Casa XII

Generalități

Casa aceasta exprima indeosebi tendintele care duc usor la inhibitii in afara si la o izolare launtrica. La inclinatia catre o activitate exterioara se alatura o rezerva psihica, o indepartare de lume si in unele cazuri, chiar insusiri si tendinte criminale (eventual anti-sociale). Motivul suferintei este de obicei precizat, deoarece casa XII arata imbolnavirile trupesti si sufletesti. Ca o supracompensare a acestor inhibitii se dezvolta inclinatii si insusiri sociale, bazate pe alinarea suferintelor celor multi. Casa XII este un element structural important in horoscopul medicului, al filantropului si al ocultistului. Constelatii foarte dizarmonice ale sectorului indica un destin impovarat si duc fie la izolare, fie la boli, fie la instincte nefaste sau moravuri infame, greu de suportat si greu de invins, fiindca constiinta proprie are de luptat, in acest caz, cu cele mai mari dificultati.

Cuvinte cheie

Credinta, rugaciune, naivitate, interiorizare, serviabilitate, evaziune, idealism, dusmani ascunsi, invidiosii, magicieni negri, criminali, melancolici, conspiratori, gelosi, spirite, azile, puscarii, laboratoare, institute de corectie, maternitati, boli, indemnizatii, deficite, caderi din situatii sociale, paraziti, sadici, marile patrupede, animale feroce, grajduri.


Analogie
Culoare verde
Domiciliu
Exaltare
Trigonocrație
Cădere -
Exil
Bucurie
Cosemnificator

Fiziologic

Anestezie, maladii fatale sau incurabile, calcificari, catalepsie, coma, autism si anumite psihoze grave, in care subiectul se izoleaza de lumea exterioara sau pierde contactul cu realitatea.

Organic

Degetele si talpile picioarelor.


Bibliografie:
Armand Constantinescu - Tratat de astrologie
Dan Ciupercă - Astrologia în noua eră




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole