Luna Nouă 23.07.2017





Astăzi undeva pe la prânz avem pe cer o Lună Nouă, adică o conjuncție (suprapunere) între Soare și Lună. Conjuncția se petrece în semnul Leului, foarte aproape de începutul semnului. Și pentru un boost de energie apare și Marte călare pe cele 2 luminarii. Uită-te pe harta de mai jos ca să-ți faci o idee.


Luna Nouă din Leu

Urmează 2 săptămâni pline de energie. Debordante. Explozive chiar, dacă arunci un ochi pe Uranus ce face un careu cu Marte. Stăm pe un butoi de pulbere, dragilor. Probabil este doar o exprimare literară, dacă nu lucrezi în domeniul pirotehnic. Dacă ți-ai ales această meserie, ia-ți un concediu de odihnă și du-te să pescuiești sau fă orice altceva decât să mânuiești artificii. Dacă ești un om normal ca toți oamenii, atunci fă ceva pentru a nu acumula energia ce poate face bum când te aștepți mai puțin. De exemplu fă sport, dansează, trage de fiare, sapă în grădină. Transpiră. Dacă stai ca un momâu sunt mari șanse de accidente neprevăzute cu daune colaterale. În aceste 2 săptămâni ne umplem cu energie ca un acumulator pus la încărcat. Și dacă nu vrem să pățim ca vestita baterie din iphone, trebuie să descărcăm această energie într-un mod pozitiv.



Cei ce practică boxul sunt avantajați de această Lună Nouă. Pot să-l pocnească pe adversar în ritm cadențat, fără să primească cartonaș roșu. Dar revenind la cei ce nu au acest talent, cu cât activitatea depusă este mai creativă, cu atât mai bine. Iarăși o să dau un exemplu puțin tras de păr, dar sculptura este o activitate ce primește un bonus în această perioadă. O să spui că nu ești nici pirotehnist, nici boxer, nici sculptor. Vezi, deja energia lucrează. Devenim cârcotași. Nu ne mai convine nimic. Mai ales dacă avem un șef la serviciu despre care oricum avem părerea că e @#%$. Nu fă greșeala de a te certa cu el. Și el e la fel de afectat de această energie marțiano-uraniană ca și tine. Doar că el e șef. Avantaj el.



Ce altceva mai putem face? Copii. Da, putem face copii, este o activitate creativă, în care depunem energie, cu eventuale rezultate peste 9 luni. Atenție totuși, trebuie să avem acordul partenerului, altfel se cheamă viol. Și că tot a venit vorba de asta, fetelor tinere, nu mergeți singure prin parc în aceste zile.

Alt sfat pentru toți: nu provocați certuri, nu intrați în conflicte, îndepărtați-vă de zone periculoase. Și totul va fi bine, vorba Andrei.

Încă un lucru interesant. Extrem de aproape de locul conjuncției cu pricina apare asteroidul Sisif. Da, există un asteroid cu acest nume. Mai știi povestea lui Sisif? Omulețul ce tot căra un bolovan până-n vârful dealului, de unde invariabil acesta o lua de-a rostogolul înapoi. După care Sisif plin de ambiție îl împingea iarăși sus și bolovanul o lua iar în jos și tot așa. Asteroidul Sisif îți dă o imagine destul de clară asupra a ceea ce ai de făcut. Cel mai simplu și eficient. Consumă-ți energia în sport, exerciții fizice. Asta ne prinde bine mereu, dar acum mai mult ca niciodată.



Poți afișa asteroidul minor Sisyphus în orice hartă construită pe acest site. Gandalf te învață cum să procedezi.






Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Channing Tatum [3030]
Jet Li [2968]
Rudolf Hess [2747]

Mâine

Arielle Dombasle [3289]
Ferdinand Magellan [2663]
Ulysses S. Grant [2763]

Articole