Casa XI

Generalități

Aceasta casa, prin anumitele pozitii planetare pe care le poate prezenta, denota si posibilitatile de realizare sociala, oglindindu-se insa in principal tendintele umane in domeniul prieteniei si al relatiilor sociale. Uneori, acest sector al cerului poate exprima inclinatiile, insusirile artistice si estetice, insa de preferinta acelea care-si gasesc cursul pe baza ideii de colaborare si mai putin acelea care ar atinge probleme intelectuale si individuale. Traditia ne vorbeste si despre semnificatia sperantei si iluziei si ea este justificata daca ne gandim ca implinirea majoritatii dorintelor se refera la relatiile personale si la sprijinul sufletesc ori material al prietenilor.

Cuvinte cheie

Libertate, prietenie, preocupari si placeri intelectuale, viata in societate, prieteni, tovarasi, reuniuni de club, predictii, dorinte, proiecte, incredere, fidelitate, speranta, popularitate, ministri, parlamentari.


Analogie
Culoare galben
Domiciliu
Exaltare
Trigonocrație
Cădere
Exil
Bucurie
Cosemnificator

Fiziologic

Ceea ce nu este supus controlului organismului, si are adesea tendinta de a scapa fie intr-un mod natural (transpiratia, tipatul etc), fie pe cai neobisnuite (eruptii cutanate, varsaturi, hemoragii etc), ajutorul neobisnuit venit din afara fara controlul subiectului (chirurgie, reanimare etc), sau patrunderea brutala de energie exterioara, cel mai adesea patogena (vant, caldura, frig etc).

Organic

Pulpa, glezna.


Bibliografie:
Armand Constantinescu - Tratat de astrologie
Dan Ciupercă - Astrologia în noua eră




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole