Principesa, intr-o harta orara AS arata ce gandesti iar luna ce simti,bineinteles, in mometul intrebarii
Luna in scorpion este in cadere si arata o stare de deprimare iar pozitia AS sugereaza ca pentru tine Mihnea este un anume ajutor. Fie ca astrolog,ca prieten,indiferent cum.
Absenta lui.....chiar te doare.
Soarele in casa VII,in pesti,impreuna cu neptun si mercur spune ca il admiri foarte mult,dar felul in care e poarta,personalitatea lui,te baga in ceata.Nu intelegi de ce face in lucru sau altul, nu ii intelegi reactiile..
Daca Mihnea iubeste..............Trebuie sa-ti spun Princy,ca ai creat o harta in care orine stie astrologie orara vede rapid ce face Mihnea din pctul asta de vedere dar........trebuie sa-ti spun ca daca initial am fost foarte amuzata de intrebarea ta,ulterior am redevenit serioasa si mi-am dat seama ca n-ar fi prea frumos din partea mea sa interpretez aceasta harta..N-as vrea sa depasesc niste limite de bun simt.
Intraba si tu despre un vecin,despre vreun alt tip care nu e din grupul noastru,si sunt gata sa ma dezlantui............
Nu-mi plac vorbele mari,nu pot spune ca suntem prieteni,dar cred ca asa,prin eter exista o simpatie intre noi,cei cativa care bantuim pe acest forum
Si in numele acestei simpatii,o sa-ti raspund pe PM