Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A APARE (ceva): vesti noi; noutati neasteptate; nerabdare cu entuziasm.

A APASA (pe un buton): initiativa, trecere la actiune, inceput in forta a unei noi actiuni.

A APASA (pe clanta): nou inceput, cu aspecte inca necunoscute.

A BEA (apa): e nevoia de curatenie interioara, mustrari de constiinta pe care incerci sa le elimini, purificare. Nevoie de a te implica intr-o relatie sentimentala; nevoie de a fi iubit; nevoie de asociere.

A CURGE (apa): amintiri trecute, relatii sociale sau sentimentale ce s-au consumat si trebuie sa se termine, esecuri dar si noi oportunitati, deschidere spre ceva nou, ce ti se potriveste.

A CURGE (apa incet): rabdare, asteptare, enervare; risc minor, dar care ar putea aduce mari probleme.

A CURGE (apa cu putere): pasiune, entuziasm, initiativa, implicare.

A LUA APA (din izvor): vei avea o sanatate buna.

A LUA APA (din fantana): reusita insemnata in afaceri.

A LUA APA (din rau): bucurii apropiate.

A LUA APA (din mare): necazuri.

A NU APARE (ceva): nerabdare dar cu incertitudine continua, teama, nerezolvarea unei situatii.

A SAPA: lucrurile intra pe un fagas normal, acasa, la serviciu, relatia cu parintii intra intr-o perioada de normalitate, te simtiti implinit.

ACOPERIS (stricat, darapanat): nesiguranta, instabilitate, insecuritate, probleme in sanul familiei.

AER (inchis, apasator): boala, blocaj, piedica in fata progresului profesional.

ALBA CA ZAPADA (esti tu, sau vorbesti cu ea): invidie din partea altor persoane, cel mai adesea femei, dar sunteti sprijinita de prieteni de nadejde.

ALBA CA ZAPADA (o privesti): invidie, calomnie, ura, barfa, incercarea de a-i face un rau cuiva.

ALBINA (care inteapa): capacitate de autoaparare, nevoie de protectie sporita, cinism, critici, ironii, glume. Nu lua in seama magulirile din partea necunoscutilor, pentru ca sunt false.

APA (cu alge): te simti blocat intr-o situatie neplacuta care la inceput nu parea riscanta; riscul de a fi implicat intr-o relatie sentimentala sufocanta, care iti limiteaza libertatile personale.

APA (limpede): sentimente reale, sincere, relatii sentimentale placute, adaptabilitate, sensibilitate sporita. Emotii sincere, pure pozitive, reflectarea a ceea ce esti si a ceea ce simti, curatenie sufleteasca.

APA (murdara, tulbure): relatii nedemne, sub asteptari, tristete, regrete, dezamagire, sentinente neplacute. Nu te cunosti pe tine insuti, falsitate si minciuna dar si confuzie. E semn foarte rau, te ameninta pe tine sau pe cineva dintre apropiati o boala grava sau moartea.

APA (rece): purificare, dezmeticire, realizezi ceva despre tine si despre cei din jurul tau.

APA (calda): dorinta de a scapa de o durere, de a te simti bine cu tine insuti.

APA (fierbinte): relatie periculoasa, pasionala, obsesiva ce te va face sa faci multe lucruri necugetate, decizii periculoase si riscante pe care le-ai luat.

APA (nu-i vezi fundul): e semn rau de cearta si neplaceri.

APA (sub forma de rau): dusmanii te invidiaza, dar afacerile iti vor merge din plin.

APARAT (de radio): evenimente la care nu participi, dar care te intereseaza; vei auzi vesti.

APARAT (de masura): trebuie sa cantaresti bine detaliile actiunilor tale, ca nu cumva sa exagerezi sau sa gresesti; autocontrol, autocenzura, prudenta; evitarea exceselor.

APARAT: rutina, teama de banalitate, nevoia de nou; sentimentul ca faci mereu aceleasi lucruri, plictiseala, dorinta de schimbare. Esti legat de un eveniment, principii si idei in care crezi cu tarie, te bazezi pe inteligenta si rationamentul tau pentru a trece peste anumite situatii ale vietii.

APARAT (de fotografiat): vei participa curand la o nunta. Momente ale vietii ce simt ca nu le apreciezi cum se cuvine, dorinta de a opri timpul in loc, nostalgie, melancolie, construirea unei imagini sociale dezirabile.

APARAT FOTO (vechi): afli detalii despre rude, povesti despre trecut, nostalgie, romantism.

APARAT FOTO (modern): dorinta de a face impresie buna.

APARTAMENT: dorintele si nevoile devin si mai puternice. Nevoia de stabilitate, dorinta de a acea langa tine pe cineva pe care sa iubesti, atasament fata de ideea de familie si casa.

APASARE: teama, nesiguranta, griji; senzatia ca esti prins intr-o situatie sufocanta. Senzatia de apasare sugereaza un nivel foarte ridicat de stres si de probleme pe care ti le faci in mod continuu, responsabilitate prea mare asupra ta, te simti neputincios.

ARCA LUI NOE (pe apa): iesire din impas, solutie provizorie, perioada de trecere pana la o viitoare etapa a planurilor personale.

BAIE (facand baie in apa murdara): boala, stare de sanatate precara, relatie sentimentala sufocanta, nedemna, producatoare de suferinta

BAIE (facand baie in apa curata): vindecare dupa o perioada de boala sau neajunsuri; sanatate, viata lunga, casatorie timpurie; schimbari emotionale profunde, de optica, de mentalitate; relaxare; eliberare de ganduri negative sau rele, de probleme si prejudecati; nevoie de odihna si detasare, de eliberare a mintii de povara grijilor.

BARCA (pe apa): liniste, iubire, posibil imbunatatirea vietii sentimentale.

BAZIN (golit de apa): griji puternice; incapacitate de a-ti exprima sentimentele; raceala, distanta in relatie cu ceilalti.

BAZIN (plin cu apa): te simti linistit, impacat cu tine insuti, nevoia de a te regasi prin iubire, de a te cunoaste si a te aprecia.

BROASTE (in apa): instinct dezvoltat de autoaparare; griji trecatoare. Dorinta de aventura, calatorii. Vei primi o vizita neasteptata.

BULGARE (de zapada): amintiri, retragerea in sine, pesism, dorinta de distractie.

BUNICI (morti dar apar in vis): nevoie de protectie, de afecstiune, de atentie.

CADA (cu apa murdara): ruperea unor relatii sentimentale dezavantajoase. Suflet ranit.

CADA (plina cu apa): zbucium emotional, noi cunostinte, viata sociala intensa. Perspective imbucuratoare, viata linistita, echilibru sufletesc.

CALATORIE (pe mare sau apa calma): schimbari minore in plan sentimental.

CALATORIE (pe apa agitata): schimbari neasteptate pe plan sentimental, nu neaparat favorabile.

CAPAC (il scoti): schimbari neasteptate, inaintarea spre necunoscut; revenirea in actualitate a unor probleme mai vechi.

CAPAC (il pui): extenuare, exagerare, suprasolicitare, stres.

CAPAC: pui capat unei probleme, incheierea unei relatii, de colaborare sau de asociere. Semn rau, de viclenie.

CARAPACE: presiuni din afara care te fac sa te inchizi in tine, izolare si singuratate, neincredere in cei din jur.

CASTEL (vechi sau darapanat): lipsuri materiale, probleme in casnicie, dezamagiri.

CASTOR (in apa, construind baraje): blocaj emotional, incapacitate de exprimare libera si facila a sentimentelor, inhibitii, complexe, handicapuri sentimentale, probleme emotionale.

CEAPA: lacrimi, necaz, critici. Suferinta, inima ranita si lacrimi cauzate de o durere sufleteasca, dorinta de razbunare, greseli ce provoaca probleme.

CEAPA (mananci): teama de a gresi si de a ti se descoperi greselile; reprimarea suferintei; ascunderea durerii sub o masca dura. Neplacerile vor fi din partea rudelor.

CEAPA (o tai): suparare mare.

CISMEA (curge apa): averea it va spori.

CORABIE (pe apa): evolutie lenta, nesigura, instabila; emotivitate sporita, teama de actiona, dar esti constient ca trebuie sa infrunti greutatile si necunoscutul.

CRAPATURA (in zid, la usa): nereguli ce trebuie rezolvate; lacune; lipsuri; aspecte minore neglijate pana acum, dar care pot provoca mari probleme.

CRAPATURA: greseli, suferinte provocate fara sa intentionezi neaparat sa faci asta, umilire pentru a realiza un lucru, lipsuri sentimentale ce se pot agrava daca nu sunt constientizate si rezolvate.

CROCODIL (doarme sau intra in apa): te ameninta oameni rai si dusmanii te urmaresc.

ESAPAMENT: stai intr-un anturaj toxic, neprielnic care te influenteaza negative, vrei sa spui ceva dar nu ai loc de altii, lipsa de confort si mult stres acumulat.

FANTINA (cu apa limpede): sinceritate.

FATA (o vezi in apa): ura si neintelegere.

GASCA (pluteste pe apa): vei munci mult fara folos.

GEANTA (mare, incapatoare):

GHEATA (apa inghetata murdara): anxietate, deruta sentimentala, stres, teama de respingere sau de eroare, deruta, stare de confuzie.

GHEATA (apa inghetata curata): rezistenta, economie, stagnare, asteptare, rigiditate, pasivitate.

GHEATA (apa inghetata): limitari in gandire, inadvertenta intre ceea ce simti si ceea ce faci, necesitatea de a proiecta sentimentul de iubire catre aproape, zgarcenia, inchidere in tine, neincredere in lumea din jur, lipsa de afectiune. E semn rau, de suparare si pierderi in afaceri.

GHETAR (aisberg pe apa): pericol greu de apreciat fara un studiu aprofundat, obstacol mai dificil decat pare la prima vedere, risc.

GRAPA : griji multe, lipsa de odihna, dar cu folos.

GROAPA:

GROAPA (o vezi): atractie irezistibila catre cunoastere, catre descoperirea unui adevar care te macina. Neintelegere, jale, dusmani.

GROAPA (intri in ea): semn de boala.

GROAPA (o sapi): dusmanie, dorinta de razbunare, lipsa de scrupule. O calatorie indepartata, spor in familie sau casatorie.

GROAPA (o sari): vei trece peste necazuri, dar cu pierderi de bani

LUNTRE (pluteste pe apa): e semn bun.

MAL (stai pe mal de mare, de apa, de lac): prioritar este elementul pamant; siguranta incerta, situatii care oricand pot cunoaste o turnura necunoscuta, viata emotionala depinde mult de stabilitatea materiala cotidiana, neincredere, teama de sentimente.

MAL (mergand inspre mal dinspre apa): prioritar este elementul apa; nevoie de liniste sufleteasca, nevoia unei pauze sau a unui concediu, perioada confuza in plan emotional, emotivitate sporita ce urmeaza sa se incheie, stress, teama de a-ti asuma responsabilitati, frica de ziua de maine, cautarea unei rezolvari.

MAL (mergand de-a lungul malului, paralel cu apa): echilibru intre apa si pamant, cautarea armoniei, cautarea unui raspuns, nevoie de calmare, nevoie de reculegere, directii incerte, dar stabile.

MAL (locuinta la mal de apa): buna armonie intre emotii si material; perioada buna a vietii, relatii satisfacatoare, lipsa de griji materiale, incredere in viitor, optimism.

MOARA (de apa): munca prea multa, program incarcat, rutina, actiuni repetitive, oboseala fizica si psihica, barfe, vorbe multe, discutii neimportante.

NAVA (pe apa): idei noi, dezvoltare intelectuala, lipsa de maturitate emotionala, grandomanie si incredere in fortele proprii.

NOIAN (de zapada): belsug.

OU (cu coaja sparta sau crapata): planuri instabile, directii fragile, posibile erori pe parcurs.

PAPADIE: sentimentul ca totul este desertaciune, stare de spirit proasta, vorbe rele pe care le spui sau sunt spuse despre tine. Ai dusmani aprigi.

PAPAGAL: barfe, fire clevetitoare ce iti poate aduce deservicii mai tarziu. Fii atent caci poti da de bucluc.

PISCINA (plina cu apa): relaxare, meditatie, semn ca trebuie sa lasi timpul sa vindece ranile. Afaceri bune.

PISCINA (fara apa): risc asumat si posibil pericol, nesansa, suferinta.

PRAPASTIE: frustrare, stres, sentimentul ca ceva lipseste, frica, spaima, lucrurile incep sa iti scape de sub control, prabusirea sperantelor, a sentimentelor, a curajului. Vei scapa de nevoile imediate.

RATA (pe apa): vizeaza capacitatea de a depasi cu bine emotiile sau problemele emotionale care vor urma; forta ta de a depasi orice impas.

RAU (curge normal, lin, in matca, apa curata, limpede): viata ta sentimentala merge pe un drum bun, esti multumit de viata ta sentimentala, nu exista probleme in cuplu sau eventualele necazuri sunt pe cale sa fie rezolvate.

SACA (cu apa): iti va merge din plin.

SAPA : griji.

SAPALIGA (lucrezi): vei prospera in afaceri, parteneriatele nu vor intarzia sa apara, poate primesti niste idei de afaceri, noi cai se vor deschide spre succesul mult dorit, proiectele mari isi vor face simtita prezenta, iar persoane de buna incredere se vor arata interesate sa investeasca in tine si in ideile tale, profita la maximum de aceste oportunitati.

SAPALIGA (sapi): vei avea multe de rezolvat.

SCALDARE (in apa limpede): mare bucurie, mari realizari vor avea loc in perioada imediat urmatoare, vei beneficia numai de laude in urma unor actiuni fie la serviciu fie intr-un alt mediu social, problemele de sanatate vor fi solutionate, daca vreun membru al familiei sau vreun cunoscut suferea de vreo boala se va insanatosi.

SCALDARE (in apa tulbure): jalea va cuprinde casa ta, intamplari nefericite cu urmari grave vor avea loc.

TANTAR (te inteapa): vei avea musafiri nepoftiti.

TEAPA (te impunge): vei suferi o durere.

ULCIOR (scoti apa din el): voie buna si intelegere.

VARTEJ (de aer, de apa): deruta, perioada foarte agitata, esti prins in mijlocul unei actiuni foarte incurcate, stari de ameteala, zapaceala.

ZAPADA: emotii reprimate sau neexprimate, nevoia de a gandi obiectiv si rational, fara implicare emotionala, auto-cenzura, reprimari, frustrari, teama de a-ti recunoaste propriile emotii, racirea sentimentelor, distantare, indiferenta, detasare, capacitatea de a intelegere ceva la rece. Fericire dupa o perioada lunga de tristete si asteptare incordata. E semn ca vei calatori in strainatate, poate fi si semn de schimbare a locuintei.

ZAPADA (care acopera totul): ascunderea propriei emotivitati in spatele unei masti de indiferenta si fermitate, slabiciuni nerecunoscute, teama de a-ti deschide sufletul, teama de a fi jignit sau ranit, auto-aparare, detasare.

ZAPADA (curata): nevinovatie, inocenta, puritate, liniste, pace, adevar, relaxare, emotii pozitive, dar tinute sub control.

ZAPADA (nou asternuta si necalcata): noi inceputuri, o noua cale de a vedea lucrurile, corectitudine, capacitatea de a juca cinstit.

ZAPADA (murdara): vinovatie, incorectitudine, emotii negative, sentimente extreme.

ZAPADA (topita): slabiciune, incapacitatea de a-ti mentine pozitia, capricii, mila, caracter slab, buna-vointa, a trece cu vederea.

ZAPADA (urme in ea): amintiri negative, capacitatea de invata din lectiile trecutului, a invata din greseli, efecte neplacute ale trecutului, inchidere la nivel emotional din cauza unor suferinte din trecut, suspiciune, prudenta in plan sentimental (sentimentul celui care s-a mai fript o data).

ZAPADA (ninge): vesti bune.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole