Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A CALARI: evolutie buna, pe cai cinstite, trecere usoara peste piedici, inaintare, dominarea situatiei, conducere, putere.

A CALCA (pe iarba): teama de a gresi, de a fi pedepsit; folosirea unor cai incorecte de a iesi dintr-un impas.

A CALCA (pe cineva pe picior): atentionare, dispret, lipsa de respect.

A CALCA (peste ceva sau in picioare): batjocura, dispret, umilire, supunere cu forta.

A CALCA (rufe): incercare de refacere a imaginii publice sau a reputatiei.

A CALCULA: stres legat de situatia financiara si profesionala, greutati, rationament dus pana la extrem in orice faci.

A GALOPA (pe un cal): vei dobandi pe neasteptate un castig important.

AER (cald): te simti in largul tau la serviciu sau la scoala; simti ca nu ai nici o problema apasatoare, confort si armonie aparenta; atmosfera placuta de lucru.

ANALIZE (medicale): organismul tau simte ca nu ii acorzi suficienta atentie, frica de boala. Precautie, trebuie sa cantaresti foarte bine situatia; fii prevazator.

ANIMALE (blande, calme): succes in afaceri.

APA (calda): dorinta de a scapa de o durere, de a te simti bine cu tine insuti.

ASTERNUT (la calcat): minciuna, eschivare; incercarea de a drege unele greseli in cuplu.

ASTERNUT (teancuri dupa calcat): perioada linistita in cuplu, dupa certuri sau neintelegeri; variante sentimentale multiple; uneori adulter sau imoralitate pe plan sentimental; ispita, chiar pacat.

ATA (incalcita): necazuri, piedici greu de trecut; probleme coplesitoare; incurcaturi la serviciu; suprasolicitare, sarcini coplesitoare.

AUTOBUZ (calatoresti): implicare intr-un proiect de echipa, cu colegi care au aceeasi tinta sau un eveniment de familie care aduna la un loc mai multe rude.

AXA (verticala): lucrurile vor inainta spre bine.

BACALAUREAT: actiune de importanta majora in activitatea actuala, cu scopul de a scoate la iveala calitati personale de care nici nu erai constient; maturizare, seriozitate in crestere. Sentiment de teama in fata unei actiuni pe care va trebui sa o realizezi sau pur si simplu sentimentul importantei cu care privesti o situatie. Maturitate, obstacol, competente individuale.

BARCA (calatorie linistita): progres sigur spre reusita; relatie sentimentala satisfacatoare.

BARCA (calatorie zbuciumata): suparari, probleme emotionale sau sentimentale.

CAL (alb): viata frumoasa, multumire, satisfactie, fericire, dragoste, romantism, sensibiliate, idila, flirt, vise, imaginatie; ganduri pozitive; independenta, libertate de miscare sau de expresie. Esti iubit de oameni si e semn de casatorie pentru fete

CAL (negru): curaj, spirit temerar, energie, impulsivitate, actiune, initiativa. Intristare.

CAL (salbatic sau naravas): energie fizica sau sexuala, instinct erotic puternic mai ales pentru barbati revolta, enervare, indignare, instincte necontrolate, libertate deplina, independenta, nesupunere, te descurci singur; faci ce vrei; incredere in fortele proprii, curaj, incalcarea oricaror reguli, legi sau limite.

CAL (inaripat): inspiratie, imaginatie, trecerea de la o stare la alta, schimbare de atitudine, indrazneala, cutezanta, forta gandului, gandire pozitiva.

CAL (calare pe el): evolutie buna a situatiei, evenimente bune, noroc, schimbare favorabila de directie; iesirea din impas; tii lucrurile sub control. Desfranare.

CAL (herghelie de cai): indecizie in dragoste, variante multiple, dorinta de a-ti pastra libertatea si independenta, fara a te implica; viata sociala bogata; nevoie de asociere; lucru in echipa, colaborare. E semn mare de placere.

CAL (inhamat, inseuat sau la caruta): noi datorii, obligatii, constrangeri, reguli impuse, instructiuni ce se cer urmate; lipsa de libertate, supunere, munca, rezistenta, efort fizic.

CAL (mort): oboseala, extenuare; te simti neglijat, marginalizat, uitat, abandonat de ceilalti; sentimentul ca esti folosit de catre altii, fara a avea nimic de castigat; dezamagire; esec. Semn rau, de nefericire.

CAL (verde): iluzii, himere, vise imposibile; lipsa de realism; imaginatie; traiesti mai mult in vise.

CAL (de curse): initiativa, dorinta de realizare, implicare intr-o situatie concurentiala, cu gandul de a castiga; egoism; recompensa.

CAL: noroc, succes, bani.

CAL (alearga): petrecere si castig.

CAL (paste): fericire in casnicie, dar si de o suparare mare pentru o paguba neinsemnata.

CAL (trage trasura in care esti): viata imbelsugata, lipsita de griji.

CAL (te loveste): e semn bun, de bogatie.

