Horoscop zilnic pe instagram!

Revoluțiile și alte chestii, ale lui Nick

acum 4 luni 2 săptămâni #181 de Nick
Horoscop de Anul Nou: 20 martie 2020
Așa cum s-a spus mai devreme, există un horoscop tradițional de anul nou și unul mai orientat zodiacal, care începe în primul grad al Berbecului. Graficul din acest an va fi un model pentru următoarele douăsprezece luni și este extraordinar din mai multe motive.
1. Stelliul de capricorn. Marte, Jupiter, Pluton, semn în creștere și Saturn! În cadrul acestui steliu există mai mulți factori:
Conjunctura lui Marte Jupiter. Marte va fi un declanșator catalitic pentru Jupiter, contribuind la creșterea forțelor de la plexul solar (Marte) la inimă (Jupiter). Conjuncția va fi exactă opt ore după echinocțiul, deci influența este extrem de puternică. Marte poate declanșa un eveniment mondial important care aduce șoc.

La scurt timp după aceea, Marte își continuă marșul prin Capricorn, activând Pluton / ascendent pe 23 martie și Saturn pe 30 martie. Prin urmare, perioada de 10 zile din 20-30 martie va fi extraordinar de importantă, indicând unele evenimente majore la nivel global. Marte este înălțat în Capricorn:

„Materialismul, lupta pentru satisfacerea ambițiilor personale și conflictul cu tendințe spirituale superioare merge continuu, iar acest lucru cel mai important dintre toate semnele este câmpul de luptă al vechii ordini și obiceiuri consacrate și a tendințelor și tendințelor noi și superioare. “
b. Saturn în ultimul grad de Capricorn, semnul pe care îl conduce. Primele și ultimele grade de semne au întotdeauna un impact puternic, rezumând lecțiile învățate în timpul funcției de Capricorn a lui Saturn din decembrie 2017. Aceasta este în esență tot 2018, 2019.

Saturn este acum pe punctul de a intra în primul decanat al Vărsătorului pe care îl conduce, oferind pentru masele nevăzute, „oportunitatea de a suferi și, prin suferință, de a învăța să alegeți corect, să analizați corect și să decideți valorile superioare.” 37

Cu toate acestea, Umanitatea este, de asemenea, în curs de a inversa progresul său pe cercul zodiacului, astfel încât, „Umanitatea - în ansamblu… datorită proporției mari de aspiranți și idealiști gânditori - intră în Vărsător, prin ușa deschisă a lui Saturn. “ 38

Saturn se va muta înainte și înapoi între Capricorn și Vărsător în 2020, lăsând în sfârșit solstițiul din Capricorn din decembrie - când face o combinație relativ rară cu Jupiter în primul grad de Vărsător.

Creșterea Capricornului. Capricornul este semnul major al inițierii și Umanitatea pare să treacă în prezent printr-o fază accelerată a primei inițieri:

„Capricornul este, ca urmare a tuturor celor de mai sus, semnul în care este inaugurat un nou ciclu de efort, indiferent dacă acest efort este în legătură cu omul individual sau cu inițiatul. Efortul, încordarea, lupta, lupta cu forțele native ale lumii interlope sau condițiile grele pe care le implică testele discipoliei sau inițierii - acestea sunt caracteristice experienței în Capricorn. ” 39

Deoarece Saturn este conducătorul lui Capricorn, atât exoteric, cât și esoteric, poziția sa în ultimul grad de Capricorn este și mai relevantă; trecerea sa iminentă în Vărsător este un adept al libertăților Vărsătorilor care se află înaintea Umanității, încă din lecțiile dure ale Capricornului.

2. Luna în Piața Vărsător Venus în Taur. Luna Vărsător semnifică un grad mai mare de cooperare care este necesar, în cazul în care comunitățile globale sau locale trebuie să supraviețuiască pandemiilor, posibilelor prăbușiri financiare și tulburărilor politice. Pătratul lunii de Venus, planeta relațiilor, subliniază provocările legate de diferite tipuri de oameni cu care altfel nu ai vrea să te angajezi! Acest pătrat se referă și la bani, la fel și poziția lui Uranus în Taur.

3. Soarele în Berbec Saturn sextil. Acest aspect armonios va permite o înaintare pragmatică și planificarea de noi paradigme în 2020.

4. Mercur în Pești sextil Uranus în Taur. Mercur este conducătorul ezoteric al Berbecului și un mare furnizor de înțelegere intuitivă, așezat în special în Pesti, unde este activată „gândirea în inimă”. Sextilul lui Mercur către Uranus va încărca turbo intuiția cu idei noi și gândire inventivă.
Pești, Neptun și Postul
Așa cum s-a spus mai devreme, singurul fapt fără precedent este că pandemia a forțat întreaga planetă să încetinească, părăsirea rutinelor obișnuite, să rămână în interior, să nu socializeze etc. -Ciclul creștin al Postului este de asemenea destul de profund:

„Postul începe miercurea de cenușă și se încheie cu aproximativ șase săptămâni mai târziu, înainte de duminica de Paște. Scopul Postului este pregătirea credinciosului pentru Paște, prin rugăciune, făcând penitență, mortificând trupul [!] Pocăința păcatelor, pomenirea și lepădarea de sine. ”

Postul îmbrățișează perioada Peștilor, chiar înainte de Berbec la Paște, începutul noului an spiritual. Temele Postului sunt foarte mult în vena Peștilor! Pestii este un semn de apa sensibil emotional si psihic, condus de zeul apelor Neptun, care tranziteaza in prezent prin Pesti.

Prin urmare, frica și trepidarea cu privire la focarul Covid-19 au fost neobișnuit de amplificate. Acest fapt a fost agravat de soarele care a făcut pelerinajul său anual în Pești pe 19 februarie, culminând cu conjuncția sa cu Neptun, pe luna plină din 9 martie 2020 - prin urmare, va avea un impact puternic asupra anului 2020. Neptun poziția aici va avea două expresii:

1. Mai mult decât atât - frică, confuzie, piețe conduse de panică, teorii sălbatice, dezinformare, propagandă, înșelăciune, manipulare etc. Acest lucru s-ar putea aplica majorității umanității, dar încă atât de departe în această criză, un calm neobișnuit este pervers.

2. O orientare emergentă spre un nou idealism și viziune bazată pe valorile spirituale ale unui grup mai mic, dar puternic - multele milioane de „oameni de bunăvoință”, care prin experiențe traumatice recente de izolare și moarte, doresc să scape de banda de rulare a muncii, producție și materialism - într-o calitate mai bună a vieții.

Chiar dacă Neptun este conducătorul centrului plexului solar, acesta are o relație intimă cu inima, la fel ca Jupiter, celălalt co-conducător al lui Pești. Prin urmare, conjuncția lui Neptun la festivalul recent al Lunii Pline ar trebui să genereze mult mai multă compasiune la nivel global și să invoce răbdarea pentru care Pesti este cunoscut ...

... O răbdare necesară pentru a se reajusta la o nouă rutină în așteptarea revenirii la serviciu. O răbdare care poate „fi aici acum” - unde se transcende iluzia timpului. O „înmuiere” sau o „revoluție moale” poate avea loc. Răbdarea este o expresie a compasiunii, așa cum este și cealaltă temă familiară a lui Pești - iertarea.

Dacă aceste semințe pot avea o rădăcină mai profundă în Umanitate pe parcursul anului 2020, mișcarea evolutivă discutată anterior de la plexul solar la inimă - va fi intensificată și o trezire în masă poate intra în vigoare. Virusul fricii ar putea fi înlocuit cu o pandemie a Iubirii - nu ar fi nevoie de atât de mult pentru a efectua o astfel de schimbare seismică!

Neptun este considerat esoteric ca „inima Soarelui” care își revarsă energiile prin Neptun asupra Umanității. Neptunul guvernează conștiința de masă. Dacă această migrare în masă de la plexul solar la inimă are loc, atunci milioane vor începe să „inverseze roata” în evoluția sufletului lor individual, urmată îndeaproape de prima inițiere - unde se realizează primul adevărat simț al sufletului și conștiința superioară: Nașterea a lui Hristos / Buddha în inimă.

Un astfel de eveniment ar avea enorme ramificări în schimbarea echilibrului într-o lume supra-preocupată de mintea inferioară, de materialism și de foame de compasiune; reprezintă în multe feluri cum umanitatea trebuie să se transforme și să se pregătească pentru externalizarea Ierarhiei după 2025.


Umanitatea deschide calea pentru Ierarhie și Ierarhia deschide calea pentru Reapariția lui Hristos (sau Cel care deține funcția lui Hristos) - al cărui nume ezoteric în Occident este Neptun:

„În anumite formule antice, despre marele Învățător al Occidentului și despre Inițiatorul lumii actuale, Hristos, se vorbește despre Neptun, care stăpânește oceanul, al cărui simbol trident și astrologic semnifică Trinitatea în manifestare și cine este conducătorul epocii Pisceanului. .“ 41

Conducătorul ezoteric al peștilor Pluto este de asemenea pe deplin angajat în acest moment, din poziția sa puternică din Capricorn, distruge legăturile care leagă cei doi pești împreună, astfel încât dualitatea să poată fi transcendită și să se realizeze sinteza.

Mulți se bucură de noua liniște înfricoșătoare - fericire! Mai puțin zgomot în trafic, avioane și poluare. Aerul este vizibil mai proaspăt, mai curat. De fapt, fotografiile din satelit din diferite țări precum China, arată schimbări considerabile ale aerului murdar obișnuit care le înconjoară.esotericastrologer.org/newsletters/coron...analysis-march-2020/

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cameliaf61

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 4 luni 2 săptămâni - acum 4 luni 2 săptămâni #182 de Nick
Se pare că ASPECTELE, m-au dezlănțuit azi!
Da's prea multe nedreptăți!

PS
Na! Avui motive la îndemână.

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cameliaf61

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 4 luni 1 săptămână #183 de Nick
Deci,de la 24.03.20!


Să presupunem că avem scris

XYZ,WW
Unde litere pot fi scrise sub formă de cifre.

Iar X - ani
Y - luni
Z - săptămâni
W - zile

210,10

Ajung la data de 24-25.04.22

Paștele ortodox din 2022

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 4 luni 1 săptămână #184 de Nick
:huh: Profeție?!
Pe 10 aprilie, U.S. pornește motoarele la turație maximă.
Discurs :"bla,bla, bla... Nu puteam lăsa economia să cadă, nu putem lăsa copiii să moară de foame pentru că părinții nu au unde munci...ar fi o pierdere mult prea mare,,, așa că să fim pregătiți de anumite sacrificii... bla, bla, bla..."

"America great again! "

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 4 luni 1 zi #185 de Nick
:side: După emisiunea cu simpaticii, butonând, am dat peste un bucătar. Prepara ceva și a pus ceva! Strănut!!! Ups! Curent, nu era! Zic: a pus piper!
Cum am ajuns la concluzia asta...
Ei, io, cam zilnic îmi pun piper la ce mănânc. Și strănut de fiecare dată. Probabil am o sensibilitate. La miros.


E! Da' cum prin TV?!
Că de știut, nu am știut ce pune. Și nici miros prin TV nu iese! În mod normal.

E posibil să simt... altfel?!

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 luni 4 săptămâni - acum 3 luni 4 săptămâni #186 de Nick
10.02.2012, la București, ora19:27,primul mesaj al robotului de confirmare înregistrare!


Tranzitele
RevoluțiaCe grad are ascendentul! Cu Fortuna lângă el!


Și momentul în sine!

După care am... Aterizat!


Dap! Ăsta a fost momentul în care pentru prima dată mă înregistram undeva, pe net. După un oarecare timp în care am tot cercetat încolo și încoace, mi-am făcut curaj să... dau date! Da' nici pe ălea reale. Da', dădui "imailul" la înregistrare!PS
Mă uitai să văz ce ai! Adică am.
Că n-am somn și ce-am zis. Ia să fac curat pe mail. Aveam peste 1500 de mesaje de prin 2018 februarie!
Și uite așa am ajuns unde am ajuns!


Și văd că e de lună nouă azi. Pes-câteva ore, ar fi.
Bună dimineața!
Vă zic de-acum.Că mă duc la culcare-acum!

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.111 secunde
Motorizat de Forum Kunena