Ups! Încă una( acum am ajuns să o studiez), ultima din 4, la marginea patului spre picioare, am făcut o poză darrrr... nu am făcut poza nimănui! Doar am făcut-o înspre ușa camerei! Eram singură în cameră...
Eeee... O "fantomă"?! și un orbs mic albastru spre dreapta!
Decupaj din original și apoi editare
Această imagine este ascunsă vizitatorilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi pentru a o vizualiza.
Ce "musafiri" am avut de Crăciun?!
Nu e de la nici o lumină. Geamurile sunt spre nord unde la 5 metri e un bloc de 5 etaje și nu-mi intră nici o rază de soare pe geam și nici lumină aprinsă nu era că era în mijlocul zilei...
poza e tare în ceață că nu-ș ce are telefonul.... Când face poze în ceață când se vede bine... Mă gândeam ( chiar mai demult de când am observat că nu mai funcționează cum trebuie) că poate e "în ceață" din cauza energiei din jurul meu, dacă o fi posibil așa ceva...
PS
SĂ completez cu o informație.
decupajul este exact pe marginea " de sus " a pozei. Poza, e de parcă mi-am făcut-o mie, cu picioarele întinse cât sunt de lungă ( partea asta e decupată
Această imagine este ascunsă vizitatorilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi pentru a o vizualiza.
)
جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Acest mesaj are o imagine atașament. Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.