CAL (sare): e semn rau de primejdie.

CAL (gras): bucurie.

CAL (slab): veste rea.

CAL (rau): paguba.

CAL (are sa): e semn de oaspeti.

CALARET : vei avea parte de bogatie.

CALATORIE: dorinta de schimbare, de evolutie, de progres; relaxare; repaus; modificarea modului de exprimare sau comunicare; acumulare de noi cunostinte; trecere de la o etapa sau stare de lucruri la alta. Speranta pe care o pui intr-un proiect nou, dorinta de schimbare, de cunoastere, de descoperire a eu-lui tau; aventura si noi oportunitati, evolutie sau regres profesional, evolutie spirituala.

CALATORIE (cu diferite vehicole): schimbare mai usoara, in care intervin diversi alti factori externi; vezi si vehicolul cu care calatoresti.

CALATORIE (in inghesuiala): comunicare defectuoasa cu cei din jur, neintelegeri.

CALATORIE (singur): fuga de societate, dorinta de a-ti petrece un timp doar pentru tine; singuratate, izolare, teama de lume; nevoia de a te descurca singur.

CALATORIE (intr-o zona necunoscuta): schimbari radicale, fara sa stii catre ce te indrepti.

CALATORIE (pe mare sau apa calma): schimbari minore in plan sentimental.

CALATORIE (pe apa agitata): schimbari neasteptate pe plan sentimental, nu neaparat favorabile.

CALATORIE (intr-un vehicol foarte mic): incapacitate de a te face inteles, comunicare defectuoasa cu cei din jur; timiditate, emotivitate sporita, modestie exagerata, subaprecierea calitatilor proprii.

CALATORIE (neasteptata): putere sau dobandirea unei averi insemnate.

CALATORIE (lenta, linistita): vei avea viata lunga.

CALAU: dusmani, risc de a opri cursul unei situatii, teama de a fi criticat sau pedepsit pentru greseli.

CALCAI: sensibilitate sporita si slabiciune, punct sensibil, frica de dusmani.

CALCULATOR: nevoia de a primi un ajutor, un sfat, pentru a lua o decizie; rezistenta la efort intelectual; indeplinirea sarcinilor de serviciu; ordine, rigoare, organizare, precizie, detasare, insensibilitate. Nevoia de a-ti pune ordine in viata, de a fi mai coerent in deciziile pe care le iei, exactitate, implicare in activitatea profesionala sau nevoia de implicare ca sansa de evolutie profesionala.

CALD: confort; armonie; placere; siguranta.

CALD (senzatie de disconfort): extenuare; nevoia de a micsora ritmul in ceea ce faci; emotii intense; emotivitate; griji.

CALDARE (mica): e semn de botez; daca e mare, e semn de profit in afaceri

CALDARE (mare): e semn de profit in afaceri.

CALE (drum): sansa, directie, posibilitate de a inainta in planurile personale; solutie, idee.

CALE (ferata): calatorie; noi planuri; o solutie stricta ce se cere urmata; lipsa libertatii de miscare sau de expresie.

CALE (o gasesti): decizie buna, solutie salvatoare, canalizare buna a fortelor sau gandurilor.

CALE (o pierzi): deruta, driva, confuzie, nesiguranta, neincredere; greseala, teama de esec.

CALE (ingusta): te asteapta necazuri.

CALEASCA: pretuire de sine, profit in afaceri, relatii la nivel inalt, ambitii si aspiratii mari.

CALENDAR: asteptare; apropierea unui eveniment important care iti da un sentiment de nerabdare sau emotie; schimbari lente; sentimentul ca se apropie o scadenta, un termen limita; presiunea timpului; graba; necesitatea de a mari ritmul; sentimentul ca nu mai ajungi la capat. Nerabdare, te agati de viitor si astepti cu nerabdare ceva ce trebuie sa apara dar uiti sa traiesti in prezent ceea ce va face sa nu observi multe lucruri. Nerabdarea inseamna omisiunea bucuriei prezentului. Graba de a duce la bun sfarsit un proiect. Semn rau, vei primi vesti proaste.

CALENDAR (pe perete): organizare, ordine, disciplina, metoda, buna sistematizare a muncii.

CALENDAR (marchezi o zi): necesitatea de a-ti stabili un scop, un tel, un termen pentru o situatie anume; nevoie de organizare, de ordine in viata de zi cu zi.

CALENDAR (oferit de cineva): necesitatea de a te supune unor reguli stricte, impuse de altii; termene ce se cer respectate.

CALENDAR (aratand o perioada din trecut): amintiri, melancolie; graba, accelerare; aglomerare de evenimente; lipsa sau presiunea timpului.

CALENDAR (aratand o perioada din viitor): asteptare, emotie, nerabdare.

CALORIFER: sansa de a ajunge la o intelegere cu cei din jur, sansa de reconciliere, de impacare, de cooperare.

CALORIFER (rece): cearta, ostilitate, posibili dusmani sau rivali, conflict, antipatie, distantare, neintelegeri.

CALORIFER (cald): atmosfera placuta; simpatie, armonie, intelegere, buna colaborare.

CALUGAR: izolare, singuratate, cautarea unei cai spirituale, incertitudini, instabilitate emotionala, rupere de realitate, nevoie de a reflecta inainte de a actiona. Cautarea unor raspunsuri, meditatie si izolare, umilire si fuga de lume. E semn rau, fereste-te de accidente; te asteapta tulburari sufletesti.

CALUGARITA:

CERNEALA (in calimara): mari talente artistice, calitati nepuse in evidenta; creativitate, inventivitate, inspiratie, mari resurse creative.

CIORAPI (ii incalti): liniste si zile senine; daca ii cumperi, vei primi o rasplata neasteptata

CIZME (incaltate): dorinta de schimbare, de modificare a unor situatii existente; intentii de calatorie; mobilitate, adaptabilitate, flexibilitate.

CIZME (descaltate): intarzieri in calatorii; nevoie de odihna, repaus, detasare de probleme cotidiene.

DRUM (cale ferata): vei avea noroc tu si cei din jurul tau; asteapta-te la musafiri.

DUS (cald): relaxare, meditatie, placerea de a fi tu insuti, pretuirea propriului corp.

FIER (de calcat): bucurie si reusita.

GARD (trebuie escaladat): obstacole, probleme, incapacitatea de a continua o actiune.

HAM (il pui pe cal): vei clarifica situatii de familie.

INCALTAMINTE: pregatire pentru o activitate sau actiune de lunga durata, autoprotectie, incercare de a te pazi de esecuri.

INCALTAMINTE (vezi): intristare.

INCALTAMINTE (albastra): boala.

INSTRUMENT (muzical): armonizare interioara, invatare si documentare profunda, perfectionarea talentelor si competentelor profesionale.

LAC (te scalzi in el): afaceri bune.

LIPIE (calda): te asteapta lipsuri multe.

LOCAL (aglomerat): va interveni o schimbare in viata ta.

MAGAR (il calaresti): sentimentul ca esti neinteles, singuratate si tendinta de izolare, neacceptarea unor realitati. Vei fi dispretuit, nu te va lua nimeni in seama.

MANASTIRE (manastire cu maici si calugari): izolare, nevoie de liniste, oboseala psihica, meditatie.

MARE (te scalzi in ea): sanatate.

MARE (calatoresti): avere.

MASAJ (medical): nevoia de a repara o greseala, de a detensiona un conflict, de a calma spiritele, de a redresa o situatie incordata.

OCHELARI (de cal): lipsa de orizont, idei fixe, limitarea libertatii, incapacitatea de a cunoaste o imagine de ansamblu, ingustime, ignoranta, dezinteres.

OCHI (frumosi, calmi, linistiti): limpezime, pace, calm, liniste, sanatate.

PAINE (calda): vei suferi o boala grea.

PARIU (te scalzi in el): noroc.

PORTATIV (muzical): liniste, calm interior, nevoia de a-ti gasi linistea pentru a putea construi ceva. Vei auzi vorbe bune.

PORTOCALA: neimplinire emotionala, neliniste.

RUFE (curate, albe, calcate, ordonate): viata ta personala este bine organizata, fara pata, nimeni nu se poate lega de vreo greseala personala; te simti nevinovat; perioada buna a vietii tale, esti mandru de tine, poti oricand sa te prezinti in fata oricui, pentru ca te consideri curat.

SA (pentru cal): cearta.

SCALDARE (in apa limpede): mare bucurie, mari realizari vor avea loc in perioada imediat urmatoare, vei beneficia numai de laude in urma unor actiuni fie la serviciu fie intr-un alt mediu social, problemele de sanatate vor fi solutionate, daca vreun membru al familiei sau vreun cunoscut suferea de vreo boala se va insanatosi.

SCALDARE (in apa tulbure): jalea va cuprinde casa ta, intamplari nefericite cu urmari grave vor avea loc.

SCALDARE (in iaz): mare paguba, suferi o mare pierdere financiara.

SOSONI (incalti): belsug.

TALPA (de incaltaminte): moarte.

TICALOS : intristare.

TRAMVAI (calatoresti cu el): necazuri.

TRAVERSE (de cale ferata): trebuie sa fii mai temperat in relatiile cu oamenii care lucreaza cu tine.

TROICA (trasa de cal): vei avea necazuri.

TRUSA (medicala): calatorie apropiata.

ZAPADA (nou asternuta si necalcata): noi inceputuri, o noua cale de a vedea lucrurile, corectitudine, capacitatea de a juca cinstit.

ZID (esti in fata lui, il intalnesti in cale, te oprest): obstacol, frustrari, lipsa de perspectiva esti inchis intre niste ziduri.

ZID (il escaladezi): capacitatea de a actiona, curaj, initiativa, infruntarea pericolului, inconstienta, asumarea riscurilor, trecere peste orice obstacol.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole