Luna Roz

acum 4 ani 4 luni #7 de gallardo
Replied by gallardo on topic Luna Roz


Luna Plină în Scorpion 11 mai 2017

Aspectul exact se formează la ora 00:42, ora României, pe Axa Iubirii, având Ascendentul în Capricorn.
Opoziția Soare-Lună se află în aspect armonios cu Ascendentul și cu conjuncția Iunona-Pluton din Capricorn.

Această Lună Plină din Scorpion vorbește în principal despre consolidarea relațiilor de iubire. Dar și despre trădări, despre relații ascunse care scapă de sub control. Nimic nu pare să mai fie sigur cu excepția nevoii individuale de iubire și de apreciere.

Importanța pe care unii dintre noi o acordă imaginii publice, gurii lumii poate fi dureroasă, dăunătoare intereselor proprii celor mai intime. Uneori, de dragul salvării aparențelor, trecem pe locul secund ceea ce ne oferă bucurie, iubire, ne încurajează creativitatea și bucuria de a ne juca cu ceilalți.

Dar este o Lună Plină care încurajează procesul de metamorfoză, precum și procesul alchimic al schimbării structurii psihice printr-o integrare coerentă a experiențelor de viață primare în structura psihică. Vorbim despre dezvoltarea capacității de a găsi un sens experiențelor traumatizante de respingere sau de abandon. Tumultul emoțional pe care l-am putea trăi în această zi și în zilele ce vor urma poate fi un mod prin care să găsim cauzele unor suferințe, a unui mod de gândire și percepere a lumii defectuos, care a dus la o adaptare improprie la realitate. Unii dinte noi pot descoperi modul în care au creat, în copilărie, un sine fals, ca formă de acceptare a unui mediu ostil, abuziv.

Ascendentul în Capricorn, precum și conjuncția Pluton-Iunona favorizează stabilitatea în cupluri, în special în acelea care au fundamente solide, bazate pe încredere reciprocă și un plan de viață comun. Principiile personale sau ale cuplului pot fi schimbate în cazul unor cupluri aflate în impas. În cazul altora, pot avea loc răsturnări de situații, divorțuri aparent neașteptate. O analiză a relației și a fundamentelor acesteia este necesară.
www.astrotext.ro/2017/05/luna-in-mai-2017/

Luna Plina in Scorpion
ne poate ajuta sa vedem tot ceea ce este intunecat , murdar, nesanatos in viata noastra . Verbul caracteristic Scorpionului este “ a dori “ reamintindu-ne in aceste zile ca putem vedea mai clar care dorinte pot fi realizate si care trebuie lasate “ sa moara”. Scorpionul nu detine pe lucruri , aici doar sufletul vorbeste, construieste iar tot ce nu ne mai serveste in viata trebuie sa moara pentru a face loc unei experiente noi.
Influenta majora a acestei lunatii este asupra celor nascuti in jurul datei de 11 mai, august, noiembrie, februarie (semnele fixe Taur, Scorpion, Leu, Varsator).
adriana-astro.com/luna-plina-in-scorpion...or-pierdute-asumate/


Cele trei reședințe lunare din Taur

O întrebare care se pune în acest moment, când suntem în zodia Taurului, unde Luna este în exaltare, este:
de ce Lunii nu i se acordă tot atâta importanţă ca Soarelui?Civilizaţia vestică este de tip Yang şi nouă întotdeauna ne-a fost mai uşor sa vedem şi să apreciem elementele Yang din jurul nostru. În civilizaţiile de tip Yin, cum ar fi cea chineză sau cea indiană, s-a dat o importanţă mult mai mare Lunii, după cum vedem în astrologia vedică sau în cea chinezească. La noi este faimos zodiacul chinezesc cu cele 12 animale, creat după ciclul lui Jupiter (de 12 ani), în schimb chinezii au folosit mereu mai mult zodiacul lor lunar, cel de tip saturnian, împărţit în 28 de zodii lunare, după cum revoluţia saturniană ia 28 de ani.
De fapt, toate tipurile de astrologie au un zodiac lunar, care este aproape necunoscut în ziua de azi. Dacă nu este necunoscut, este totuşi în totalitate ignorat. Putem vedea însă cu ochiul liber importanţa egală a Lunii cu Soarele, din simplul fapt că dimensiunile celor două astre sunt egale, aşa cum le vedem noi de pe pământ, avand acelaşi diametru aparent. Textele alchimice, mitologiile popoarelor, poveştile populare, toate arată că Soarele şi Luna sunt mereu împreună, egali ca importanţă.

După cum Soarele are 12 zodii, aşa şi Luna are zodiile ei, 28 la număr, numite reşedinţe; după cum Soarele are 12 case, pe o astrogramă, tot aşa şi Luna are 28 de case (diferite de reşedinţe). Dacă tot vorbim de Taur, zodiile lunare care corespund acestei zodii solare sunt trei la număr şi se suprapun ei, parţial. Semnificaţiile de mai jos sunt atribuite Lunii în tranzit prin aceste grade. În schimb, ca şi la zodiacul solar, trebuie sa ştim că orice element astrologic care se află în aceste zone este „colorat” conform reşedinţei lunare respective. Picatrix (carte de magie si astrologie de la mijlocul secolului XI) recomandă şi operaţiuni magice care se pot face în aceste perioade lunare; dar magia fiind înţeleasă în ziua de azi altfel, am adaptat indicaţiile pentru a fi aplicabile la vremurile noastre.

Cele trei reşedinţe lunare din Taur sunt:Reşedinţa a III-a – de la 25° 42´ 53” Berbec pana la 8° 34´ 18” Taur.

Această reşedinţă dă o mare capacitate de muncă celor născuţi cu Luna în acest sector şi accentuează, în acelaşi timp, puterea sentimentelor şi a hotărârii. Perioada este potrivită pentru crearea programelor mentale pentru bunul mers al călătoriilor pe mare, al relaţiilor bazate pe dragoste şi favorizează înţelegerea de tip rational-intuitiv, ceea ce face perioada bună pentru experimente alchimice şi astrologice.

La arabi, această reşedinţă este vazută ca fiind favorabilă pentru ştiinţe şi pentru cei care trăiesc în natură, dar nefavorabilă pentru căsătorii sau călătorii pe apă. Reşedinţa aduce un instinct practic uşor de dezvoltat celui cu Luna aici şi este favorabilă prin urmare ştiinţelor în care se foloseşte această aptitudine.

La indieni, semnificaţia acestei nakshatra (reşedinţa lunară în astrologia vedică) indica o bună reputaţie şi o bună personalitate. Viaţa celui născut cu Luna aici va fi mereu variabilă, dinamică, schimbătoare, mai ales în domeniile casei solare ale astrogramei unde se găseşte Luna.

La chinezi, reşedinţa indică o gândire originală, independentă care poate produce certuri si dezbateri cu rezultate semnificative in viata nativului.

Evreii spun că destinul, bun sau rău, se vede mereu foarte puternic la cei născuţi cu Luna în această reşedinţă deoarece ei au observat în practică faptul că în ciuda abilităţilor acestora şi a capacităţii de muncă, liberul arbitru pare a juca un rol secundar în viaţa lor.

Reşedinţa a IV-a – de la 8° 34´ 19” Taur până la 21° 25´ 44” Taur.

Într-o hartă natală, indică diplomaţie şi prezice sentimente violente şi pasiuni irezistibile sub aparenţa unei naturi bune.

Caracterul reşedinţei este legat de o conexiune intensă cu lumile invizibile şi cu o putere mai mult sau mai puţin conştientă a voinţei. Programele mentale care au forţă acum, în această perioadă, sunt cele de iertare şi înţelegere a celor pe care îi considerăm duşmani, de împăcare, de curăţare a karmei.

Arabii spun că este o reşedinţă favorabilă pentru muncă simplă, manufactură şi comerţ la scară mică. În schimb, se pare că este nefavorabilă pentru activităţi imobiliare, privitoare la clădiri şi pentru tot ceea ce este legat de mine (de carbuni, aur etc). Reşedinţa prezice căsătorie, dar şi probabilitatea neînţelegerilor în această căsătorie.

La indieni, această nakshatra arată stabilitate a minţii şi bunătate. Mai ales un bărbat cu Luna în acest sector va avea puterea de a depaşi obstacolele din viaţă.

La chinezi, reşedinţa anunţă anumite obstacole, dificultăţi în viaţa nativului, mai ales în prima parte a acesteia şi face ca nativul să fie cauza directă a unor certuri sau probleme.

Evreii ii dau aproape acelaşi înţeles ca indienii, cu alt accent: ei spun ca persoanele cu Luna în această reşedinţă trebuie să depăşească obstacolele din viaţa lor, depunând oricâtă energie este necesară pentru acest scop.

Reşedinţa a V-a – de la 21° 25´ 45” Taur până la 4° 17´ 10” Gemeni.

Reşedinţa prezice bunătate, bunăvoinţă şi o natură foarte artistică şi frumos înzestrată. Programele mentale care funcţionează bine în această perioadă sunt cele dedicate dezvoltării talentelor şi aptitudinilor, mai ales artistice, şi cele menite pentru buna desfăşurare a călătoriilor sau a mutărilor (schimbărilor de locuinţă).

Arabii o consideră favorabilă pentru efectuarea studiilor şi pentru protecţie în a doua parte a călătoriilor. Influenţa nefavorabilă se vede însă asupra asociaţiilor, întreprinderilor colective şi asupra acţiunilor caritabile şi umanitare, fiind mai favorabilă din această cauză întreprinderilor private decât activităţilor sociale.

Indienii spun că această nakshatra cauzează timiditate la începutul vieţii şi denotă, la barbaţi, inteligenţă şi abilitate de a convinge, dar în acelaşi timp instabilitate sentimentală şi senzualitate.

Astrologii chinezi spun că aceasta zonă a Lunii favorizează acumularea înceată şi laborioasă de bogăţie şi exercită o influenţă favorabilă asupra poeţilor. Alexandre Dumas, Paul Valery şi alţii au avut Luna în această reşedinţă.
În tradiţia evreilor s-a observat ca această reşedinţă are o bună influenţă asupra educaţiei.

În practică, de exemplu, vedem că la Edgar Cayce nu sunt multe elemente astrologice care să arate în mod evident capacitatea lui mediumică. Dar Luna sa, care se află în reşedinţa a IV-a, ne furnizează informaţia lipsă: ea îi prezice legătura strânsă cu lumile invizibile, care avea să fie publică în cazul lui, în pofida intenţiei sale (Luna se află la el în casa a X-a). Tot ea îi mai prezice şi bunătatea, stabilitatea mentală. Tot ea arată şi de ce lui Cayce i-au ars două studiouri fotografice (reşedinţa lunară este nefavorabilă în ceea ce priveşte clădirile) şi de ce afacerea sa cu extracţia de petrol a fost un fiasco, paradoxal, într-o vreme când cei din domeniu aveau mare succes financiar (reşedinţa este nefavorabilă şi activităţilor miniere).
www.astrotext.ro/2017/05/cele-trei-resedinte-lunare-din-taur/

Sometimes you gotta run before you can walk

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Mihnea, Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 4 ani 4 luni #8 de Nick
Replied by Nick on topic Luna Roz
:) Informații foarte noi pentru mine. Thanks!
Cred că voi visa! Am această luna în tranzit conjunctă cu Neptun natal pe aproape de Asc.

Kiss!
Noapte bună!


جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Mihnea, gallardo

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 4 ani 4 luni - acum 4 ani 4 luni #9 de Mihnea
Replied by Mihnea on topic Luna Roz
Despre Luna Plină de astăzi. Sau de astă-noapte.O perioadă foarte bună pentru sex. Femeile frigide sau cele ce și-au dorit dintotdeauna un orgasm dar n-au avut parte de el, pot încerca în seara aceasta. Nu în noaptea aceasta, pentru că Luna va sta în Scorpion până undeva la ora 20:00.
Trecem peste acest aspect plăcut și vedem ce ar aduce Luna Plină pe alte planuri mai puțin intime. În primul rând, poate aduce o avansare în carieră. Cei cărora li s-a promis această avansare, în următoarele 2 săptămâni își pot vedea visul împlinit.
Cei ce doresc să schimbe ceva în viața lor, pot avea șansa de a face mai ușor acest lucru. Nu este vorba despre a începe ceva, ci despre a termina ceva. O relație, un obicei rău, o meteahnă păgubitoare. Sau pierderea a câtorva kg ce sunt în plus. Ideea se pune pe renunțare și pe un proces al voinței. Îți dau un exemplu concret. Renunțarea la fumat.
Poți primi un cadou. Sau poți cumpăra un obiect de valoare, poate un tablou, poate un alt obiect de artă. Dar gusturile tale în această perioadă nu sunt tocmai la înălțime. Ai mari șanse de a cumpăra un kitch. Îți place acum de nu mai poți, dar peste un oarecare timp o să te-ntrebi ce-a fost în mintea ta de ai dat atâția bani pe el.
Pentru că tot am zis de pierdere și renunțare, poți pierde bani. Atenție pe unde îi pui și cine este în preajma ta.
Relațiile începute în această perioadă se bazează în principal pe atracția fizică. Și pe idealizarea personajelor. O relație sau o întâlnire pentru sex este ok. Ceva mai serios se risipește ca un castel de nisip spălat de valurile mării (ce exprimare poetică nu-i așa).
Este însă o perioadă favorabilă pentru idei neobișnuite ce au potențial practic. Oamenii de geniu pot avea de câștigat, pentru că pot găsi mijloacele de a-și vedea realizate invențiile.
Încă ceva. Caută să te întâlnești cu părinții, mai ales dacă nu i-ai văzut de ceva timp. Relațiile voastre devin mai profunde și îți dai seama cât de mult ții la ei. Timpul trece și orice clipă petrecută alături de ei devine importantă.
Probabil din tot ce-am spus nu ții minte decât partea cu sexul. E bine și așa. :)

Just go down the rabbit hole.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 4 ani 4 luni #10 de Nick
Replied by Nick on topic Luna Roz
Nope! Cu toate ca impactul a fost mare cand am inceput sa citesc,atentia mi-a ramas asupra ultimei fraze.Intalnirea cu parintii.Niciodata nu stii ca e ultima data.
:)


جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Mihnea, gallardo

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 4 ani 4 luni - acum 4 ani 4 luni #11 de gallardo
Replied by gallardo on topic Luna Roz
Super Luna Noua in Gemeni – Vremea noilor inceputuri

Din punct de vedere astrologic vom avea parte de un nou eveniment important:
Luna Noua in Gemeni din data de 25 mai 2017,
la 22:44 ora Romaniei.

Aceasta Super Luna Noua va aduce cu sine o furtuna emotionala care ne va curata de trecut
pentru a face loc unei noi etape in viata fiecaruia dintre noi.

Ce este aceea o Super Luna?

Super Lunile se intampla din punct de vedere astronomic atunci cand pe orbita sa,
satelitul se apropie cel mai tare de Pamant.
Acestea sunt momentele cand Luna se afla mai aproape (adica la perigeu).
De aceea, pe faza de Luna Plina la perigeu,
aflandu-se la perigeu, Luna se vede mai mare.

Luna Noua este faza Lunii in timpul careia Luna, in revolutia sinodica,
care dureaza 29,53 de zile, se afla intre Pamant si Soare.
In timpul acestei faze, ea nu se afla prin urmare pe cerul nocturn.
In timpul zilei, faptul ca fata vizibila nu este iluminata de Soare si se afla aproape de discul solar,
o face dificil de observat cu ochiul liber.

Astrologie: SUPER LUNA NOUA si influenta ei

Intotdeauna, Luna Plina si Luna Noua reprezinta inceputul si sfarsitul unui ciclu,
iar impactul energeiei lor se resimte asupra noastra pentru luni sau chiar ani.
Aceasta Super Luna Noua in Gemeni semnifica din punct de vedere astrologic,
inceputul unor noi cicluri din viata fiecaruia!

Dar pentru a ne angrena intr-un nou inceput, este nevoie sa ne curatam de energia trecutului.

Luna Plina in Scorpion din data de 10 mai 2017 a fost cea care a adus la suprafata
aspecte ale vietii mai vechi, care cereau vindecarea.
Iata de ce,
in vietile multora dintre noi am observat cum teme mai vechi si-au facut aparitia, cerand parca solutionarea.
Multi dintre noi am fost manati de o energie puternica spre o asumare si impacare cu trecutul.

Anul acesta, Super Luna Noua din 25 mai va fi urmata de o alta Super Luna Noua, in iunie.

Vom fi invaluiti de o puternica energie selenara si astfel urmatorele cateva saptamani vor fi foarte intense pentru noi,
fiindca Luna este cea responsabila pentru emotiile si sentimentele noastre,
avand o mare influenta pe acest plan al existentei.

Luna patroneaza tarmul nevazut al vibratiilor si poate sa atraga spre suprafata aspecte ascunse ale subconstientului.

Luna ne provoaca sa fim atenti la intuitia noastra si la aspectele spirituale ale vietii.
Este nevoie sa facem schimbari la cele mai adanci niveluri ale subconstientului.

Cum aceasta Luna Noua este pusa sub semnul Zodiei Gemeni,
vom fi ghidati sa ne focusam mai mult asupra intuitiei noastre.
Aceasta Luna Noua ne va fi de folos in a ne clarifica ideile si proiectiile pentru viitor.
Ne va ajuta sa ne punem mai mult in legatura cu noi insine.

Este important sa intelegem ca gandurile noastre nu ne apartin cu adevarat;
intr-un fel, gandurile noastre sunt precum o apa care ne inconjoara,
iar gandurile catre care gravitam sunt acelea care se potrivesc cu vibratia ce o emanam.
(pe acest subiect : Legea atractiei)

Aceasta Luna Noua va fi o provocare pentru noi.
Ne forteaza sa vedem ca nu Universul este cel care ne face sa suferim,
ci gandurile pe care noi le alegem ne fac sa suferim.
m.garbo.ro/Horoscop/articol-22041


Lună Nouă în Gemeni din 25 mai - Cum sunt afectate zodiile :

ZODIILE DE APĂ (Rac, Scorpion și Pești) trebuie să își definitiveze planurile legate de muncă.
Din 25 mai și până la începutul lunii iunie vor deveni ceva mai sensibili.
E posibil să se confrunte cu anumite revolte, să primească reproșuri din partea persoanelor iubite,
să fie trași de mânecuță. Racii și Scorpionii sunt ceva mai avantajați din punct de vedere financiar,
însă nativii Pești trebuie să strângă cureaua.

ZODIILE DE PĂMÂNT (Taur, Fecioară și Capricorn) au parte de tot ce își doresc cu o singură condiție:
să accepte criticile cu ceva mai multă diplomație.
Fecioarele se vor abține cu greu să riposteze, însă tăcerea le poate ajuta mai mult decât orice sudalmă spusă la nervi.

ZODIILE DE AER (Gemeni, Balanță și Vărsător) vor conștientiza lucrurile greșite pe care le-au făcut în ultima vreme. Trebuie să dea dovadă de mai multă responsabilitate în ceea ce privește viața lor amoroasă. Au de făcut alegeri cruciale din toate punctele de vedere.

ZODIILE DE FOC (Berbec, Leu și Săgetător) sunt pe punctul de a-și îndeplini un mare vis.
Vor bifa multe succese în perioada ce vine. Au de făcut multe compromisuri,
iar dacă le vor face fără regrete vor vedea că este în beneficiul lor.
teotrandafir.com/horoscop/luna-noua-geme...ctate-zodiile-158394

Cine doreste sa citeasca mai amanuntit despre TRIPLA conjunctie
care va avea loc maine seara la ora 22:44, o poate face aici :
adriana-astro.com/luna-noua-in-gemeni-25...gi-ceea-ce-gandesti/
Fragment
,,Acuma, la masa mirilor
( Luna in conjunctie cu Soarele in Gemeni),
avem un singur invitat,
pe Meduza in Gemeni (asteroidul 149).
Modelul mitologic al Medusei este un model de viata acuma,
coloreaza nunta astrala,
este la masa mirilor cu darul cel mare sau mai bine spus cu mai multe daruri pentru noi pamantenii.,,

Sometimes you gotta run before you can walk
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Mihnea, Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 4 ani 4 luni - acum 4 ani 4 luni #12 de Principesa
Replied by Principesa on topic Luna Roz
Multumesc SAZ :flower: :)

“In ziua in care veti invata sa iubiti cu adevarat, totul va canta in voi, totul va vibra in armonie. Chiar daca nu veti scoate nici un cuvant, aceasta iubire se va exprima prin intreaga voastra fiinta si va influenta in bine persoanele apropiate, revenind apoi spre voi. Chiar si o piatra va vibra diferit pentru voi daca o veti atinge cu iubire. Adevarata iubire este iubirea care randuieste, care usureaza, care imblanzeste si armonizeaza, care ilumineaza. Oare cati oameni sunt in stare sa iubeasca cu adevarat?” Omraam Mickael AivanhovBALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)
Luna Noua in casa IX poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, relatii international, imigrare. Daca sunteti intr-un proces pentru orice motiv, chiar si pentru a gasi o solutionare echitabila intr-un divort, aceasta luna noua este foarte utila pentru voi, va ajuta sa ajungeti la un acord final benefic ambelor parti. Cum aceasta casa astrologica vorbeste despre toate aspectele mediului academic, puteti avea oportunitati noi legate de o admitere la un curs dorit, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti publica o carte pe internet. Schimba-ti gandirea si iti vei vindeca, schimba viata, va spune acuma Meduza in Gemeni. “Nu te mai invinovati, crezi in tine, in ceea ce poti face prin mintea ta, prin gandirea ta” va spune aceasta Luna Noua. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele ce tin de intelegerea rolului spiritualitatii in viata voastra. Faceti o revolutie in modul de gandire, comunicare, a venit momentul sa intelegeti ca binele atrage bine iar cuvintele veninoase, gandurile veninoase va transforma in Meduze. “Incepe prin a deveni in permanenta constient de orice atitudine lipsita de iubire si prin a renunta la ea. Recupereaza-ti puterea renuntand la sentimentele de non-iubire si iubindu-te pe tine insuti. Nu te mai condamna, invinovati, nu condamna, nu invinovati pe altii. Repeta zi de zi si cat mai des posibil: De acum inainte voi fi plin de iubire. Voi incepe prin a ma iubi pe mine insumi. Aceasta putere a iubirii exista in tine dar este ascunsa de sentimente de ne-iubire, de dezaprobare, de autocondamnare. Iubeste-te pe tine insuti si vei descoperi ca esti fericit, sanatos, plin de succes si ca traiesti in abundenta, asa ne spune Lawrence Crane in “ Iubeste-te pe tine insuti “.

CREDE IN TINE!

adriana-astro.com/luna-noua-in-gemeni-si-zodiile-25-mai-2017/

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.271 secunde
Motorizat de Forum Kunena