Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








BALUSTRADA (stabila): sprijin in evolutia unui proiect.

BILA (alba): laude, aprecieri, vorbe bune, satisfactii, reusite. Esti avantajat intr-o situatie, seful te va aprecia.

BILA (neagra): critici, calomnii, barfe, nemultumiri, nedreptati. Vorbe spuse pe la spate, vei fi neindreptatit, falsitate.

BILA (colorata): veselie, nestatornicie, distractii.

BILA (de biliard sau popice): planuri noi, scopuri propuse, teluri ambitioase, dorinta de a reusi.

BILA : viitorul este nesigur.

CAMERA (goala sau nemobilata): planuri si ambitii mari, dar lipsa mijloacelor practice de a le pune in aplicare.

CIUPERCA (comestibila sau frumoasa): avansare, evolutie profitabila, aglomeratie de evenimente, succese sau laude; prosperitate, abundenta.

MOBILA (schimbata sau noua): acumulare de noi cunostinte, specializare intr-un domeniu nou, noi orizonturi intelectuale. Schimbare pe plan sentimental, nu neaparat a partenerului ci a intimitatii din cadrul relatiei, nevoie de stabilitate, de certitudini

MOBILA (veche sau stricata): nevoia de a improspata sau de a revigora o situatie, nevoie de actualizare, iesire din ritm, idei demodate, care nu se mai aplica timpurilor actuale. Atasamente si dependente care iti consuma energia in mod inutil, lipsa de atentie asupra ta si atentie prea mare acordata altora.

MOBILA (masiva sau grea): mari dificultati sau piedici intelectuale sau materiale, sentimentul ca esti tinut in loc, blocaje, acumulare deficitara sau lenta a unor informatii, oboseala, apasarea unor datorii sau indatoriri.

MOBILA (moderna sau usoara): adaptabilitate, mobilitate, capacitate de a invata din mers, istetime, spirit descurcaret in orice situatie, oportunitati de schimbare, acceptarea oricaror obligatii.

MOBILA: nevoia de a relua legaturile cu familia; rezolvarea unor conflicte posibil lasate in deriva.

MOBILA (cumperi): saracie.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole