Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A AERISI: vindecare dupa boala; liniste sufleteasca dupa o perioada de zbucium; rezolvare a problemelor profesionale ramase restante; nevoie de odihna, concediu, vacanta, pauza, repaos, detasare de problemele profesionale pentru o vreme. Dorul dupa cineva drag, nemultumire sufleteasca, probleme profesionale si nevoia de schimbare.

A CONDUCE (pe cineva la aeroport): sprijin in probleme profesionale; consiliere, sfat din partea unor persoane cu experienta.

AER (placut): intuitie buna, inspiratie de moment, adaptare perfecta dupa cerintele celor din jur; inventivitate.

AER (deranjant, curent puternic): nervozitate, agresivitate; impuslvitate; sentimentul ca esti atacat; imensa capacitate sau rezistenta intelectuala.

AER (rece): noi aspecte in plan profesional; revigorare, un nou inceput.

AER (cald): te simti in largul tau la serviciu sau la scoala; simti ca nu ai nici o problema apasatoare, confort si armonie aparenta; atmosfera placuta de lucru.

AER (curat): sanatate, multumire sufleteasca si satisfactii profesionale.

AER (conditionat): inselaciune, falsitate, minciuna din partea colegilor; lucrurile par mai bune decat sunt in realitate, de aceea n-ar trebui sa crezi tot ce se intampla.

AER (inchis, apasator): boala, blocaj, piedica in fata progresului profesional.

AER (senzatia ca nu ai aer): te simti haituit si constrans, deziluzie sentimentala, lipsa mare a cuiva, dor de mama, durere sufleteasca, pierderea cuiva drag, abandon.

AER (il simti): trezirea la realitate, intuitie si libertate, noutate, schimbare.

AER (limpede): semn de sanatate, bucurie.

AER (intunecos): fereste-te de durere si de suparare caci vrajmasii se gindesc la tine.

AEROPORT (aglomerat): obligatii si sarcini multiple pe plan profesional; perioada de incercari, teste, examene, concursuri, dispute intelectuale, suprasolicitare nervoasa si psihica; oboseala, extenuare, stress.

AEROPORT (gol, parasit): perioada de plictiseala, de inactivitate, detasare de problemele profesionale, dezinteres.

AEROPORT (asteptand): senzatia ca lucruri noi urmeaza sa se intample pe plan profesional; noutati, vesti, discutii colegiale.

AEROPORT (plecand): dorinta de a gasi un alt loc de munca sau o alta profesiune; noi initiative pe plan profesional.

AEROPORT (conducand pe cineva): sprijin in probleme profesionale; consiliere, sfatuire din partea unor persoane cu experienta.

AEROPORT: iti cauti locul, incerci sa iti dai seama ce vrei de la viata, astepti sau iti cauti sufletul pereche sau pe cineva care iti lipseste, schimbare, dorinta de a trai ceva nou, de a iesi din rutina zilnica.

GIUVAERURI : esti foarte iubit, dar afacerile merg rau.

VARTEJ (de aer, de apa): deruta, perioada foarte agitata, esti prins in mijlocul unei actiuni foarte incurcate, stari de ameteala, zapaceala.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole