Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A ATACA: vulnerabilitate sporita, fragilitate, nesiguranta in unele domenii, frustrari.

A DORMI (langa o fata): vei avea neplaceri in dragoste.

A INVATA: perfectionare profesionala, simti ca nu ai depus destul efort intr-o situatie.

A INVATA (ceva nou): necesitatea de a apela la persoane competente pentru a primi un sfat, cautarea unor raspunsuri prin studiu sau din intelepciunea altora, dorinta de perfectionare, ascultare, supunere, necesitatea de a acumula noi cunostinte inainte de a-ti atinge scopurile.

A INVATA (ceva pe de rost): nevoia de a urma indeaproape instructiunile altuia, supunere oarba, umilinta, modestie, personalitate slaba, acceptarea conducerii altuia.

A INVATA: mari satisfactii si castiguri.

A MERGE (pe gheata): e bine, inseamna implinirea tuturor dorintelor.

A MERGE (schiopatand):

A OCUPA (un loc in fata): ai aspiratii mari, esti tot timpul centrul atentiei, doresti sa te afirmi si lupti cu toate resursele pentru a ajunge sus.

A TE INTOARCE (cu fata): receptivitate, deschidere, acceptare, sinceritate, aprobare, atitudine pozitiva, schimbare in bine.

AC (pui ata): pregatiri pentru noi planuri sau proiecte.

ACCELERATIE (pedala este blocata): nu trebuie sa dezvolti un obicei care s-ar putea transforma mai tarziu in viciu. Abtine-te de la unele lucruri ce ar putea deveni periculoase. Arata nevoia de a incetini putin ritmul pentru a nu exagera. Excesul de zel ar putea duce la extenuare sau suprasolicitare. Ai senzatia ca lucrurile stau pe loc si arata dorinta de a face ceva concret pentru a inainta mai repede.

ACUZAT (cineva te arata cu degetul): sentiment de culpabilitate, te indoiesti de calitatile si puterile tale; vina, greseala, pedeapsa; adevaruri scoase la iveala, risc de conflict, calomnie, barfa.

AGATAT (de ceva): blocaj de comunicare pe plan profesional; schimbari in propriul mediu; se cere controlarea mai atenta a modului de gandire; situatie neplacuta, nesigura, dar provizorie.

ALBEATA (la ochi): multa veselie, nu te bucura insa prea mult, caci rudele te vor dezamagi.

ALBINA (asezata pe o floare): sperantele legate de o persoana draga sunt desarte.

ALBITURA (patata): neplaceri care strica tot cheful de a continua, piedici temporare, indiscretie, barfe, nereguli, secrete dezvaluite de prieteni falsi.

ALEE (intunecata): dilema din care nu stii cum sa iesi.

ALEE (infundata): te simti prins intr-o capcana, blocat intr-o situatie fara iesire, intr-o relatie frustranta, intr-un mod de viata dezavantajant, intr-o slujba paguboasa.

ALUNECARE (pe gheata): nesiguranta, teama de a actiona, anxietate, teama de a nu gresi pe plan sentimental; grija sporita in felul cum te porti cu partenerul sentimental.

ALUNECARE (pe alta suprafata decat gheata): situatii neasteptate, adeseori neplacute dar surprinzatoare, chiar hilare.

AMPRENTA (lasata pe ceva): consecintele actiunilor tale recente pot iesi la iveala, cu efect asupra ta si a celor din jur; prudenta; teama de a nu gresi sau de consecintele actiunilor proprii.

ANCORA (nemiscata): planurile pe care ti le-ai facut sunt zadarnice si irealizabile; fereste-te de apa, caci iti va provoca necazuri.

ARATATOR: avertisment, atentie la pericole sau greseli; atragerea atentiei asupra unei probleme, in contextul visului.

ARC (rupt, cu sageti rupte, care nu se intinde sau rata): munca in zadar, cu sentimentul ca nu iti poti atinge scopurile; neincredere in fortele proprii, deznadejde.

ARGILA (prelucrata de olar sau sculptor): adaptabilitate, creativitate, productivitate, capacitate de a ajunge la rezultate concrete si la castiguri materiale prin munca.

ARMATA (inrolat): nevoie de ordine si organizare mai buna in ceea ce faci, nevoia de a gandi mult mai atent detaliile vietii tale actuale; sarcini asumate; necesitatea de a te maturiza.

ARMATA (salvat de armata): nevoia de a cere sprijin din partea autoritatilor sau a superiorilor; reorganizarea fortelor proprii pentru a da nastere unor proiecte serioase.

ARMATA (trupe mergand la razboi): pericole asumate, cu sentimentul indeplinirii unor obligatii asumate cu buna stiinta si mult discernamant.

ARMATA: esti parte a unei societati a carei reguli trebuie sa le respecti pentru a-ti fi bine dar pe care nu intotdeaua le intelegi, realizarile muncii in echipa, spirit de sacrificiu, maturizare necesara. Mici obstacole in cariera.

ARMATA (lupti impotriva ei): te lupti cu ideile sociale, esti nonconformist.

ARMATA (faci parte din ea): apartenenta la o societate si necesitatea de a deveni responsabil si matur.

ARMATA (in mers): urmeaza sa se intimple un mare eveniment.

ARMATA (victorioasa): vei avea parte de un succes insemnat.

ARMATA (invinsa): e semn rau.

ASTERNUT (patat sau murdar): ganduri rele, barfe, greseli comise.

ATA: esti luat prin surprindere de noi probleme; cautarea unei solutii. Necesitatea de a fi echilibrat si cumpatat in tot cea ce faci, moderatie in toate, in hrana , in ambitii, calitati profesionale, placerea de a pune lucrurile la punct, relatie cu probleme nesesizate foarte bine sau nerecunoscute care pot duce la intreruperea relatiei, ruperea de vechile sisteme de gandire si dogma.

ATA (intinsa): esti in plina desfasurare a unui proiect sau a unei activitati, dar care oricand poate fi oprita de factori din afara.

ATA (rupta): oprire, piedici greu de trecut; pauza in activitate; concediu; probleme la serviciu; interventii nedorite din afara.

ATA (groasa si intinsa): siguranta la locul de munca; incredere in fortele proprii; relatii trainice.

ATA (subtire si intinsa): scepticism; neincredere; nesiguranta; critici; piedici; fragilitatea actiunilor proprii, care oricand pot fi stricate de rauvoitori.

ATA (incalcita): necazuri, piedici greu de trecut; probleme coplesitoare; incurcaturi la serviciu; suprasolicitare, sarcini coplesitoare.

ATA (colorata): atmosfera de lucru placuta, cu numeroase momente de relaxare.

ATA (alba): nevoie de sinceritate, de implicare in actiuni corecte si legale, fara greseli personale; evitarea minciunilor si inselaciunilor. Semn de nevinovatie.

ATA (albastra): e semn rau, urmeaza incurcaturi in afaceri. Paote insemna si calatorie.

ATACAT (de un animal): amenintare din partea unor barbati; precautie sporita.

ATACAT (tu pe altcineva): toanele tale ar putea cauza neplaceri celor apropiati; initiativa, indrazneala; inceput in forta. Nu vrei ca oamenii sa te cunoasca cu adevarat pentru ca ti-e teama ca te vor rani, lipsa iubirii si a afectiunii, carente afective foarte mari.

ATACAT (de o persoana cunoscuta): vei incerca sa-ti aperi onoarea in fata celor care te-ai umilit.

ATACAT (replicand in fata atacatorului): rezolvarea problemelor, reusita, victorie asupra dusmanilor, curajul de a infrunta realitate; se cere curaj si initiativa.

ATACAT: esti permanent intr-o stare de expectativa, te astepti ca oamenii sa iti faca rau, invidie si gelozie.

AUTOGARA (aglomerata): obligatii si sarcini multiple in plan financiar, cheltuieli iesite de sub control.

BAIE (facand baie in apa curata): vindecare dupa o perioada de boala sau neajunsuri; sanatate, viata lunga, casatorie timpurie; schimbari emotionale profunde, de optica, de mentalitate; relaxare; eliberare de ganduri negative sau rele, de probleme si prejudecati; nevoie de odihna si detasare, de eliberare a mintii de povara grijilor.

BARBA (spalata): sentiment de tristete, posibil boala.

BARCA (calatorie zbuciumata): suparari, probleme emotionale sau sentimentale.

BARIERA (ridicata): acces liber catre urmatoarele etape ale planurilor personale; siguranta in actiune; progres cert.

BARIERA (coborata): piedici care se vor inlatura cu greu, progres lent; rasturnarea proiectelor.

BATAIE: certuri, neintelegeri, dusmani.

BATAIE (bati pe cineva): nevoia de a te razbuna si de aici indicatia visului, intoarce si celalalt obraz, lasa timpul sa actioneze in favoarea ta nu incepe actiuni de razbunare ce se pot intoarce impotriva ta.

BATAIE (primesti): dupa boala vine sanatate.

BATALIE : ntristare si suparare; ti-e frica de alte greutati ale vietii.

BATATURA: situatie in care intampinati dificultati, probleme, piedici.

BATERIE (terminata sau pe terminate): nevoie de odihna, de repaus; vulnerabilitate in fata bolii.

BATISTA (colorata): veste proasta, sentiment de nefericire, te simti neinteles.

BEBELUS (merge sau invata sa mearga): in proiectele pe care le-ai inceput, primele rezultate incep sa prinda contur; sperante mari, promisiuni.

BERBEC (care ataca): impulsivitate, incapatanare, actiune, asumarea riscurilor, combativitate, curaj, elan, autoritate, nerabdare, spirit intreprinzator, indrazneala, initiativa.

BILA (colorata): veselie, nestatornicie, distractii.

BOBOC (de rata): inceput, lipsa de experienta. Duiosie, iubire, incantare.

BOMBA (neexplodata): primejdie, pericole, frica de esec, piedici, dusmani; nesiguranta, neincredere, probleme iminente.

BRATARA (porti): limitarea actiunilor, oprelisti, stapanirea impulsurilor interioare, frustrari pe plan profesional, obligatii si datorii.

BRATARA (pierzi): elimini ceva din viata ta, o legatura puternica.

BRATARA (gasesti): noi indatoriri.

BRATARA: esti legat sentimental sau moral de ceva, fie de o persoana fie ai o datorie morala fata de cineva. Griji din aceasta cauza.

BRATARA (cineva ti-o pune pe mana): relatie noua sau relatie imbunatatita.

BRATARA (rupta): ganduri necurate la adresa ta, detasare de o grija, de un stres pe care l-ai avut.

BUCATAR: rutina cotidiana.

BUCATAR (esti tu): pierderea statutului social. Nemultumire de sine si de cei din jurul tau.

BUCATARIE: caldura armonie familiala, belsug, intregire familiala.

BUCATARIE (pentru barbati): lipsa de simt practic, piedici, incurcaturi, neindemanare, stangacie, nepricepere.

BUCATARIE (pentru femei): iscusinta, pricepere, instinct matern, iesire din impas.

BUCATARIE (curata): viziune clara asupra lucrurilor, spirit organizatoric.

BUCATARIE (murdara): greutati, lipsa de timp, te simti depasit de situatie, vorbe urate.

CABANA (intunecata si subreda): teama de singuratate, insecuritate, nesiguranta de sine.

CAFEA (varsata): agitatie psihica, nesiguranta, oboseala, extenuare, pierdearea controlului.

CALATORIE (pe apa agitata): schimbari neasteptate pe plan sentimental, nu neaparat favorabile.

CALATORIE (neasteptata): putere sau dobandirea unei averi insemnate.

CALE (ferata): calatorie; noi planuri; o solutie stricta ce se cere urmata; lipsa libertatii de miscare sau de expresie.

CALENDAR (aratand o perioada din trecut): amintiri, melancolie; graba, accelerare; aglomerare de evenimente; lipsa sau presiunea timpului.

CALENDAR (aratand o perioada din viitor): asteptare, emotie, nerabdare.

CAMERA (goala sau nemobilata): planuri si ambitii mari, dar lipsa mijloacelor practice de a le pune in aplicare.

CARARE (batatorita): urmarea ideilor de la ceilalti, lipsa de originalitate, imitatie.

CARNE (insangerata): boala, durere, tristete.

CASA (bucatarie): aspecte legate de modul de a-ti asigura traiul, serviciu, munca.

CASA (ruinata): necazuri in familie.

CATALOG (la scoala): retrospectiva a activitatii de pana acum, bilant, scadenta; teama de a fi criticat; infruntare directa; sansa de a fi luat in consideratie. Teama de competentele profesionale, stres legat de un proiect de munca, sentiment de nedreptate, mita, santaj, manipulare.

CATALOG (de prezentare a unui produs): minciuni, inselaciune, aparente inselatoare, incercarea de a oferi o imagine mai buna, de a face impresie.

CATAPULTA: urcare brusca, schimbare neasteptata, dorinta de a inainta mai repede in activitatea actuala, sansa sau doar dorinta de avansare si marire.

CATAR (inhamat la caruta): vei fi invitat la o petrecere.

CATARAMA: prietenie, amicitie, intelegere, interese comune, intimitate, atmosfera degajata, siguranta, incredere. Vei avea o suparare neasteptata.

CATARG: dorinta de marire, reusita indepartata, protector; incercarea de a iesi in evidenta.

CATARG (rupt): imagine publica sau reputatie in pericol.

CATASTROFA: teama de a gresi, teama de esec; dorinta de schimbare radicala.

CAUCIUC (la roata): nesiguranta, teama de a intampina piedici.

CEATA: deruta, nesiguranta, dezorientare, teama, angoasa, anxietate, incertitudine, indoiala, neincredere, necunoscut. Te simti pierdut, simti ca nu iti gasesti locul, esti derutat si crezi ca ai sanse limitate de a face ceea ce iti doresti; teama, cautare de sine, cauti in exterior ceea ce vei gasi numai in interior, dezorientare in spatiu. Ai grija sa nu fii pacalit in afaceri.

CEATA (iesi din ea): rezolvarea problemelor, ajungerea la o concluzie, sanse de revenire la normal, revigorare, reorientare, redirectionare a energiilor, claritate, ceritudini.

CERNEALA (varsata): imaginatie debordanta.

CHEIE (data altcuiva): sfaturi, prietenie, ajutor.

CIOCOLATA: perioada placuta, placeri, multumire; optimism, energie, vointa, curaj, actiune. Lipsuri ale organismului, esti secatuit de energie, iti lipseste deicatetea si forta vitala, sensibilitate inhibata si neexprimata.

CIRCULATIE (dirijata de un politist): cenzura, oprelisti, restrictii impuse, reguli stricte, senzatia ca esti eternul subaltern, necesitatea de a te supune unei autoritati superioare; libertate limitata de miscare sau de expresie.

CORABIE (in deriva, abandonata sau parasita): deruta, dezorientare, izolare, tendinta de a-ti face rau singur, sentimentul ca esti parasit, abandonat, uitat, marginalizat, dispretuit, neapreciat de catre ceilalalti, si mai ales de catre prieteni si persoane apropiate.

CORABIE (pe o mare agitata): nemultumire sexuala, agitatie interioara si multi nervi adunati, frustrare sexuala si emotionala.

COS (cosuri pe fata): teama de compromitere, de rusine, de a gresi; dorinta de a face impresie buna; nemultumiri; incercarea de a inlatura o neplacere; incercarea de a-ti salva reputatia; influentabilitate in fata barfelor si intrigilor; teama ca nu faci fata situatiei; ezitare, izolare, fuga din fata greutatilor; timiditate, rezerva, frica.

CRAVATA (la un barbat): dominare, prestanta, autoritate, imagine buna.

CRAVATA (faci nodul): dorinta de a face impresie buna.

CRAVATA (de pionier sau cercetas): angajament, disciplina, nevoia de a face parte dintr-un grup, lucru in echipa.

CRAVATA: respectarea convenctiilor sociale ceea ce iti creaza frustrari si nemultumiri, iti refuzi placerile vietii din responsabilitate sociala, sentimental esti legat de cineva mai multi din obisnuinta si obligatie decat din sentiment.

CREANGA (rupta, desfrunzita sau uscata): fragilitate, neglijenta, uitare, marginalizare, pierderi, riscuri, greseli, lipsa de inspiratie sau de imaginatie.

CUIE (de agatat):

DATA: semnificatia pe care o acorzi unei anumite zile, nerabdare, in data respectiva astepti sa se intample ceva.

DEMISIE (aprobata de sefi): teama ca nu esti acceptat intr-o colectivitate, defecte sau erori greu de ascuns, dezamagiri, atentionari, avertismente din partea unor superiori, nesiguranta pentru ziua de maine.

DESERT (mergi, esti ratacit sau traiesti acolo): izolare, retragere, rezistenta a efort, nevoi neimplinite, stagnare, singuratate, lipsa de afectivitate, viata stearpa, fara evenimente deosebite, lipsa de activitate, piedici materiale, incapacitate de a-ti colora viata.

DIMINEATA: dorinta unui nou inceput, inititiva, spirit intreprinzator, libertate de actiune si exprimare, relaxare, sentimente pozitive, optimism, prospetime fizica, puterea unui nou inceput, perspective imprevizibile, stare meditativa, bucurie in suflet, detasare.

DRUM (cale ferata): vei avea noroc tu si cei din jurul tau; asteapta-te la musafiri.

DULCEATA (mananci): bucurie si succes in afaceri.

FACULTATE (cladirea unde ai invatat sau inveti): proiecte in desfasurare cu sansa de reusita, dorinta de a fi apreciat si laudat.

FAINA (curata): mari resurse pentru a da nastere unor rezultate bune; munca eficienta; apreciere la locul de munca; buna pregatire profesionala, posibilitatea unor bune castiguri.

FANTANA (adanca si curata): mari resurse afective, dar greu de scos la iveala; timiditate, incapacitatea de ati exprima liber sentimentele.

FARFURIE (mica, urata): resursele financiare sarace.

FATA (imbracata in alb): ruperea casatoriei.

FATA: modul in care te vezi pe tine, cum esti si cum nu te vezi, cum ai vrea sa fii si cum este cel de langa tine.

FATA (frumoasa): e semn de cinste.

FATA (acoperita cu un voal): familia iti ascunde ceva.

FATA (te speli): iti va parea rau de ceva.

FATA (o vezi in oglinda): consideratie si cinstire din partea superiorilor.

FATA (o vezi in apa): ura si neintelegere.

FATA (machiata): vei pierde bani.

FATA (moarta): in curand iti vei gasi perechea.

FATA (o saruti): boala.

FATA (faci dragoste cu ea): mare nenorocire.

FATADA: aparente, iluzii, superficialitate.

FEMEIE (dezbracata): casatorie, petreceri, bucurie.

FEMEIE (e insarcinata): asteapta-te la greutati.

FIR (de ata): vei scapa de griji, dar nu-ti parasi meseria caci dusmanii te pandesc.

FOAIE (scrisa sau desenata): te simti pregatit intr-o problema profesionala; evenimente in plina desfasurare.

FOAIE (colorata): voiosie, sperante si ambitii de viitor realiste si realizabile.

FOC (pe care il atati): nevoia de a pune mai mult suflet in ceea ce faci, nevoie de implicare totala, nevoia unui stimulent sau a unei incurajari, nevoia de a mari ritmul sau de a aduce o schimbare in activitatea ta.

GALEATA (plina): reusita, noroc, satisfactie, emotii si sentimente puternice. Reabilitarea unor situatii, suflet plin de iubire.

GALEATA (goala): esec, pierdere de timp, fara a ajunge la rezultate bune, incapacitatea de a-ti exprima sentimentele, reprimarea emotiilor, timiditate, emotivitate. Sperante desarte, renuntare, suflet ranit, lipsuri materiale.

GALEATA : bogatie si de belsug.

GARA (aglomerata): obligatii si sarcini multiple pe plan profesional; perioada de incercari, teste, examene, concursuri, dispute intelectuale, suprasolicitare nervoasa si psihica; oboseala, extenuare, stress, toate acestea intr-un context ce nu ofera prea multa liberate de miscare, fiind obligat sa respecti niste reguli stricte.

GAURA (intunecata sau adanca): teama de necunoscut, de imprevizibil.

GHEATA (apa inghetata murdara): anxietate, deruta sentimentala, stres, teama de respingere sau de eroare, deruta, stare de confuzie.

GHEATA (apa inghetata curata): rezistenta, economie, stagnare, asteptare, rigiditate, pasivitate.

GHEATA (mergi sigur pe ea): incredere in ceilalti sau in persoana iubita.

GHEATA (mergi nesigur pe ea): precautie, prudenta sporita in relatie cu ceilalti, neincredere, indoieli, teama de a nu fi inselat.

GHEATA (apa inghetata): limitari in gandire, inadvertenta intre ceea ce simti si ceea ce faci, necesitatea de a proiecta sentimentul de iubire catre aproape, zgarcenia, inchidere in tine, neincredere in lumea din jur, lipsa de afectiune. E semn rau, de suparare si pierderi in afaceri.

GHEM (de ata):

GIRUETA (pe varful casei, nemiscata): lipsa momentana a oricaror solutii, stagnare, pasivitate.

GRATAR: nevoie de relaxare, teama de a nu iti pierde Cineva incearca sa iti impuna ceva cu forta. Lupti pentru ceea ce crezi.

GURA (urata): vorbe urate, ganduri rele, dizarmonie si neintelegere, comunicare proasta cu ceilalti, impresie proasta, inexpresivitate.

HAINE (pe care nu le-ai imbraca niciodata in mod normal): nevoia urgenta de a face o schimbare de imagine sau de atitudine, chiar daca acestea cer un sacrificiu sau un compromis.

IARBA (uscata sau arsa): nereusita intr-o mica afacere.

INGHETATA: nevoia de a fi rasfatat, pofta culinara, asociere mentala cu un moment in care mancai inghetata si gandeai sau ai trait ceva ce ai vrea sa se repete.

INIMA (o auzi batand): vei primi o veste.

INSULA (inconjurata de ape pe care le vezi): vei incepe afaceri rentabile.

JUDECATA (vezi sau participi): suparare si intristare.

LIMBA (taiata): proasta comunicare, imposibilitatea de a transmite emotiile si parerile.

LINIE (curba sau ondulata): turnura, schimbare lenta de mentalitate sau de directie, suisuri si coborasuri frecvente, dar suportabile.

LIVADA (desfrunzita, uscata, taiata, doborata): vulnerabilitate, emotivitate sporita, nervozitate, pesimism, devitalizare, oboseala, neincredere, deznadejde, dezamagire, nevoia de a fi ocrotit, stimulat, incurajat.

LOPATA : belsug.

LUNA (inconjurata de halou): castig la jocuri de noroc.

LUP (te ataca): vei trece printr-o primejdie.

MAMA (in realitate mama e prea exagerata sau nu te intel): sufocare, nevoie de echilibru, dorinta de independenta, cautarea unei evadari dintr-o situatie frustranta.

MAMA (in realitate mama e divortata): insatisfactii emotionale, incapacitatea de a avea relatii bune cu ceilalti, lipsa unui sprijin, nevoia de a te descurca singur, independenta, situatii frustrante din trecut.

MANA (rupta, ranita, legata, cu catuse): lipsa de mijloace, piedici in desfasurarea unei actiuni, incapacitatea de a face ceva, pasivitate, repaus impus de factori externi, frustrari, constrangeri.

MANA (taiata sau detasata de corp): risc de esec, risc de a pierde tot ce s-a realizat pana acum, sentiment de culpabilitate pentru o actiune proprie.

MARITATA (tu esti): vaduvie.

MASA (fara fata de masa): ajutor de la prieteni adevarati, sincer, pe fata, fara formalisme si fara conditii.

MASA (cu fata de masa): ajutor de la cunoscuti cu anumite interese ascunse, ajutor de la cunostinte indepartate sau de la persoane cu care ai anumite relatii de respect.

MASEA (cariata): probleme intampinate de cineva drag.

MASINA (stricata, accidentata sau in reparatii): aduce in context relatii distruse, pe cale de distrugere, deficitare sau in care se resimt blocaje de comunicare.

MATASE (material): fragilitate, vulnerabilitate, sensibilitate, nevoie de ocrotire, grija, atentie, finete, gratie, feminitate, sensibilitate, slabiciune.

MATASE (fir): nevoie de diplomatie, politete, actiuni fragile, care se pot rupe dintr-o clipa in alta, instabilitate, teama, nevoia de a umbla cu manusi, munca de detaliu sau de finete, se cere atentie sporita.

MATASE: capacitate de profunzime, viziune foarte buna asupra lucrurilor, semn de buna intuitie dar si sensibilitate; imagine sociala care trebuie imbunatatita, cizelarea comportamentului. Semn bun, de mare bucurie.

MATREATA (in par): greseli nedescoperite in cadrul activitatii proprii, detalii neplacute ce strica imaginea de ansamblu.

MATREATA (cazuta pe haine): riscul de a stirbi reputatia sau imaginea publica printr-o greseala minora.

MATREATA: nechibzuinta, lipsa de grija fata de ceilalti, egoism, orgoliu exacerbat.

MILOSTENIE (ti se arata): saracie si lipsuri.

MINGE (sparta sau dezumflata): lipsa de incredere in fortele proprii pentru a te implica intr-o confruntare, oboseala, lipsa de energie, de adrenalina, lene.

MINISTRU (sanatatii): sprijin intr-o chesiune medicala.

MOBILA (schimbata sau noua): acumulare de noi cunostinte, specializare intr-un domeniu nou, noi orizonturi intelectuale. Schimbare pe plan sentimental, nu neaparat a partenerului ci a intimitatii din cadrul relatiei, nevoie de stabilitate, de certitudini

MOBILA (veche sau stricata): nevoia de a improspata sau de a revigora o situatie, nevoie de actualizare, iesire din ritm, idei demodate, care nu se mai aplica timpurilor actuale. Atasamente si dependente care iti consuma energia in mod inutil, lipsa de atentie asupra ta si atentie prea mare acordata altora.

MUSCATA (flori): vei fi rasplatit.

MUSTATA: piedici minore ce fac dificila intelegerea unei anumite situatii in ansamblu. Viclenie, posibilitate de esec.

NASTURE (element de sine statator): banalitati, fleacuri, detalii neimportante carora le dai prea multa atentie, timp pierdut.

NOAPTE (intunecata): vei primi vesti noi.

NOD (la cravata): formalism, imagine personala, diplomatie, politete, nevoia de a te prezenta bine intr-o anumita situatie.

NOD (ata innodata): piedici, deruta, pierderea directiei, restrictii, intedictii.

NORI (negri, grei, grosi, opaci, de praf, de ceata, de ): deprimare, pesimism, teama, apasare, griji, confuzie, deruta, incapacitatea de a intelege o situatie, nevoie de claritate, nesiguranta, anxietate, stres.

OFILIT (la fata): noroc.

OGLINDA (imagine neclara sau deformata): incapacitatea de a-ti forma o imagine reala asupra unei situatii, subiectivism, idealism, sub sau supra-estimarea valorii personale sau a fortelor proprii in functie de imaginea din oglinda, mai mica sau mai mare.

OPERATIE (estetica sau legata de orice parte a pielii): schimbarea propriei imagini, inclusiv schimbare de aspect exterior; schimbarea felului in care te percep ceilalti, nevoia de a-i face pe ceilalti sa te priveasca altfel, reabilitarea propriei imagini.

ORA (7 dimineata): stimulare, nevoie de implicare, obligatia de a-ti asuma responsabilitati, inceputul sau pregatirea unor actiuni, punerea in practica a unor idei.

ORAS (necunoscut sau ratacit intr-un oras): deruta, singuratate, teama de a intra in contact cu lumea, izolare, eschivare, blocaje de comunicare, retragere in propria carapace.

OU (cu coaja sparta sau crapata): planuri instabile, directii fragile, posibile erori pe parcurs.

PADURE (taiata): pierderi financiare, suferinta mare ce iese la iveala, necazuri.

PADURE (taiata): bani multi.

PAIATA : suparare mare.

PANZA (patata): probleme in relationarea cu oamenii, lacrimi, neplaceri.

PIATA (mare): avere, mostenire.

PIATA (mica): durere si boala.

PRECUPEATA : vei fi barfit fara motiv.

PRELATA: suparare.

RANA (la vedere, netratata, sangeranda): aspecte care se cer reparate de urgenta, inainte de a deveni mai grave.

RANA (care urmeaza sa fie tratata, bandajata): ai descoperit unde este problema si stii ce ai de facut, esti pe cale sa depasesti impasul.

RANA (de lovitura, bataie sau cadere): problemele stringente sunt legate de vesti neasteptate, actiuni bruste, interventii nedorite in viata ta.

RATA (pe apa): vizeaza capacitatea de a depasi cu bine emotiile sau problemele emotionale care vor urma; forta ta de a depasi orice impas.

RATA (moarta): vei fi doborat de emotii negative, trairi emotionale periculoase, esecuri in amor.

RATA (in zbor): folosesti perfect ratiunea si logica pentru a depasi impasul actual; ai solutii inteligente de a iesi din impas.

RATA (pe uscat): dificultati in a rezolva acum probleme actuale, nu te simti in largul tau, oprelisti, frustrari, intarzieri in rezolvarea problemelor.

RATA : vei avea necazuri cu apa.

RATA (la balta): vei pierde pe cineva.

RATA (o prinzi): cineva te vorbeste de rau.

RATACIT (intr-un oras, intr-o padure): treci printr-o perioada de mare deruta, nu ai parte de certitudine in viata de zi cu zi, sunt multe aspecte necunoscute, lipsa de orizont, de speranta sau de siguranta, cauti o solutie, dar pe care deocamdata nu o gasesti.

RATACIT (esti ratacit, dar totusi ajungi undeva): vei iesi cu bine din starea de nesiguranta de acum, vei gasi o solutie, si se va oferi o cale, chiar si temporara.

RAU (curge normal, lin, in matca, apa curata, limpede): viata ta sentimentala merge pe un drum bun, esti multumit de viata ta sentimentala, nu exista probleme in cuplu sau eventualele necazuri sunt pe cale sa fie rezolvate.

RECHIN (te ataca): vei avea o mare paguba.

RESPIRATIE (profunda sau usurata): ai scapat de probleme, este o perioada mai relaxata, in care poti spune ca ce a fost greu a trecut, limpezirea apelor dupa necaz.

RESPIRATIE (accelerata, gafaind): treci printr-o perioada foarte stresanta, in care esti mereu impins de la spate de termene, conditii, urgente, nu stii cum sa faci fata sarcinilor, esti supra-solicitat, extenuare fizica si psihica.

RIDURI (pe fata altuia): trebuie sa arati mai mult respect unei persoane cu experienta sau cu autoritate; efecte ale unei actiuni de lunga durata.

RIDURI (pe fata ta): descrie ritmul in care evolueaza unele etape din viata ta; ai sentimentul de neputinta in fata trecerii timpului; unele situatii evolueaza prea lent. Vei avea viata linistita.

ROATA (stramba, stricata, rupta, iesita de pe osie, merge): planurile tale cunosc o piedica, ceva nu mai merge corect, trebuie sa repari ceva inainte de a merge mai departe.

ROATA (de rezerva sau in plus): te simti exclus dintr-o serie de evenimente, nu iti gasesti locul, lumea nu te ia in seama; sentiment de inadaptare puternic.

ROATA (in miscare): perioada agitata, cu multa activitate, nu ai timp nici sa rasufli, esti implicat intr-o serie de evenimente in plina desfasurare, ritm de viata alert; lucrurile merg bine; orice impas poate fi depasit, deci continua; esti sfatuit sa nu te opresti ceea ce ai inceput.

ROATA (de car, de moara etc): prieten sau sot bun.

ROATA (mai multe): viata lunga.

ROCHIE (frumoasa, eleganta, curata, noua, de gala): imaginea pe care o lasi in societate este pozitiva, luminoasa, optimista; reputatie foarte buna; esti vazut cu ochi buni.

ROCHIE (urata, rupta, murdara, veche, din material prost): imaginea pe care o lasi in societate este negativa, sumbra, pesimista; reputatie proasta, risc de a-ti stirbi imaginea; nu esti vazut cu ochi buni.

ROI (de insecte care te inconjoara sau te ataca): esti agasat de prea multe aspecte minore, dar insistente; iritabilitate crescuta.

ROSIE (stricata, cruda, urata, lovita): posibile probleme de sanatate, fii mai atent cu corpul tau, fii atent la circulatia sangvina, inima, muschi, piele.

RUFE (murdare, patate, mototolite, vechi, rupte): te simti vinovat de niste greseli; imagine publica stirbita; nu ai o impresie prea buna despre tine si despre viata ta intima; ai ceva de ascuns din viata ta intima; ti-e teama sa nu si se descopere unele greseli. Te asteapta eforturi mari.

SAGEATA: un necaz se va abate asupra ta, ceva neasteptat, vei simti ca ceva te-a lovit si nu stti ce, un mare necaz se va abate asupra familiei, acum mai mult ca niciodata sentimentul de unitate este frecvent impartasit. Tradare, ruptura. Se aud vorbe rele despre tine; inseamna si o initiativa curajoasa.

SALATA: te poti imbolnavi sau chiar un membru al familiei se poate imbolnavi, poate fi ceva trecator.

SALATA (mananci): bucurii marunte.

SATANA : vei regasi un bun prieten.

STRAINATATE (pleci): te asteapta schimbari importante in autoritatea fata de ceilalti.

STRAINATATE (pleaca altcineva): vei iesi victorios dintr-o confruntare.

TATA: noroc

TRASURA (rasturnata): inaltare, marire, domnie.

TRAVERSE (de cale ferata): trebuie sa fii mai temperat in relatiile cu oamenii care lucreaza cu tine.

UNCHI (cu care esti in relatii bune in momentul de fata): te simti bine intre prietenii printre care te afli acum, ai o comunicare buna cu ei, te poti baza pe ei ca iti vor fi alaturi in cazul in care ai trece prin situatii mai dificile.

VANATAIE: repercusiuni ale unor probleme mai vechi, urmari neplacute, aspecte dureroase, greu de reparat, actiuni care pot avea efecte negative.

VATA: minciuni, aspecte umflate, aparente inselatoare.

VERDEATA: sanatate, naturalete, lucruri frumoase placute, sanatoase. Noroc in dragoste.

VIERME (de matase): castig in curand. Munca de migala, de finete, de rabdare, dar cu rezultate deosebite, ce pot atrage admiratia.

VOCE (ridicata, ascutita, inalta, pitigaiata): atrage atentia asupra unor aspecte urgente in viata ta.

VOIE BUNA (desfatare): multa alergatura si oboseala.

ZAPADA (curata): nevinovatie, inocenta, puritate, liniste, pace, adevar, relaxare, emotii pozitive, dar tinute sub control.

ZAPADA (nou asternuta si necalcata): noi inceputuri, o noua cale de a vedea lucrurile, corectitudine, capacitatea de a juca cinstit.

ZID (esti in fata lui, il intalnesti in cale, te oprest): obstacol, frustrari, lipsa de perspectiva esti inchis intre niste ziduri.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole