Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A SCRIE: un val de fericire va va cuprinde sufletul si intreaga fiinta la aflarea unor vesti mai mult decat imbucuratoare, este posibil sa primiti vizita unei persoane dragi instrainate de mult timp, poate primiti o suma considerabila de bani pe care ii astepati de ceva timp, oricum ar sta treaba este un eveniment imbucurator pentru dumneavoastra. Daca visati ca scrieti o scrisoare ar fi bine sa va luati masuri de precautie impotriva hotilor si pungasilor, nu este neaparat vorba de o spargere, poate fi vorba de un siretlic, cineva fie el si apropiat sa vat raga pe sfoara, sa va pacaleasca fie cu niste bani fie cu niste promisiuni desarte.Astfel ca va recomandam pridenta si mare atentie la siretlicurile altora. De asemena puteti visa ca primit o scrisoare si deja va puteti considera norocos intrucat puteti castiga la LOTO, sau pur si simplu dintr-un business va poate reveni un comision., fie ca este vorba de bani sau de circumstante fericite norocul este de partea dumneavoastra in aceasta perioada.

A SCRIE (o scrisoare): ar fi bine sa va luati masuri de precautie impotriva hotilor si pungasilor, nu este neaparat vorba de o spargere, poate fi vorba de un siretlic, cineva fie el si apropiat sa va traga pe sfoara, sa va pacaleasca fie cu niste bani fie cu niste promisiuni desarte. Astfel ca va recomandam prudenta si mare atentie la siretlicurile altora.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole