tot ceea ce ai de facut, graba, nerabdare, stare permanenta de iritare si stres, este timpul sa faci ceea ce ti-ai propus sa faci, este momentul sa actionezi pentru fericirea ta, initiativa si asumarea responsabilitatii, maturizare. Avansare profesionala. Un nou statut al relatiei parteneriale.

CEAS (stat sau ramas in urma): sentimentul ca esti depasit de evenimente, demodare, nevoia de a recupera timpul pierdut.

CEAS (frumos si bun): casatorie.

CEAS (spart): divort.

CEASCA: sentimente odata traite intens si apoi pierdute, dorinta subconstientului de a retrai frumusetea acelor stari de bine, cunoastere si viziune profunda asupra lucrurilor, destin neprevazut, cautator de raspunsuri si semnificatii.

OROLOGIU (ceasornic): binecuvantare.

SLUJBA (bisericeasca):








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole