Va fi declanșat al III-lea Război Mondial?

Articol scris de Nikola Stojanovič

Traducere, adaptare si redactare de Igor Ursenco

Articolul ce urmeaza comenteaza predictia originata in 1998 privind pericolul declansarii unui razboi planetar. Printre elementele responsabile de o eventuala tragedie a rasei umane se inscriu: evenimentele geopolitice (noile aliante regionale si uniuni statale, oficiale si oculte) in lumea post moderna, proliferarea armelor moderne de distrugere in masa, capabile sa lichideze un numar mare de oameni fara efecte adverse asupra mediului (radiatii etc) si constientizarea limitelor energetice: epuizarea resurselor naturale terestre. La care se adauga inducerea parerii pe o scara tot mai larga conform careia, din cele 6 miliarde de pamanteni, Tera poate gazdui actualmente doar cifra de 1 miliard. Nu e de mirare ca 70 la suta dintre persoanele care sunt prinse in mreaja mass-media au devenit "dependente" de "adevarurile" servite zilnic pe tava. Textul mai contine elemente ale pozitiilor planetare in astrogramele tarilor si liderilor mondiali care pot expune unui razboi - total si final - intreaga planeta.

Epoca aquariana si cel de-al III-lea razboi mondial

Zece dintre planetele sistemului solar influenteaza pe larg destinul rasei umane: Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si Pluton. Dintre toate, doar Marte - zeul razboiului la romani si guvernatorul Berbecului - provoaca agresiune, turbare si furie, facandu-i pe oameni sa se atace reciproc, producand si utilizand armamentele in razboaie. Conform estimarilor recente, in jur de 150.000 de razboaie au fost purtate de la aparitia rasei umane pe Pamant. Intre cei care au trait cu circa 5000 ani in urma, populatia moderna si noile generatii nu exista vreo diferenta in acest sens. Atata timp cat planeta Marte isi exercita influenta de sus, se vor purta razboaie: diferenta e marcata de calitatea armamentelor. In astrologie, Uranus guverneaza semnul zodiacal Varsator, dirijand creierul, celulele cenusii, intelectul uman in general. Astfel ca, de la descoperirea din 1781 a planetei, rasa umana a inceput sa urmeze (subconstient) schema simbolicii aquariene. Un numar tot mai mare de cercetatori au inceput sa-si foloseasca creierul si sa depaseasca prin puterea mintii orice limita a logicii stiintifice, cauzand rezultate nebanuite pe toate palierele consacrate.Planete in grade zodiacale malefice

La 6 august 1945, la ora 8, 6 minute si 40 de secunde, prima bomba atomica a explodat deasupra localitatii nipone Hiroshima (132E27, 34N24). Circa 140.000 de persoane au murit pe loc, urmate de inca alte 150.000 care nu au putut supravietui tragicului eveniment. In acel moment, pozitia planetara era alarmanta: astrograma tarii avea Ascendentul plasat la gradul cel mai advers posibil ("diabolicul" 18°) in Fecioara, iar Luna (simbolul rasei umane) la 18° (energie deosebit de potrivnica) in Rac (care, de asemenea, reprezinta Omul, rasa umana) in conjunctie cu Saturn (nenoroc, necaz, tristete, durere)!

Nu este exclus ca anume gradul faustian (18°) din horoscopul natal i-a facut pe militarii responsabili de tragedie sa priveasca cu nesat la "spectacolul" diabolic: Marte (razboi, armament) conjunct Uranus (bomba neconventionala), formand un sextil (armonie, succes) cu Pluton (planeta care simbolizeaza decesul si nimicirea in masa). Influenta malefica poate fi urmarita, cel putin, in horoscopul persoanelor care au produs si au permis utilizarea bombei atomice:

  • Robert Oppenheimer (22/4/1904, ora 20:00 EST +5, 73W57 40N45) avea Ascendentul (personalitatea) la gradul advers 18 in Scorpion. Si cuspida casei a 8-a (moarte) de asemenea incepea la 18°. Aditional, co-guvernatorii casei a 8-a sunt Marte (violenta) si Pluton (nimicire in masa).
  • Enrico Fermi (29/9/1901, ora 19:00 CET -1, 12E29 41N54) avea Pluton (nimicirea in masa) la 18° in opozitie (aspect si eveniment advers) cu Uranus (bombe), iar cuspida casei astrologice a 10-a (casa confera succes intr-un anumit domeniu, modalitatea prin care o persoana sau un lucru va fi pomenit, lovitura de gratie, piesa forte) la 18°.
  • Paul Tibets (23/2/1915, ora 00:04 AM CST+6, 91W24, 39N56), comandantul navei "Enola Gay" de pe care a fost lansata bomba atomica, avea o configuratie pur si simplu iesita din imaginea "comuna" a atrocitatii: Ascendentul la 18° in Scorpion, Marte la 18° in Varsator conjunct cu Uranus (bombardament), cuspida casei 8 (moarte) plasata la 18°, iar Pluton (nimicirea in masa) in casa a 8-a astrologica plasata in Rac (oameni, rasa umana)!!!
  • In sfarsit, o figura insolita in acest context macabru: Harry Truman (8/5/1884, ora 16:17 CST +6, 94W16 37N30), presedintele american care a autorizat lansarea proiectilului asupra Japoniei, avea Soarele (a fi presedinte, a avea o functie oficiala, a lua o decizie la nivel inalt) la 18° in Taur (mancare, digestie): nefericitul ordin de ataca vecinul asiatic a fost dat in timpul micului dejun.

Pe de alta parte, soarta iminenta era inscrisa si in alte doua astrograme: a formarii Tarii Soarelui-rasare si a conducatorului ei.Harta natala a imparatului Hirohito

In horoscopul imparatului japonez Hirohito, planeta Luna (care simbolizeaza soarta poporului sau) e plasata la 22° - un grad advers care semnifica omor sau circumstanta de a fi omorat. Aditional, satelitul natural al Terei (populatia) formeaza un aspect de quadratura (eveniment advers, nefavorabil, nefericit) intre Uranus (bombe) si Pluton (nimicire si distrugere in masa a populatiei), iar planeta Mercur care guverneaza Luna imparatului (supusii) e plasata tot la 22° in Berbec (razboi). Asadar, opozitia Uranus - Pluton quadrant Luna plasata la 22° a contribuit la nimicirea in masa (Pluton) a populatiei (Luna) prin lansarea bombei atomice (Uranus). De acum incolo, trebuie examinat cu atentie orice aspect negativ dintre Uranus si Pluton.Uranus in quadratura cu Pluton poate declansa al III-lea razboi mondial

Asadar, gradele malefice (18, 22) cuplate cu aspectele adverse ale lui Uranus (bombe, lansatoare de rachete balistice) si Pluton (puterea suprema dezlantuita, nimicire si distrugere in masa) indica faptul ca razboaiele purtate de la 1945 incoace au fost controlate si provocate cu buna stiinta de potentatii lumii. In perioada circumscrisa anilor 2011 si 2012, rasa umana va fi confruntata cu o alta quadratura malefica Uranus - Pluton. Acelasi aspect detectat in astrograma imparatului Hirohito - lansarea bombei atomice - se poate repeta sub o forma mai agravata, deoarece Uranus va intra in semnul Berbecului! Aceasta conjunctie aduce cu sine conflicte iminente subite, iscate din senin, ca urmare a reactiilor necontrolate si a ambitiilor nesabuite!

Astrogramele puterilor nucleare oficiale (America, Rusia) si a puterilor emergente (China, India)

Asa cum se stie, in horoscopul fiecarei tari, a 7-a casa astrala pare sa descrie relatiile (armonice sau tensionate, in dependenta de aspectele planetare) cu alte state: parteneri eventuali de alianta si de business, consilieri politici, dar si adversari (dusmani) oficiali, conflicte de interes sau chiar razboi.

  • Astfel, in astrograma Americii (4/7/1776, ora17:10 LMT+00:00, 75W09, 39N57) Marte e plasat in a 7-a casa (stare permanenta de razboi). Acest lucru nu e de mirare, deoarece SUA au purtat cel mai mare numar de razboiae si conflicte in ultimii 150 de ani.
  • Dupa destramarea Uniunii Sovietice, la fel si in astrograma Federatiei Ruse (12/6/1990, ora 09:45 GMT +00:00, 37E35, 55N45) planeta Marte sta pitita in a 7-a casa (conflicte) cu domiciliu in Berbec (razboi inevitabil) in quadratura (conflict, obstacol) Uranus (armament sofisticat) si Neptun (virusi, bacterii).
  • Daca veti cauta in horoscopul Republicii chineze (1/10/1949, ora 15:15 CCT -08:00, 116E25, 39N55) cum e populata casa a 7-a, veti da peste aceeasi planeta malefica Marte in conjunctie (proeminenta, sustinere) cu Pluton (putere excesiva la limita debordanta), in timp ce cuspida casa a 8-a (moarte) e pozitionata la 22° in Fecioara. Se intrevede acelasi grad si semn zodiacal in care Luna (cetatenii unei tari) ocupa horoscopul imparatului Hirohito!
  • Intr-un mod similar, India (26/1/1950, ora 10:15 INT -05:30, 77E13, 28N40), o alta tara emergenta care pretinde sa fie putere nucleara, nu a putut evita in horoscopul sau blocarea caracteristicilor lui Marte: zeul razboului isi ascunde chipul in a 7-a casa in quadratura (aspect advers, eveniment nefericit) cu Uranus (armament de ultima generatie)...

Nu a ramas prea mult timp pana la declansarea razboiului pustiitor!

Horoscopul care indica returnul solar al tarilor enumerate, poate indica perioada cand acestea se pot implica in actiuni belicoase. De exemplu, cand in timpul returnului solar planeta Marte (razboi) se afla in casa astrologica a 7-a (procese, confruntari sau colaborari) liderii (guvernul sau presedintele) dezgroapa securea razboiului. Pentru Rusia, de exemplu, timpul e foarte apropiat: undeva spre primavara lui 2008 ea ar putea fi implicata serios in razboi. Asa cum, din punct de vedere astrocartografic, traiectoria lui Marte trece exact peste Orientul Mijlociu - Iran in particular - evenimentele tensionate in aceasta regiune ar putea atrage in arena operatiunilor militare una dintre cele mai mari puteri nucleare din lume.

Returnul solar din astrogramele celorlalte doua candidate belicoase va veni cu 2-3 ani mai tarziu. Pentru China e prevazut anul 2011, cand Marte se va afla in a 7-a casa (razboi) trigon (posibilitate sporita, succes) cu Uranus (razboi nuclear). In ceea ce priveste America, perioada cea mai probabila ramane iulie 2011- 2012, cand Uranus va popula a 7-a casa (armamente directionate de la distanta) in Berbec (razboi) quadratura Pluton (distrugere in masa cu ajutorul tehnologiilor moderne).

Statele Unite sunt confruntate in perioada iulie 2012 - 2013 cu un pericol de securitate: Pluton in casa a 4-a (Racul, imaginea si teritoriul Americii) ar putea produce distrugerea totala (Pluton) a statului american (casa a 4-a).

Horoscopul liderilor aflati actualmente la guvernare

Asa cum deciziile politice se iau de catre liderii statelor, ar fi interesant sa vedem ce spun astrogramele lor natale: fie daca planetele sunt pozitionate la grade adverse (18, 22) sau malefice (8, 20); fie daca Luna (populatia, rasa umana) e plasata la 18°, 22° ori e aspectata nefavorabil (quadratura ori semiquadratura, opozitie sau conjunctie) fie cu planeta Pluton (distrugere in masa) in Capricorn sau Uranus (armament sofisticat) in Berbec; fie prezenta stelei fixe malefice Algol (distrugere in masa). In toate aceste cazuri sansele umanitatii sunt numarate.

Nikola Stojanovič ofera doua exemple (de personalitati marcante in tarile lor si in afara granitelor) care se "califica" pentru o asemenea posibilitate de a influenta soarta planetei.

  • Condoleezza Rice, actualul Secretar de Stat al Administratiei Bush (14/11/1954, ora 11:30 (CST+6, 86W48, 33N31). Soarele (a fi leader) conjunct cu Venus la 22° (!) se afla pe cuspida casei a 10-a (pozitie de top), in timp ce Luna (populatie) e plasata in Rac (populatia americana) la 18° (!).
  • Presedintele rus inca in functiune Vladimir Putin are Soarele (putere, pozitie suprema) conjunct Saturn (functie responsabila), ceea ce ar putea indica termenul extins al oficiului datorita actiunilor de razboi in anul 2008. In astrograma sa, planeta Uranus (bombardament) coincide cu 18° in Rac.

Ceea ce se remarca in ambele cazuri, diferite in esenta, e pozitia similara a gradului in care era Luna in timpul bombardarii orasului Hiroshima.

Intreaga planeta se afla in pericol real. Dar nu putem miza decat pe ratiune, astrologie si Dumnezeu!Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări iulie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Articole