Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.



Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
16 iunie 2024, 9:43:57 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Neptun în trigon cu Neptun (0°02)
Acest tranzit este caracterizat de inspiratie artistica, intuitiva si creativa. Este o perioada favorabila pentru meditatie si practici spirituale constructive cat si pentru legaturi cu spitale si institutii religioase, culturale, educationale si psihiatrice. Capacitatile intuitive si de clarvedere latente pot fi aduse de acest tranzit,puand dobandi o mai mare intelegere a proceselor de evolutie in ansamblu a vietii.

Mercur în careu cu Pluton (0°12)
Acest tranzit este caracterizat de curiozitate exagerata, suspiciune, investigatii secrete, lupte pentru putere, constrangeri mentale si vorbire sarcastica. Dificultatile in luarea deciziilor de afaceri si neplacerile datorate cunoasterii unor informatii secrete sunt adesea asociate acestui tranzit. Experientele telepatice sau psihice neplacute, perturbatoare pot fi o problema. Se pot ivi dificultati legate de finantele in comun, taxe asigurari, pensie alimentara si mosteniri. Aceasta nu este o perioada favorabila semnarii unor contracte sau intelegeri. Dieta personala, imbracamintea si igiena pot avea nevoie de revizuiri sau schimbari. Adesea exista neintelegeri cu privire la sexualitate. Bolile sociale sunt contactate adesea in timpul acestui tranzit. Riscurile profesionale, calatoriile si problemele ecologice pot periclita de asemenea viata si sanatatea Dvs. Calatoriile scurte prin vecinatati periculoase sau locuri unde exista bande si multimi e necesar sa fie ocolite in aceasta perioada. Se face simtita nevoia adoptarii unei noi metodologii in mediul de lucru.Puati fi fortati sa va debarasati de vechile idei si concepte si sa bs schimbati radical viziunile. Preocuparile mentale sunt probleme pe scara larga care afecteaza civilizatia ca intreg. Tranzitul marcheaza un interval de stres si tensiune.

Marte în trigon cu Venus (0°15)
Acest tranzit este caracterizat de activitate romantica si atractie sexuala. Femeile care doresc sa ramana insarcinate sunt capabile sa faca aceasta, in afara de cazul cand conditiile fizice fac acest lucru imposibil. Este o perioada excelenta pentru actori, muzicieni si interpreti artistici.Va puteti exprima de asemenea o mai mare creativitate in ceea ce intreprinde si in afaceri. Este mult mai usor sa se obtineti bani prin treburi personale creative, mai ales daca ele sunt legate de arta, muzica si distractie. Va simtiti activ in activitatea sociala si puteti castiga financiar prin contacte sociale. Darurile, fondurile si favorurile obtinute de la altii sunt toate posibile, perioada fiind favorabila investitiilor financiare, in afaceri sub forma de corporatii.

Pluton în careu cu Saturn (0°23)
Atitudinile grele, lipsite de simpatie si austere caracterizeaza acest tranzit. Puteti fi implicat in lupte pentru putere si conspiratii economice, politice sau profesionale. De asemenea, puteti fi supus constrangerii, santajului sau amenintarilor in treburile profesionale si politice. Taxele, finantele comune, interesele colective, asigurarilor, pensia alimentara si mostenirile pot fi sursa de conflict. Va puteti lupta impotriva coruptiei si lipsei de onestitate iar reputatia si cariera poate suferi ca rezultat al acestor probleme. Orice incercare de a folosi mijloace neonorabile de a obtine avantaje personale poate conduce la prejudicii atat in cariera cat si in reputatia personala. Puteti avea probleme sexuale. Paranoia si teama de moarte sunt asociate adesea cu acest tranzit dar si reincarnarea si viata dupa moarte va poate interesa in aceeasi masura. Tranzitul determina probusirea a tot ceea ce nu este in concordanta cu legile si vointa divina.Datoriile karmice amanate sunt acum platite. Ambitiile si dorinta de putere se pot manifesta violent. Este o perioada delicata, marcata de evenimente ce provoaca schimbari radicale.

Neptun în sextil cu Mercur (0°37)
Acest tranzit este caracterizat de o abilitate crescuta de a vizualiza idei, de comunicare telepatica, de inalta constienta intuitiva si patrundere in mintea subconstienta. Indica gandire inspirata, amplificarea receptivitatii in plan mental, capacitate de a descoperi si intelege semnificatia simbolurilor.Este o perioada favorabila pentru studiul subiectelor mistice si oculte. Puteti devenii un canal de informatie pentru o sursa spirituala. Sunt posibile scurte calatorii. Se deschid in timpul acestui tranzit posibilitati de munca sau educatie care implica spitale, biserici, aziluri sau alte institutii. Sunt favorizate exprimarea creativa si alte forme de arta in special fotografia, desenul si pictura. Puteti deveni partasul unor informatii secrete care ii pot aduce unele avantaje. Tranzitul indica o perioada sustinuta de trezire mentala intuitiva.

Pluton în careu cu Jupiter (0°42)
Acest tranzit este caracterizat de tactici constrangatoare in promovarea credintelor religioase, culturale, educationale si filozofice proprii. Puteti fi subiectul jocurilor de putere religioasa, morala sau educationala. Dorinta de a-i schimba pe ceilalti poate fi insotita de neglijarea dezvoltarii proprii. Exista de asemenea posibilitatea sa va schimbati radical atitudinile religioase si filozofice. Poate aparea tentatia de a folosi mijloace necinstite pentru a obtine putere si statut. Exista o nevoie de onestitate stricta si integritate in toate legaturile de afaceri. Pot sa apara conflicte si litigii cu privire la finantele comune, fondurile sub forma de corporatie, asigurari, taxe, mosteniri, pensie alimentara.Tindeti sa faceti promisiuni fara a avea o baza adecvata. Puteti afisa mandrie si aroganta si sa neglijati detalii mici dar importante. Practicile oculte dubioase sau atitudinile confuze privind moralitatea sexuala reprezinta un pericol in timpul acestui tranzit.

Venus în careu cu Pluton (1°24)
Acest tranzit este caracterizat de lipsa de respect pentru nevoile emotionale si pentru sentimentele celorlalti cat si dificultatea de a controla impulsurile sexuale. Incercarile emotionale de a-i transforma sau schimba pe ceilalti pot provoca resentimente si pot strica armonia relatiilor personale intime. Atasamentele si atitudinile emotionale trecute pot fi distruse in timpul acestui tranzit. Circumstantele care scapa controlului va pot forta sa adopte o atitudine detasata.Incompatibilitatea sexuala sau gelozia pot aparea in relatiile romantice sau maritale. In cazuri extreme individul poate fi rapit sau molestat sexual dar numai daca apar indicatii in harta natala. Problemele si neintelegerile cu privire la folosirea finantelor comune, asigurarilor, taxelor, mostenirilor, pensiilor alimentare se pot ivi in aceasta perioada. Posesiunile sau proprietatile personale valoroase trebuie sa fie pazite cu atentie. Elementele criminale ale societatii sau persoanele din lumea interlopa trebuie sa fie evitate cu orice pret. Exista pericolul constrangerii in afacerile financiare.

Soarele în careu cu Pluton (1°46)
Circumstantele tensionante pot blocha manifestarea libera a vointei proprii. Se anunta confruntari dure, transformari radicale greu acceptate, care sa oblige la eliminarea unor concepte dogmatice si reorientare spirituala. Solutia o reprezinta respectarea adevarului fara compromisuri. Acest tranzit este caracterizat si de tendinta fiintei de a se implica in lupte pentru putere. Astfel de intrigi sunt de obicei legate de relatii de afaceri colective sau chestiuni legate de finante comune, asigurari, taxe, mosteniri, pensie alimentara. Comportamentul sexual agresiv si gelozia in relatiile sexuale, lipsa de intelegere fata de copii sau fata de persoana iubita pot genera probleme serioase. In cazuri extreme,va puteti implica in solutii legate de viata si moarte. Sunt posibile pericole ascunse sau actiuni din umbra, pericole psihice prin implicarea in practici oculte sau magice. Rezultatul acestui tranzit este adesea un nou sens al valorilor si o noua directie in viata.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Gérard Depardieu

Alege astrograma corectă!

Jurnal

Aniversări iunie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Alice Bailey [3316]
Annie Cordy [3128]
Oana Zăvoranu [4110]
Teal Swan [3418]
Tupac Shakur [5176]

Mâine

Kendrick Lamar [2505]
Lio [2559]
Sabin Bălașa [3183]
Venus Williams [2965]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
2
4
7
11
13
16
18
19
23
25
27
29

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

16 iunie 2024 6:43 (GMT)
25° 37' 14"
18° 01' 53"
27° 35' 45"
28° 47' 27"
05° 14' 36"
04° 56' 40"
19° 16' 34"
25° 00' 06"
29° 51' 39"
01° 40' 25"
12° 51' 48"
25° 29' 11"
22° 50' 43"

Quiz

Ce poreclă ți se potrivește?